reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

tez slyszalam ze roznie u dzieci, tak jak z calym rozwojem. musi smiesznie wygladac z jednym na dole. a w ogole to gratulacje

reklama
ja też jestem strzelec, )

a ja jak zwykle pisze jak nieprzytomna, a potem nikt nie kuma o co mi chodzi , PROSTUJĘ: na dole jedynki-2 szt, a teraz wychodzą dwójki

a ja jestem RAK. z 4 lipca.. malenstwo zapowiedziane na ok.10-go... ale ja bym chciala zeby sie wydarzylo w tym samym dniu...:rolleyes:

ps. Lila. jak dla mnie to i tak za dlugo czekac bedziesz, ale to jesst Twoja decyzja...

AGA ja z pierwszej dekady, więc były, spędzone w samotności.....:-(
Kasiu a twój znak zodiaku? jakis taki rozbrykany, czy to tygrysek?

MIAŁAM JUZ SIĘ DAWNO COS Was zapytac , o przepis na łososia , w sosie albo faszerowany, czy pasuje z pieczarkami?albo pstrąg, ale nie w galareci...
ide do teściowej na wigilie i tak myslę , że nie na krzywika , jakąs potrawę tradycyjną , ale przyrządzoną nowocześnie, i ciasto, jak myslicie /?:confused:

....ale wg chinskiego MALPA! :-D
WG chińskiego to się jakos liczy według roku urodzenia wiec ja nie pamietam jak to szło....a wierzycie w znaczenie horoskopu

reklama
Do góry