reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

reklama
zegnam sie bo wrocil malzonek. jutro musze wczesnie wstac, jedziemy na ploty do matek i trzeba rano jeszcze przygotowac prowiant.
dobranoc

lila! zgadzam sie, w takiej sytuacji to lepiej sobie zycie tutaj ukladac.. i nie martw sie -z czasem rozbudujesz tutaj siatke znajomych i czuc sie bedziesz swojsko...zebys tylko troche z jezykiem zaczela... nie ma tam u Was kursow?

Kasiu sa kursy moj luby chodzi...nie bylo kasy na mnie,pozatym dopiero co urodzilam i bym nie chodzila bo co z mala?? wogole nie mamy nikogo do dzieci
ucze sie w domu z kursu eskk,tyle ze ostatnio nie mam checi przez brak sil ...

moje dziecko mnie zmasakrowało ...padam na twarz .......chciałam dzisiaj się przyłączyć do "rozmów w toku" ale nie dam rady ......jutro poczytam co u Was ? Możę jutro będzie lepszy dzień ?:baffled:

biedna...moje przy nodze spi
ino odloze..ryk :baffled:

sprawdzalam. a to juz 10t3d i pozostalo 210dni..

gdzie suwaczek??? gdzie avatorek???:-p:-p:-p

oki mykam spac,buziaki do jutra :-)

Dziewczyny jak wkleic zdj, mi jakos dziwnie wychodzi, z napisem załącznik, a jak chce żeby był na stałe i takie większe.
Wiem juz Norge mi pisałą, ale nie zkumałam, tak jak dziecku , krok po kroku.....:zawstydzona/y:

pochorowaly sie :-);-)
no ja kaszle dalej .... pozatym mam ostatnio problemy z dziecmi,nie chca mi spac stad mnie nie ma za bardzo :-(

Ale tu smutno,:)-(

Załączniki

• Skalowanie obrazka-1.jpg
    Skalowanie obrazka-1.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 45
dobra laski
ja jestem :-)

ale weekend to pewnie wszystkie z mezulkami sie przytulaja
ja z moim od wczoraj mam osobne sypialnie :dry: ponadto nie gadamy ze soba :dry:
no coments :dry:

takze u mnie weekend przed kompem sie zapowiada...zreszta ostatnio to normalka :dry::dry:

to jak?? rozmowy w toku??:-D:-D:-D

hej Lilka, pizesz ciche dni, e nie przejmuj sie;-)
a jak dzieciaczki, śpią spokojnie?

mój maz wraca za 6 dni, i mnie czeka nie zła jazda , bo jego zaklimatyzowanie po powrocie nie jest dla mnie do zaakceptowania:-D:-D:-D, ciągła walka o czas , ale z jednej stony , rozumiem go , żechce z wszystkimi się spotkać , a ja jestem zazdrosna....:wściekła/y:

reklama
no nic , jakos nie możemy sie zgrać, dobranoc, spokojnej nocy:-)

Załączniki

• Skalowanie obrazka-1.jpg
    Skalowanie obrazka-1.jpg
    4 KB · Wyświetleń: 58
Do góry