reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
fajny ale moj maz cos tam jeczy przed kompem ze nie wychodzi mu tak jakby chcial....
ja zmykam na 15 minut musze polozyc spac mala, bo dlugo spalysmy w dzien i pozno wstalysmy i ona jeszcze bryka.... a tu juz tak pozno...
poloze ja i pewnie tez sie cos wyjasni z planow;-)
ja zmykam na 15 minut musze polozyc spac mala, bo dlugo spalysmy w dzien i pozno wstalysmy i ona jeszcze bryka.... a tu juz tak pozno...
poloze ja i pewnie tez sie cos wyjasni z planow;-)
Lilka
Fanka BB :)
joł joł
ale mialam dzis dzien
troche ze szmata podlogi pojezdzilam,wyszorowalam co nie co,potem gosci mielismy i nie bylo kiedy sie odezwac
no cholipka dzis 18 wrzesnia,wg gina z polski na dzis mam termin porodu a mlody siedzi po sichaczu i nabija sie z mamuski normalnie
Beata dzis rozmwaiala z rodzina i babcie nie chca juz zajmowac sie jej synkiem i na neidziele kupilismy jej bilet....obym do niedzieli urodzila,bo byloby najlepiej
potem znajoma zajmie sie dziewczynkami,ale jednak wolalabym by bylo to za czasow Beaty
no nic mykam do lozka do starego
of kors wiadomo po co
dobranoc i do jutra (choc mam nadzieje ze nie)
ale mialam dzis dzien
troche ze szmata podlogi pojezdzilam,wyszorowalam co nie co,potem gosci mielismy i nie bylo kiedy sie odezwac
no cholipka dzis 18 wrzesnia,wg gina z polski na dzis mam termin porodu a mlody siedzi po sichaczu i nabija sie z mamuski normalnie
Beata dzis rozmwaiala z rodzina i babcie nie chca juz zajmowac sie jej synkiem i na neidziele kupilismy jej bilet....obym do niedzieli urodzila,bo byloby najlepiej
potem znajoma zajmie sie dziewczynkami,ale jednak wolalabym by bylo to za czasow Beaty
no nic mykam do lozka do starego
of kors wiadomo po co
dobranoc i do jutra (choc mam nadzieje ze nie)
agathe82
Lilka zameczysz tego twojego meza:-( choc moj to chcialby byc tak meczonym
u nas plan numer 1 upadl:-( bo nie oplaca nam sie jechac po to zeby za 30 minut promem wracac.... bez sensu.....
chyba poprostu pojdziemy sobie do kina i na jakies zarcie, ale ja troche bardziej mam ochote sie wyrwac gdzies..... tutaj jestem ciagle
no nic zobaczymy jeszcze....
u nas plan numer 1 upadl:-( bo nie oplaca nam sie jechac po to zeby za 30 minut promem wracac.... bez sensu.....
chyba poprostu pojdziemy sobie do kina i na jakies zarcie, ale ja troche bardziej mam ochote sie wyrwac gdzies..... tutaj jestem ciagle
no nic zobaczymy jeszcze....
ojj....ale oze jeszcze cos wymyslicie
Lilka Twoj mezus bedzie wykonczony...albo produkcja sie mu skonczy i co wtedy
Moj nie narzeka cieszy sie wrezc ze ma spokuj;-).
Ale MAya m szaleje, teraz na 100% niepojde spac vo i tak mi niepozwoli, kopie ma czkawke i wszystko na raz...
Lilka Twoj mezus bedzie wykonczony...albo produkcja sie mu skonczy i co wtedy
Moj nie narzeka cieszy sie wrezc ze ma spokuj;-).
Ale MAya m szaleje, teraz na 100% niepojde spac vo i tak mi niepozwoli, kopie ma czkawke i wszystko na raz...
agathe82
ja wlasnie tez sie zastanawialam czemu mojemu dziecku w brzuchu ciagle czkawka dokucza no i oczywiscie mi bo caly brzuch mi skacze...... napewno sobie pospie,,,, zawsze jak sie wybieram do spania to sie zaczyna
Lilka
Fanka BB :)
hejo
znowu ja
nie moge spac czlowiek kladzie sie wzesniej do lozka by pospac dluzej a tu dupka
wiecie z tym meczeniem to jest tak,ze mi sie nie chce,ale ostatnio PO chociaz skurcze jakies mi sie zaczely i mam nadzieje,ze tym troszke sprawe przyspieszymy
no nadzieja ostatnia umiera....
matko ide po necie pobuszowc,musze sie zmeczyc bo nie zasne
znowu ja
nie moge spac czlowiek kladzie sie wzesniej do lozka by pospac dluzej a tu dupka
wiecie z tym meczeniem to jest tak,ze mi sie nie chce,ale ostatnio PO chociaz skurcze jakies mi sie zaczely i mam nadzieje,ze tym troszke sprawe przyspieszymy
no nadzieja ostatnia umiera....
matko ide po necie pobuszowc,musze sie zmeczyc bo nie zasne
reklama
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
)))))))))))))dziewczyny ja uciekam , czarek dzisiaj mnie naciągnął na brum-brumka z sygnałem policyjnym ....i już mi głowa pęka ..ide sie zrelaksowac do lazienki bo pierdolca dostanę
Ostatnia edycja: