reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

czesc dziewczynki!
mnie w piåtek nie bylo bo porzådkowania hratow ciåg dalszy (juz tylko malutkie rzeczy zostaly) pozatym i w nastroju nie bylam. a wczoraj obrus dziergalam a Jorgeir na kablu mial podlåczonego swojego lapa (musimy nastroic wirelessa)..
dzisiaj za chwile wychodze na zakladowå impreze. najpierw zabawy na sniegu - rozne komnurencje z nagrodami :-), potem jedzenie i picie..ja oczywiscie jedynie jako obserwator. mie moge "wystartowac" bo nie wszystkie konkurencje så dla mnie, byc moze zbyt ryzykowne, picie to juz wogole, wiec zeby nie wzbudzac podejzen (bo jeszcze mowic nie bedziemy - mogloby dojsc do rodzicow i z niespodzianki nici) ja bede robic za sedziego i ze stoperem ganiac:cool2:, a oficjalna wersja brzmi - ANGINA i KURACJA ANTYBIOTYKOWA! :-D

droga Lilu i tampezo - a propos tych awatarow i zdjec to tak wlasnie probowalam i nic sie nie wydarza poza wciaz jednym i tym samym komentarzem - "invalid url". co to jest pojecia nie mam, podejrzewam ze moj komputer ma jakies opcje zabezpieczajåce wlåczone i nie wiem jak to obejsc.. moze ktoregos dnia zapytam pieknego...

dziewczyny postaram sie wpasc do was pozniej, nie wiem dokladnie o ktorej i nie obiecuje ale jakos wieczorkiem.. ;-) pa!

reklama
witajcie jAk sie udała impreza? FAJNIE , zazdroszczę ;-), korzystaj póki możesz, ja od kilku dni sprzątam , musze na raty , bo Cezarutki;-)domaga sie mojej ciągłej uwagi. nie dał mi zawiesić firan, ale jazda, pociągnął i spadły na ziemię , potem wlazł w nie z brudnymi , oblepionymi od ciasteczek łapkami, a świerzo wyprane:wściekła/y:

hej ana! no to rzeczywiscie Malutki daje Ci popalic...

..a impreza? spoko.swiezego powietrza lyknelam, troche sie zintegrowalam z ludzmi ale mimo wszysto tak na uboczu troche.. i jeszcze te wymowki ze "wiesz,chora jestem to nie moge"..oni tam zostali,ja wrocilam do domu bo za duza roznica w trzezwosci umyslu zaczela byc.. wiesz co? tak troche smutnawo..nie z powodu tego niewypitego alkoholu ale ze teraz to tak juz bedzie, czy tego chce czy nie.. oczywiscie nie mowie ze juz nie chce byc w ciåzy, ale troche mnie ta sytuacja odseparowuje od ludzi nawet jesli nie jestem z nimi nie wiadomo jak blisko..teraz to juz w innym temacie jestem ..wiesz - "bardziej do rozanca niz wspolnego tanca".. hmm...

czesc mamuski

chyba nie dam rady z wami popisac
chorobsko mnie dalej trzyma
pozatym dzisiaj tyyyle w domu zrobilam ze padam...
o dziwo juz jestem wykapana,dziecko starsze spi :-) mlodsze walczy hehee ale jest cisza w domu

Kasiu powiedz mi czy orientujesz sie jak tu w Norwegii jest z antykoncepcja???
czy musze isc do lekarza po tabsy? bo czytalam ze niekoniecznie

i czy tu w norwegii podwiazywanie jajnikow jest za free i wogole czy jest legalne??bo w PL zabronione...
pytam bo ty tu dluzej jestes a ja jeszcze nie obczailam tematu :-p

Wiem o co masz na myśli , przed ciążą żyłam bardzo intensywnie, w sumie ciąża to nie choroba , ale niestety bardzo zmieniła moje życie , myslenie a potem dzidzia. wszystko do góry nogami, ale jak urodzisz to nie będziesz chciała wrócic do tego lajtowego życia, ale zatęsknisz. pierwsze trzy misiące czułam sie jak w izolacji, znajomi poszli na bok, nocki nie przespane, ale jak spojrzysz jak usypia, to zmiękniesz.....
ale sie rozpisałam

a tak w ogóle to co robisz z lubym w sylwestra?

niestety :no:
dzisiaj nawet kaszel rano mialam taki porzadny...mam nadzieje ze sie zachamuje bo mam juz dosc :wściekła/y:

dusi mnie kaszel,rano gardlo boli ze wlosy dęba stają :baffled:
mam dosc herbat z miodem i cytryna bo nie lubie :wściekła/y:
leki z PL mi sie koncza...tzn.syropy i tabsy do ssania

echhhh

ale wiecie co?? wszyscy u mnie spia :-D:-D:-D
dawno nie mialam takiego spokoju o 22 godzinie!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D

JA CHCE TAK CODZIENNIE :-D:-D:-D

nie moge teraz zcierpieć,,,, zapachu herbaty z miodem i cytryna
w czasie ciąż byłam chora i nic innego nie mogłam brac
a co myślisz o czosnku:confused:
ble..........................................................

reklama
hej Lila! o podwiazywaniu jajanikow nic nie wiem do ja stosowalam pigulki, ale skoro aborcja jest tu dozwolona byc moze i w tych sprawach okazujå sie bardziej otwarci.. musisz jednak zapytac lekarza przy okazji Twojej wizyty, nawet jesli wybierzesz pigulki, plastry etc.. musisz sie stawic, ale tylko 1szy raz (no chyba ze masz juz jakiegos swojego, zaprzyjaznionego lekarza), zeby Ci cos przepisal, a potem to juz tylko na telefon, dzwonisz i mowisz ze potrzebujesz nastepne i Oni dla Ciebie zamawiajå w aptece i ty tylko odbierasz w najblizszym punkcie albo na poczcie..:-)

..a co z tym Twoim chorøbskiem? zazywasz cos? czy to angina jest?

Do góry