reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

ech mala sie obudzila
pisze jedna reka

wiem ze sa antybiotyki dla karmiacych ale mialam nadzieje ze sie wylecze sama
nadal ja mam :sorry2:

reklama
eeeeee ana! no to swietnie? a måz wie?
a propos moich cwiczen - Kochana! plany to ja mam wielkie, zobaczymy jak bedzie!! :-D w hotelu mamy basen - podobno swietne dla ciezarnych, ja plywac tez lubie, szkoda tylko ze sie jakos po pracy wybrac nie moge, a wystarczy tylko zejsc po schodach.. tlumacze to sobie tez tym ze ten chlor no i o infekcje tez latwiej!!! wiesz - zlej tanecznicy i råbek u spodnicy... ALE PLANY TO JA MAM!!! :-D

:angry:LILA! JA NA TWOIM MIEJSCU TO BYM NIE PRZECIÅGALA...:angry:A PO TWOJEJ :angry:NADZIEJI TO JAKOS NIE WIDZE ZEBYS PISALA ZE CI LEPIEJ.. WIDOCZNIE ZA MALO CIE JESZCZE ROZLOZYLO..:angry: JA BYM NA NIC (!) NIE PATRZYLA I POSZLA DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

czesc dziewczynki
ale mialam nadrabiania. Lilka dalej chorujesz? koniecznie lec do lekarza, moze rzeczywiscie antybiotyk potrzebujesz. milo ze dzieci spia.
fajnie ana z ta racznica wymyslilas, bardzo romantycznie.
wybawilas sie dzis kaska, pelno atrakcji, lubie takie zabawy.
mnie tylko gardlo nadal boli ale biore tabletki do ssania i jest lepiej. gorzej za to z malym dziadem. od piatku spi fatalnie, nie dosc ze usypiam ja godzine, to jeszcze budzi sie co chwilke.

eeeeee ana! no to swietnie? a måz wie?
a propos moich cwiczen - Kochana! plany to ja mam wielkie, zobaczymy jak bedzie!! :-D w hotelu mamy basen - podobno swietne dla ciezarnych, ja plywac tez lubie, szkoda tylko ze sie jakos po pracy wybrac nie moge, a wystarczy tylko zejsc po schodach.. tlumacze to sobie tez tym ze ten chlor no i o infekcje tez latwiej!!! wiesz - zlej tanecznicy i råbek u spodnicy... ALE PLANY TO JA MAM!!! :-D
potwierdzam basen jest swietny, ja chodzilam raz w tygodniu i trzaskalam 2 km. ostatni raz bylam w poniedzialek a mala urodzila sie we wtorek raniutko. chyba przyspieszylo mi akcje:-)

Lilka no nie daj sie prosic tylko śmigaj do pana doktora:tak:

a dziewczyny , zapomiałam sie pochwalic , cezaremu wyszły dwa zębole , tylko jakoś dziwnie , laski na forum mi pisały kolejnośc wychodzenia ząbkow, ,żę 4,5 potem trójki , i akie tam , a on ma u góry dwie jedynki, dwie dwójki , na dole -1, a teraz te nowe to na dole dwójki, to chyba różnie u dzieci , Lilka a jak u sztarszej ?

witaj Agnieszko:-)

z zasypianiem to i ja mam ostatnio problemy (ogolnie ich nie mam).. wczesniej to o jak z zegarkiem w reku - miedzy 23.00 a pælnocå padalam i musialam isc do løzka..teraz nawet zmeczenia nie odczowam.. mecze sie dosc dlugo, czesto spie tak raczej w polsnie, i ze wstawaniem to masakra!:confused2:

reklama
WAGA

ok pojde do lekarza jak mi nie minie..ok?:sorry2:
a w czwartek mam kontrole w Helsestasjon to moze tam mi by cos zapisali??:confused:

Do góry