reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Marta, mi podali date zapisu po usg polowkowym. Zazwyczaj jest 4 tygodnie przed wiec moze dowiedz sie u poloznej gdzie masz isc albo poprostu pojedz do szpitala i sama sie zapisz.

Ania nie daj sie chorobsku:rofl2:

A mi Sandra znowu sie zbuntowala ze spaniem i uspalam ja na sile w wozku ale tylko 30 minut spala, wiec robi sie juz nie do zniesienia wieczorem. Poloze ja znowu o 20 moze sie uda....

reklama
hej Dziewczyny..
napisze Wam tylko szybko ze dzis rano zrobilam test i sama juz niewiem. kreska wyszla ale taka slabiutka ze az sama niewiem. wstrzymuje sie z pigulkami i cgyba odczekam ze 3dni i powtorze test.. troche spanikowana jestem. poplakalam, i wogole chode taka ogolnie nieswiadoma, nieobecna..
..pozatym zdecydowalam sie dzisiaj kupic sztuczne mleko i jesli zajdzie taka potrzeba (a poki co na to wyglåda bo mleka mi nie starcza i zapasy sie konczå) podawac 1butelke dziennie.

..a teraz musze nadrobic to co popisalyscie i zobaczyc co u Was. buziaczki! :)

Kasiu to ...Gratuluje fasoleczki!!!! :szok::-D:szok::-D:szok:
jak dla mnie na bank ciaza! sama mialam slabiutką kreseczke 2 razy,z Mili i Hania i byla to poprostu wczesna ciaza,nawet przy Hani gin sie dziwil ze test wykryl ciaze,bo bylam w 3 tc. z groszem :sorry2:
zapisz sie na badanie krwi Hcg czy jakos tak dla potwierdzenia:tak:

ale numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::-)

ja bym na twoim miejscu zrobila test jeszcze raz moze za dwa dni, ale ta kreska brzmi podejrzanie, zawsze moze to byc zaburzenie hormonalne jeszcze nadal po ciazy, ale dziwne by to bylo, bo test powinien reagowac tylko na ten hormon ktory wytwarza sie w czasie ciazy:szok:

co do tego poziomu hormonu po ciazy to niestety bujda
tez mnie inni pocieszali,ze moze test wyszedl pozytywny bo po ciazy te hormony sie utrzymuja

jednak kolezanka znajaca sie troche na rzeczy przyslala mi nawet linka,gdzie wyraznie bylo pokazane jak zaraz po porodzie dwa dni ten hormon ''schodzi'' z organizmu do zera :sorry2:

Kasiu poczekaj jeszcze z dwa dni z tym testem,no i ...nie wiem co napisac bo wiem co czujesz :sorry2: jaka gonitwa mysli i wogole...

wiecie co po niedzieli bede wiedziala co z tym domkiem. Zobaczylam na mapie ze to niecale sto kilometrow stad wiec nie tak daleko. Przeciez zawsze mozna przyjechac w weekend. Jak sie uda to sie pakuje i zjezdzam stad. Dziecko bede mogla przed dom wypuscic i bedzie mogla miec zabawki na dworzu. A ja znowu bede mogla miec polska telewizje, bo przeciez ci mi nie pozwolili zawiesic bo im dom szpeci:wściekła/y:

a co do porodu to chce urodzic tutaj, ale to nie zmienia faktu ze moge sie przeprowadzic. Sandre oddam dziadkom, znajomych zatrudnie do pomocy i bedzie po sprawie, teraz trzymac kciuki do poniedzialku co nam powiedza:baffled:

reklama
Kasiu Gratuluje :tak:ale tez Wspolczuje:-(...Zrob badanie krwi to bedziesz wiedziala na 100%. Kurcze ale tak szybko by to zalapalo...az mi sie wierzyc nie chce. Slyszalam o zachodzeniu od razu po ciazy, zreszta Lilka jest przylkadem;-), ale ... no szook:szok:. A co Twoj J. na to?
Anka zrdowiej szybciutko:tak:. Masz cos dla siebie z lekarstw? Ja mam aspiryne, i cos tam jeszcze...takze jak co tyo pisz jak bedziesz potrzebowac:tak:.

Do góry