reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

oj Agathe współczuje , co za pech:crazy:
no widzisz musicie sie przeprowadzic w spokojniejszą okolicę:tak:.

Marta mozesz sprawdzic ile jest ważny ten eferdin , bo mi naklejka wyplowiała:baffled:
byłam u lekarza i jak zwykle powiedział , że czarek ma sie dobrze i jest zdrowy, ale jak ma kaszel to mog mu dac ten syrop:dry:

reklama
zdrowy, zdrowy - tylko tyle potrafia powiedziec

tylko czemu jak przyjdzie co do czego to ci norwedzy ciagle sa na zwolnieniach, skoro tacy zdrowi sa:crazy:

dzisiaj to chyba bez kija to do mnie lepiej nie podchodzic..... chyba wyzyje sie na zelazku to mi moze troche przejdzie.

A co do przeprowadzki to i tak musimy czekac do niedzieli albo poniedzialku, ale coraz bardziej sie przekonuje.

Zajrze pozniej jak mi nerw przejdzie bo teraz to i tak wszystko u mnie na nie i mala maurdzi...... dokladnie lezy teraz na podlodze i sama nie wie czego chce:no:

hejo

pekam,zrobilam dzis na obiad kopytka z kapustka kiszona i skwarkami bo nie dlugo moge zapomniec o takim jedzeniu na jakis czas
no ale obzarlam sie jejku :dry:

ja dzis tez mam fatalna noc za soba

zabiegi wypedzania Gabriela nie zostaly bez echa,mialam skurcze ze az milo,ino sie nic nie wykluło z tego :dry::baffled: ja juz nie wiem...ale ananasy mam i na dzisiaj :laugh2: meza tez :laugh2: wiec lux :laugh2::laugh2::laugh2:

dodatkowo w nocy Hania dostala goraczki i tak ja trzyma do teraz :-( chyba zabki....do tego Milena o 1 w nocy obudzila sie i zazyczyla sobie mleczko
nosz kurka spalam ledwo 6 godzin chyba:baffled:

oj Lilka ja juz myślałam , że ty rodzisz albo już po a ty się tu obrzerasz takim smakołykami:-D.
widzę , że dzisiaj powtórka z rozrywki:rofl2:
no to miłego wieczorku i w końcu sie wyśpij:tak:

No a mi sie humorek poprawil bo wzielam mezulka na zakupki:tak:. Juz mam prawie wszystko oprucz poszewek bo nie zmierzylam kolderki i poduszeczki, i reczniki dla Mayi.
Jakich kosmetykow tutaj uzywacie dla maluszkow???? nie mam bladego pojecia co kupic:baffled:. Mozna tutaj dostac w aptece parafine????
I czy uzywacie w lozeczkach poduszek boja z natalka nie uzywalam, tylko kocyk mialam pod materacem pod glowka bo mi troche ulewala.

Anka wspolczuje Ci normalnie, a Tobie chociaz powiedzial czy to grypa? i co Ty mozesz brac? ten moj to chyba z kosmosu sie wzial ze zbadal natalke i powiedzial ze miala zapalenie krtani. Ale w piatek na kontrolna wizyte (w koncu) zabiore ja ze soba i niech ja oslucha bo jeszcze mi szczeka i w nocy tak chrapie ze szook, gorzej od Tomka:szok::tak:.
Lilka ja dzisiaj kupilam materac za 700 nok, nie wiem czy to drogo bo wczesniej widzialam w sklepie za 1500 nok, wiec wzielismy tego:sorry2:.
Czemu tutja maja takie dziwne rozmiary:baffled:. Chcialam kupic body w rozmiarze 58 i nie bylo. Sa tylko 56 i pozniej juz 60:szok:. Babka na mnie dziwnie spojrzala w sklepie jak sie spytalam o 58:dry:. Tutaj rodza sie albo olbrzymy albo maniunie dzidzie? niewiem jak to tlumaczyc:confused:...
Kasiu niemartw sei na zapsas. A Emma mozesz sie zajmowac i nosic. Zanim przybierze do 5/7 kg troche czasu minie. Nie zaszkodzisz sobie noszeniem Emmy.
A wogole to trzeba poczekac na wyniki badania krwi:tak:.

sorry Sandra dopisala i wcisnela enter;-)

ale co do Lilki to ja pamietam te wszystkie zabiegi i czekanie - straszne i to wszyscy ciagle mysla ze napewno sie juz rodzi a tu nic:baffled:

troche sie wyladowalam na zelazku i tak sobie myslalam ze coraz bardziej jestem gotowa do tego zeby sie przeniesc gdzies za miasto, czy tam gdzie dostaniemy odpowiedz w niedziele albo poniedzialek albo gdzie indziej. Nie poddam sie i jak tam nie wypali to bede szukac dalej....

A Polokasia - zapewne ze swoim macie inne tematy ostatnio wazniejsze ale zapewne ten twoj wiec co sie dzieje w finansach bo mam wrazenie ze norwedzy to teraz o niczym innym nie rozmawiaja:confused: odsetki szly do gory juz od dawna, ale teraz maja isc jeszcze wyzej ze wzgledu na to ze rzad stracil tak wiele w tych bankach amerykanskich co upadly.

tutaj rozmiary maja od 47 czy 46 (dla wczesniakow i nie zawiele jest takich) potem 50 i 56 oraz 62, 68, 74 itp.

a jesli chodzi o kosmetyki to ja za wiele nie uzywalam. Mala miala sucha skore ze wzgledu ze byla po terminie wiec mylam ja tylko woda i oliwka. Nigdy sie szczegolnie nie odparzala wiec tez nic nie uzywalam. No i krem tlusty do twarzy przed wyjsciem na spacerek bo urodzila sie w lutym;-)

mialam bepanthen na wypadek jakby mi sutki popekaly i to tez mozna uzywac do pupki jak bedzie czerwona oraz masc nagietkowa, ale chyba bede musiala to wyrzucic bo nie uzywalam i pewnie sie przeterminowalo.

reklama
Marta a daj spokoj z tym lekarzem:-D, dałam Czarkowi ten syrop , mój też ma taką sama datę wazności, ale po otwarciu....myślałam, że mniejsza....

Ostatnia edycja:
Do góry