oj Lilka ja juz myślałam , że ty rodzisz albo już po a ty się tu obrzerasz takim smakołykami
.
widzę , że dzisiaj powtórka z rozrywki
no to miłego wieczorku i w końcu sie wyśpij
oj Lilka wiem jakie to uczucie bo ja czekalam tez 11 dni po terminelv u
l
wiecie...bo ja mialam nadzieje ze juz za tym trzecim razem to urodze przed terminem...a tu znow sie zapowiada ze bede po terminowa...z lekka mnie to wkurza
Jakich kosmetykow tutaj uzywacie dla maluszkow???? nie mam bladego pojecia co kupic
.
Lilka ja dzisiaj kupilam materac za 700 nok, nie wiem czy to drogo bo wczesniej widzialam w sklepie za 1500 nok, wiec wzielismy tego
.
Czemu tutja maja takie dziwne rozmiary
. Chcialam kupic body w rozmiarze 58 i nie bylo. Sa tylko 56 i pozniej juz 60
. Babka na mnie dziwnie spojrzala w sklepie jak sie spytalam o 58
. .
1.ja tutaj teraz kupuje wszystko z firmy NATUSAN,to chyba J&J,ale dla Gabrielka specjalnie w PL nakupowalam ten drogi Oilatum bo jest bombowy!!
0,5l kosztowalo mnie chyba 60zł,ale nie dosc ze myje to superancko nawilza skore dziecka i jest zalecany jak najbardziej do skory niemowlat z problemami jak i dla dzieci ktorym nic nie dolega
tutaj w aptece niestety go nei widzialam
2.Marta cena materaca jak dla mnie to i tak tutaj jest wysoka
bo ja najdrozszy materac widzialam za 800kr,a na koncu pojechalismy do Ikei i kupilismy za 500kr bdb,bo byly jeszcze tansze
ale 700kr to chyba nie tak zle
3.Marta ja nie wiem,bo ja sie nie spotkalam nawet w PL z rozmiarem 58
rozmiarowka jest od 56 co 6cm w gore
chyba ci sie pokrecilo,co??
hihiiii
a co do poduszki to Sandra nie miala, podkladalam jej tylko poszewke na wypadek gdyby ulala to nie musialam sie przejmowac bo spala na takiej skorze owczej. Fajniutka taka milutka;-) bardzo ja Sandra lubila, ale wiem ze nie wszystkie dzieci lubia.
Mi znowu w szpitalu powiedzieli ze kapiele zawsze wysuszaja i zeby jej nie myc czesciej niz 2 - 3 razy w tygodniu, a jesli bedzie ulewac albo mleko sie uleje na szyje to zawsze mozna na mokro umyc. Jak na moja to dzidzie zadzialala ta metoda, ale wszystko zalezy od skory tez
moja sie drze w lozeczku i nie chce spac
ja Hani od niedawna daje poduszke do spania,bo ona lubi sie wtulac,ale fizjoterapeuci uwazaja ze do 2 roku zycia jak rodzic chce dziecku wlozyc poduszke to niech ja sobie narysuje na przescieradle
-doslownie jeden tak powiedzial w programie dla dzieci
my mamy takiego plaskacza,ze czy ja wiem czy ta podusia tak zaszkodzi??
a co do kapieli to ja moje dziewczyny teraz kapie co 2 dni,Hania jak sie urodzila w listopadzie tez ja kapalam co drugi dzien,dopiero jak przyszly cieple dni to codziennie bo jednak skora sie pocila,ale tak to nie widze potrzeby u nich mycia czesciej
zawsze pzred snem przetre tymi chusteczkami nawilzajacymi dla odswiezenia i jest ok
my bylismy w centrum w COOPie na zakupach
kurcze taka fajna biala kurtke mi K. pokazal za 500kr,przymierzylam,napalilam sie a on mi jej nie kupil
no zabic faceta normalnie
Agata mieszkanie na zadupiu jest fajne,ale po paru meisiacach zaczyna dobijac,szczegolnie jak nie ma sie auta by sie wyrwac do miasta
bo ja tak wlasnie mam,ze mnie dobija juz to wiejskie zycie,pare uliczek,same domki...nic ciekawego,wiecznie to samo
nawet spacerowac nie mam specjalnie gdzie,bo etren gorzysty i padam pchajac wozek
marzy mi sie powrot do miasta,spacerowanie po uliczkach,mijanie ludzi,ogladanie wystaw....przynajmniej mi sie nie nudzilo na tych spacerach tak jak teraz