reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

no wlasnie na samą mysl o czosnku i plukance gardla woda+ sol robi mi sie conajmniej niedobrze :baffled::baffled::baffled:
choc wiem ze czosnek to naturalny antybiotyk...a plukanka by pomogla...ale nie moge sie przelamac :baffled::baffled:
chyba wole cierpiec :sorry2:

jak tam Ana przygotowania swiateczne?

a Kasia mi sie rozpisujesz o tej antykoncepcji czy co??bo tak dlugo cisza :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czosnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Przed Ciåza Stosowalam W Swojej Kuchni Duuuuuuzo Czosnku! Teraz Na Samå Mysl Chce Mi Sie Zygac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Jorgeir Jak Kupil Kielbase Z Czosnkiem Tak Jå Dzisiaj Musial Wynisc Na Impeze Bo Mi Straaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie Smierdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lila.
jesli to jest angina MUSISZ skontaktowac sie z lekarzem. po pierwsze jedynå metoda na wyleczenie jest zastosowanie kuracji antybiotykowej, pozatym nieleczona angina jest BARDZO niebezpieczna, na dodatek to oslabia serce i stawy i wiele wiele innychi NIE MOZESZ tego bagatelizowac.. wiem bo w ostatnich latach bardzo czesto na angine zapadalam i prawdopodobnie jak sie jeszcze raz powtorzy to juz tylko wycinanie migdalow..

no wlasnie pytam z ciekawosci o tym podwizaniu bo w wiekszosci krajow mozna to zrobic (jak nie we wszystkich oprocz polski :-p )

a lekarzas wojego nie mam..nawet polog mi mija a nie mam zadnej wiyty umowionej ..jakos tak wylecialo mi z glowy proszenie sie kto mnie tu przyjmie :dry:
lekarza swojego tez nie mam bo w NAV zostalam poinformowana ze jak mam nr personalny tymczasowy to nie nalezy mi sie moj lekarz,dopiero jak bede miala nr staly :baffled:

ana Sylwester spedzamy u nas w hotelu (jak co roku zresztå - tzn.to bedzie moj3-ci), tyle ze tym razem z naszymi rodzicami.. przy barze, z muzyczkå ale nie orkiestra, ladnie i blyszczåco ubrani ale bez kreacji balowych...a Ty? i Wy reszta dziewczynek? jakies wielkie plany? :-)

wlasnie w necie zamowilam sobie 2dvd z cwiczeniami -
1.dla kobiet w ciåzy i po...
2.z pilkå dla poczåtkujåcych

:-)

reklama
Kasiu będziesz ćwiczyc , podziwiam , mi sie nie chcę....a po urodzeniu to nie maiałam siły , każdą chwiłę jaką miałam to drzemanie , po tych nie przespanych nockach , zreszta karmiłam piersią i maiłam linie:-)

A co do Sylwestra to kameralnie w domu u szwagierki:no:, za to jestem uchchana bo 27 mamy rocznicę ślubu , uszyłam sobie kreację , idę do fryzjera i zarezerwowałam stolik w restauracji, końcówka należy do mojego męża.....;-)

Do góry