Nie wiem co sie stało tej nocy , nagle wstał ..może stwierdził , że to juz dzień i wykręcił taka aferę , że chce sie bawic , że szok..histeria na maksa , myślałam , że zaraz sąsiedzi po policje zadzwonią, bo bijemy dzieckoa on poprostu rzucil się na ziemie i koniec wziełam go do salonu i myslałam , że pół godziny i pójdę spac, no niestety przeliczyłam sie , naprawdę miałam dużo cierpliwosci, ale o 4 po juz kilku próbch nie udanych zaprowadziłam go ostatni raz do sypialni i znowu afera, jeszcze dostałam samochodzikiem w buzie bo rzucił po ciemku i zatyrzymal się na mnie, przestałam jżz mu tłumaczyc i sie odzywac i udawałam , że śpię i tak jęczałdo 4.45, kiedy usnął, ja juz byłam taka wkurzona , pełna jakiś negatywnych uczuc , że odechciało mi się :-(, nie pamiętam o której zasnęłam, ale wstaliśmy o 9.30.
reklama
A tak na marginesie mam nadzieje , że nasze mamuśki mają się dobrze , życzę miłego dzionka.
Kasia napisz jak się czujesz, czy masz plamienia , taka cisz z twojej strony...:-(
Lilka jak wrócisz z ktg daj znac, nie będę cie napastowała smsami, bo pewnie co chwika jakieś pikanko komórkowe. pozdrawiam
Kasia napisz jak się czujesz, czy masz plamienia , taka cisz z twojej strony...:-(
Lilka jak wrócisz z ktg daj znac, nie będę cie napastowała smsami, bo pewnie co chwika jakieś pikanko komórkowe. pozdrawiam
Marta jesteś teraz na etapie zakupków dla dzidzi, więc znalazłam coś dla ciebie:
BabyBjorn
Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.7 (423362961) - Aukcje internetowe Allegro
quelle.pl : Mama i dziecko : Moda dla niemowlaków : Body : : 3 kopertowe body
sklep - www.DLAMALUCHA.eu - artykuły dla dzieci
http://www.bobosklep.pl/motherhood-8211-otulaczek-rozek-antykolkowy-niebieskie-zwie-p-4957.html
BabyBjorn
Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.7 (423362961) - Aukcje internetowe Allegro
quelle.pl : Mama i dziecko : Moda dla niemowlaków : Body : : 3 kopertowe body
sklep - www.DLAMALUCHA.eu - artykuły dla dzieci
http://www.bobosklep.pl/motherhood-8211-otulaczek-rozek-antykolkowy-niebieskie-zwie-p-4957.html
Ostatnia edycja:
Lilka
Fanka BB :)
nie pytajcie czemu o tej porze na BB
SPAC MI SIĘ CHCE, SZKODA , ŻE NIE MOJEMU DZICKU
wyobraz sobie,ze ja sama od kompa odeszlam o 3 w nocy
i dopiero zasnelam
wogole mam dzien ze bez kija nie podchodz...
Aniu na ktg pojade jak K.z pracy wroci a zapowiada sie ze bedzie to bardzo pozno
Gabriel jeszcze dzisiaj ani razu mnie nie kopnal:-( schizuje......
Agata co do czopa,to odszedl mi juz pare tyg.temu
gdzies czytalam,ze nawet 6 tygodni przed porodem moze odpasc...no widac jestem tego przykladem...
dzwonilam dzis do gina w pl,zeby mi poradzil co sie robi w przypadku ciazy w 40tygodniu od zaplodnienia...i nic sie nie dowiedzialam bo ma urlop buuuu
ach...
Witam dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywam ale wcale nie mam nastroju, cały czas leżę włóżku i śpię. Od wczoraj mam większe krwawienie, boli mnie dół brzucha i ogólnie jest tragicznie, że nie wspomnę o moich myslach a tu jeszcze tyle dni do 29 kiedy mam przyjść na wizytę. Coś mi się wydaje że może być za późno (coraz bardziej nie lubię tego kraju!) ale nic musze czekać:-(
Widzę, że jeszcze mamusie w wersji podwójnej, oj życzę wytrwałości i siły a niedługo przyjdzie taka nagroda
Swoją droga jak czytam co piszecie o kredytach to zaczynam sie martwić bo mój mąż tez myśli tu nad domem, ale po moich doświadczeniach z lekarzami to nie wiem czy będę chciała tu zostać jak stracę dzidziusia
pozdrawiam Was dziewczynki i zdrówka życzę
Przepraszam, że się nie odzywam ale wcale nie mam nastroju, cały czas leżę włóżku i śpię. Od wczoraj mam większe krwawienie, boli mnie dół brzucha i ogólnie jest tragicznie, że nie wspomnę o moich myslach a tu jeszcze tyle dni do 29 kiedy mam przyjść na wizytę. Coś mi się wydaje że może być za późno (coraz bardziej nie lubię tego kraju!) ale nic musze czekać:-(
Widzę, że jeszcze mamusie w wersji podwójnej, oj życzę wytrwałości i siły a niedługo przyjdzie taka nagroda
Swoją droga jak czytam co piszecie o kredytach to zaczynam sie martwić bo mój mąż tez myśli tu nad domem, ale po moich doświadczeniach z lekarzami to nie wiem czy będę chciała tu zostać jak stracę dzidziusia
pozdrawiam Was dziewczynki i zdrówka życzę
Hejka,
Kaka jedz do szpitala,nie patrz na nic, wtakiej sytuacji przyjma Ciebie bez problemow.
