reklama
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
eeeeee ana! no to swietnie? a måz wie?
a propos moich cwiczen - Kochana! plany to ja mam wielkie, zobaczymy jak bedzie!! w hotelu mamy basen - podobno swietne dla ciezarnych, ja plywac tez lubie, szkoda tylko ze sie jakos po pracy wybrac nie moge, a wystarczy tylko zejsc po schodach.. tlumacze to sobie tez tym ze ten chlor no i o infekcje tez latwiej!!! wiesz - zlej tanecznicy i råbek u spodnicy... ALE PLANY TO JA MAM!!!
a propos moich cwiczen - Kochana! plany to ja mam wielkie, zobaczymy jak bedzie!! w hotelu mamy basen - podobno swietne dla ciezarnych, ja plywac tez lubie, szkoda tylko ze sie jakos po pracy wybrac nie moge, a wystarczy tylko zejsc po schodach.. tlumacze to sobie tez tym ze ten chlor no i o infekcje tez latwiej!!! wiesz - zlej tanecznicy i råbek u spodnicy... ALE PLANY TO JA MAM!!!
plonskasia
LILA! JA NA TWOIM MIEJSCU TO BYM NIE PRZECIÅGALA...A PO TWOJEJ NADZIEJI TO JAKOS NIE WIDZE ZEBYS PISALA ZE CI LEPIEJ.. WIDOCZNIE ZA MALO CIE JESZCZE ROZLOZYLO.. JA BYM NA NIC (!) NIE PATRZYLA I POSZLA DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tampeza
Wrześniowe mamy'08
czesc dziewczynki
ale mialam nadrabiania. Lilka dalej chorujesz? koniecznie lec do lekarza, moze rzeczywiscie antybiotyk potrzebujesz. milo ze dzieci spia.
fajnie ana z ta racznica wymyslilas, bardzo romantycznie.
wybawilas sie dzis kaska, pelno atrakcji, lubie takie zabawy.
mnie tylko gardlo nadal boli ale biore tabletki do ssania i jest lepiej. gorzej za to z malym dziadem. od piatku spi fatalnie, nie dosc ze usypiam ja godzine, to jeszcze budzi sie co chwilke.
ale mialam nadrabiania. Lilka dalej chorujesz? koniecznie lec do lekarza, moze rzeczywiscie antybiotyk potrzebujesz. milo ze dzieci spia.
fajnie ana z ta racznica wymyslilas, bardzo romantycznie.
wybawilas sie dzis kaska, pelno atrakcji, lubie takie zabawy.
mnie tylko gardlo nadal boli ale biore tabletki do ssania i jest lepiej. gorzej za to z malym dziadem. od piatku spi fatalnie, nie dosc ze usypiam ja godzine, to jeszcze budzi sie co chwilke.
tampeza
Wrześniowe mamy'08
potwierdzam basen jest swietny, ja chodzilam raz w tygodniu i trzaskalam 2 km. ostatni raz bylam w poniedzialek a mala urodzila sie we wtorek raniutko. chyba przyspieszylo mi akcje:-)eeeeee ana! no to swietnie? a måz wie?
plonskasia
dziewczyny a jakie Wy jastescie znaki zodiaku? :-)
tampeza i Norge Was tez pytam....
tampeza
Wrześniowe mamy'08
dziewczyny a jakie Wy jastescie znaki zodiaku? :-)
strzelec, ale juz nie wolny:-(
Lilka no nie daj sie prosic tylko śmigaj do pana doktora
a dziewczyny , zapomiałam sie pochwalic , cezaremu wyszły dwa zębole , tylko jakoś dziwnie , laski na forum mi pisały kolejnośc wychodzenia ząbkow, ,żę 4,5 potem trójki , i akie tam , a on ma u góry dwie jedynki, dwie dwójki , na dole -1, a teraz te nowe to na dole dwójki, to chyba różnie u dzieci , Lilka a jak u sztarszej ?
witaj Agnieszko:-)
a dziewczyny , zapomiałam sie pochwalic , cezaremu wyszły dwa zębole , tylko jakoś dziwnie , laski na forum mi pisały kolejnośc wychodzenia ząbkow, ,żę 4,5 potem trójki , i akie tam , a on ma u góry dwie jedynki, dwie dwójki , na dole -1, a teraz te nowe to na dole dwójki, to chyba różnie u dzieci , Lilka a jak u sztarszej ?
witaj Agnieszko:-)
plonskasia
z zasypianiem to i ja mam ostatnio problemy (ogolnie ich nie mam).. wczesniej to o jak z zegarkiem w reku - miedzy 23.00 a pælnocå padalam i musialam isc do løzka..teraz nawet zmeczenia nie odczowam.. mecze sie dosc dlugo, czesto spie tak raczej w polsnie, i ze wstawaniem to masakra!
reklama