reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

mam nadzieję , ze Kasia zostanie w naszym gronie i zajrzy czasem do nas, napewno jest jej trudno i troche potrwa zanim ból minie.zawsze możesz na nas liczyc.

Kasiu a ja ty sie czujesz?

reklama
ja tez uwazam ze nie powinnas sie teraz izolowac. i jesli bedziesz miala takå potrzebe zaglådaj do Nas a my postaramy sie Tobie pomøc.. Ania ma racje - jeszcze bedziesz Mamå.. z tego co wiem nie wszystkim na tym wåtku od razu sie udawalo..dziele zal po Twojej stracie, ale nie trac wiary! i uszy do gøry!

u mnie po staremu, tyle ze 2 ostatnie wieczory bylam w szkole - znowu kurs jezykowy mi sie zaczål i bardzo sie ciesze. w tym roku wydaje sie ze bedzie wszystko na bardziej powaznie..odbywa sie po x3 na tydzien zarowno rano jak i wieczorem. zapisali mnie na rano, ze niby mam przychodzic z Emmå :wściekła/y:ale ja powiedzialam ze takå nauke to ja moge miec w domu sama :no: i bede przychodzic kiedy chce i mozliwosc zostania J. z Malenkå mi na to pozwoli!
pozatym bylam dzisiaj na dlugim spcerku w deszczu, podeszlam do meza kolezanki Darii ktora jest teraz w PL i dal mi wit.D wiec juz zaaplikowalam jednå kropelke w mleczko.. kupilam tez test ale chce sie wstrzymac do niedzieli czy poniedzialku.. nastroje wokøl tego juz mi zelzaly moze dlatego ze panike i placz zrobilam i J. sie wkurzyl i opierdzielil.. i wlasciwie mial racje, bedzie co bedzie a jakkolwiek bedzie, bedzie bardzo dobrze..:-)

czytalam Aniu o Twojej felernej nocy.. odpoczelas troszke w ciågu dnia? :)

dopiero wstałam:szok:
dobrze , że kursik sie zaczął , mam nadzieję , że Malusia pozwoli mamie na naukę:tak:.dobrze jest czasem odciągnąc sie od tych wszystkich pieluch i płaczu, poprostu zrobic cos dla siebie i na chwilę się oderwac w inny swiat:rofl2:.

a co do samopoczucia to nadal te objawy...?

moze to zabrzmi dziwnie ale mam wrazenie ze nam kobitom czasem przyda sie porzadny opierdziel jak juz od rzeczy gadamy i ciagniemy ciagle to samo..... czlowiek jest w stanie szybciej sie zreflektowac i spojrzec z innej perspektywny - przynajmniej ja tak mam, ale to juz w kryzysowych sytuacjach bo tak czesto to bym sobie nie dala:rofl2:

ale Polokasia ja pewnie tez bym na twoim miejscu kwiczala, bo przeciez trzeba jakos odreagowac nawet jesli jestes w ciazy i nawet jesli bedziesz sie z niej cieszyc to wiele kobiet przezywa szok jak normalnie zachodzi w ciaze, a ty to tak nagle i niespodziewanie, wiec masz w 100% prawo do odreagowania sobie. No i zrob niedlugo jeszcze ten test bo trzymasz nas i siebie w niepewnosci;-)

Ciekawe co z Lilka i Marta?

cos mi posty poznikaly , pojawiły się ....więc zmazałam tego bo powtórzyłam poprzedniego

Agathe troche nie rozumiem do czego twój początek postu, sorki troche zaspana jeszcze jestem i nie zkumałam

Ostatnia edycja:
Ja ciag dalszy zakupow...pojechalalm oddac wanienke bo Anna (ta z gory)ma i powiedziala ze nastepnym razem jak mam zamiar cos kupowac to mam do niej przyjsc i sie spytac czy tego niema a nie niepotzrbnie wydawac pieniazki;-). Wiec wanienke poszlam oddac do sklepu spowrotem:tak:. Dzisiaj kupilam reczniki i zmiane poscieli taka fajna z flanelki, bardzo mieciutka i cieplutka:tak:.
Maya sie rozpycha tak na maxa ze mnie skora boli:baffled: no i znowu mi sie ciezko oddycha...ale ja daje rade jak na razie i trzymam nogi mocno zeby dzidzia za szybko sobie nie wyszla:no::-).
Ide tescia rzeczy z kuchni wywalic bo on jutro sie wyprowadza:-D. Do nocki:tak:

ze mnå wlasnie jest tak jak piszesz Agata! czasami potrzebuje opierdzielu i wtedy sie przebudzam, przestawia mi sie w glowie. szkoda tylko ze musi do tego dochodzic bo inaczej mi sie nie da nawsadzac pozytywnego punktu widzenia.. a jesli chodzi o objawy to raczej sie utrzymujå..
..znowu Mala przebudzona bo spala z J. a On musial do pracy.. ja tylko zdåzylam odciågnåc mleko i nadrobic co popisalyscie i znowu to samo od nowa - Polska Ludowa! fikolki,tance i gimnastykowanie sie przed Emma.. juz zaczyna marudzic.. ja zwariuje! :rofl2: odpoczne chyba dopiero jak Ona wyjedzie na studia! :-D

juz wiem Agathe!!!

Marta a ty nie mozesz troche poodpoczywac tylko zawsze w kuchni albo na miotle:-D, to co jutro swiętujecie;-)

reklama
Do góry