Anka to mialas jazde w nocy, wspolczuje :-(.
Ja wrocilam od lekarza i prawie wyslal mnie do szpitala na usg. Cisnienie wysokie, jeszcze takiegon ie mialam noi jetsem mokra caly czas tam na dole, jakby cos cieklo bo czuje czasem jak wylatuje normalnie jajprawdopodobniej wody sie sacza...ale zadzwonil do szpitala i polozna powiedziala mu ze to pewnie mocz
, ze cooooooooooo!!!!! tosie wkurzylam i powiedzialam ze jakbym popuszczala to bym wiedziala i bylby przede wszystkim zapach mocznika a u mnie nic, ani zapachu ani koloru. No ale mu sie to nie spodobalo wiec umowilismy sie na poniedzialek i zobaczymy. Niewiem co ialo by sie zmienic. No chyba ze urodze w niedziele...to bylaby ogromna zmiana. a zapisu ni widu ni slychu.
Anna(wlascicielka z gory) powiedziala mi ze pewnie szybciej urodze...no to by bylo.
A i bylam w komunie spytac sie o dotacje do przedszkola i dostaniemy 16%, bo tomek przekroczyl o 580 nok dochod roczny, a gdyby nie przekroczyl to bysmy dostali 49% znizki. I wez tu sie nie wkurwiaj.
w zaleznosci ile wynosza roczne dochody w rodzinie brutto to:
0-150 000 nok to 76%znizki
150 000-185 000 to 49% znizki
185 000-235 000 to 16% znizki
powyzej 235 000to 0%znizki
a Tomka dochody wyszly 185 580 nok....normalnie sie zastzrelic, bedziemy mniej placic o 373 nok zamiast prawie 1000nok....
Kaka jedz do szpitala,nie patrz na nic, wtakiej sytuacji przyjma Ciebie bez problemow.
Anka to mialas jazde w nocy, wspolczuje :-(.
Ja wrocilam od lekarza i prawie wyslal mnie do szpitala na usg. Cisnienie wysokie, jeszcze takiegon ie mialam noi jetsem mokra caly czas tam na dole, jakby cos cieklo bo czuje czasem jak wylatuje normalnie jajprawdopodobniej wody sie sacza...ale zadzwonil do szpitala i polozna powiedziala mu ze to pewnie mocz
, ze cooooooooooo!!!!! tosie wkurzylam i powiedzialam ze jakbym popuszczala to bym wiedziala i bylby przede wszystkim zapach mocznika a u mnie nic, ani zapachu ani koloru. No ale mu sie to nie spodobalo wiec umowilismy sie na poniedzialek i zobaczymy. Niewiem co ialo by sie zmienic. No chyba ze urodze w niedziele...to bylaby ogromna zmiana. a zapisu ni widu ni slychu.
Anna(wlascicielka z gory) powiedziala mi ze pewnie szybciej urodze...no to by bylo.
A i bylam w komunie spytac sie o dotacje do przedszkola i dostaniemy 16%, bo tomek przekroczyl o 580 nok dochod roczny, a gdyby nie przekroczyl to bysmy dostali 49% znizki. I wez tu sie nie wkurwiaj.
w zaleznosci ile wynosza roczne dochody w rodzinie brutto to:
0-150 000 nok to 76%znizki
150 000-185 000 to 49% znizki
185 000-235 000 to 16% znizki
powyzej 235 000to 0%znizki
a Tomka dochody wyszly 185 580 nok....normalnie sie zastzrelic, bedziemy mniej placic o 373 nok zamiast prawie 1000nok....
reklama
Lilka
Fanka BB :)
Marta
ale jaja!!! no masakra co za podejcie na luzie w takiej sytuacji
wspolczuje ci nerwow,w koncu 2 tygodnie ci zosataly do 38tc.,powinni polozyc cie w szpitalu i sprawdzic co jest grane,dac zastrzyk na wszelki wypadek na plucka....no nie rozumiem tego czekania do poniedzialku
pogielo ich chyba
sama jestem ciekawa co mi dzis powiedza...
ale jaja!!! no masakra co za podejcie na luzie w takiej sytuacji
wspolczuje ci nerwow,w koncu 2 tygodnie ci zosataly do 38tc.,powinni polozyc cie w szpitalu i sprawdzic co jest grane,dac zastrzyk na wszelki wypadek na plucka....no nie rozumiem tego czekania do poniedzialku
pogielo ich chyba
sama jestem ciekawa co mi dzis powiedza...