reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

mialam przed chwilka vising wlascicieli...woda w kibelku sama sie podniosla i nie chciala splynac, az sie przestraszylam ze powrorka z rozrywki bedzie:szok:akurat prysznic bralam a tu "bull bull" i ucieklam:-D
jurto uziemoina jestem bo bede czekac na hydraulika i zobaczymy:confused:
Lilka a my juz nadzieje miyslalysmy ze Ci ulzylo pod sercem troszke:-D.

reklama
oj Aniu lepiej nie..:no::zawstydzona/y: tak jak pisalam jest kilka powodow :
- chcialabym poswiecic wiecej czasu i siebie dla Emmy - przeciez Ona jeszcze taka malutka
- moje cialo nie doszlo jeszcze do normy zarowno ze wzgledow zdrowotnych (kolejny wysilek) jak i wizualnych (9kg nadmiaru i opona na brzuchu!)
- I NAJWAZNIEJSZE CZUJE ZE NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!!

no ale Lila najlepszym przykladem ze nawet jak sie przydazy mozna sobie doskonale radzic... :-) szacuneczek za to! :tak:

ps. Agata, obejzalam ten wystep! no, no, rzeczywiscie!!!

Ostatnia edycja:
wybaczczcie,ze cytuje,ale przynajmniej nic mi nie umknie :-)

no Lilka juz cie podejrzewaliśmy:-D
a jak sie czujesz?:confused:
kol jeszcze jest czy ja odprawiłaś?

Ana,kolezanka jest nadal
w sumie ona jest zadowolona
kupilam jej sliczna bluzeczke dla synka,jej dalam pare moich tuniczek ciazowych (mam dosc ciazowych ubran i zamierzam je teraz wydac/pozbyc sie :-p),wyglada w nich o wiele korzystniej i jest mega zadowolona,dostala karte do tel by dzwonic do rodziny i do tego te kase co wam pisalam i wsio :tak:
tak uwazam,ze ma dobrze u nas i widze,ze jest zadowolona :tak:
w niedziele wylatujem,wiec prosze Gabrilka by wyszedl z brzuszka jak najszybciej:sorry2:

Lilka czyli jeszcze w dwupaku:tak: a my juz kciuki za ciebie trzymalysmy:-D

Agata no neistety...kluje mnie,co chwile mam nadzieje,ze juz sie zaczyna,ze moze wody mi odchodza...no ale jak narazie wszystko to moje pragnienia:sorry2:

mialam przed chwilka vising wlascicieli...woda w kibelku sama sie podniosla i nie chciala splynac, az sie przestraszylam ze powrorka z rozrywki bedzie:szok:akurat prysznic bralam a tu "bull bull" i ucieklam:-D
jurto uziemoina jestem bo bede czekac na hydraulika i zobaczymy:confused:
Lilka a my juz nadzieje miyslalysmy ze Ci ulzylo pod sercem troszke:-D.

Marta wspolczuje...jejku przypomnialo mi sie jak raz na poczatku ciazy z Gabrielkiem,zrobilam zupe i mialam resztke popsuta i postanowilam do kibla wylac i...zapchalam na amen kibel :szok:
musialam zalozyc rekawice i wyciagac wszystko...matko jaki ja stres pzrezylam,ze kibel zapchalam :sorry2: no ale na szczescie przeczyscilam:-p
od tego czasu juz nie jestem zakrecona i wszystko wylewam do zlewu a resztki jedzeniowe do smieci laduja

oj Aniu lepiej nie..:no::zawstydzona/y: tak jak pisalam jest kilka powodow :
- chcialabym poswiecic wiecej czasu i siebie dla Emmy - przeciez Ona jeszcze taka malutka
- moje cialo nie doszlo jeszcze do normy zarowno ze wzgledow zdrowotnych (kolejny wysilek) jak i wizualnych (9kg nadmiaru i opona na brzuchu!)
- I NAJWAZNIEJSZE CZUJE ZE NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!!

no ale Lila najlepszym przykladem ze nawet jak sie przydazy mozna sobie doskonale radzic... :-) szacuneczek za to! :tak:

Kasia trzymam kciuki by bylo po Twojej mysli :tak:
w sumie cie rozumiem,bo pierwsze dziecko jest zawsze PIERWSZE,i chce sie z nim spedzic wiecej czasu
no mi sie przytrafilo jak przytrafilo :-D ale w sumie trojke planowalismy i po szoku,ktory u mnei trwal 2 tygodnie,doszlam do wniosku,ze sytuacja ma same plusy :-)
fakt...teraz psychicznie nastawiam sie na ladna orke,ale wierze,ze bedzie dobrze :sorry2:

Agata ja ogladalam wczoraj MAM TALENT,super program :-) a ta dziewczynka byla poprostu niesamowita:szok:

Lilus nie zycze Ci tego no ale co jak do niedzieli nie urodzisz? kolezanka pojedzie? nie moglaby jednak zostac i troche pomøc? cos Jå do PL ciågnie? przeciez wkoncu KOLEZANKA!! ???

wbezc9.jpg

Kasia rozumiem cię pod każdym względem i nie dziwie sie , że jeszcze nie:szok:
mi sie zachciało nie dawno, więc duzo czasu mineło po urodzeniu Cezarka.czekamy na wieści:dry:....

Agathe ogladałam cały odcinek ''MAM TALENT''
no i niekiedy sie usmiałam z pomysłów ludzi,
a ta dziewczynka była niesamowita:szok:, aż mi dreszcz przeszedł.

dziewczyny miałam dzisiaj telefon od mojej znajomej , którą poznałam na snowboardzie i zaproponowała mi ten kurs norweskiego, i zapytała się mnie czy nie znam jakieś pani , która zajełaby sie dwulatkiem raz w tygodniu:szok:
no pewnie , że znam siebie :-D
tylko mam się zastanowic co do wynagrodzenia, i nie mam pojecia , ani punktu zaczepienia, mozecie mi pomóc:confused:
oprócz tego jeszcze jedną oferte pracy mam , ale to jeszcze nie pewne i nic takiego , jak wypali to napiesze o co chodzi.

a tak wracajado codziennosci , ja dzisiaj siedze w domku, bo cezarutki dalej smarcze i kicha i doszła gigantyczna chrypka:crazy:
a pogoda normalnie super , nic tylko iśc na spacer.....:-D:-D:-D
a jak u Was?

Anka idz z nim na spacerek. az szkoda a jakma byc chory to i tak bedzie, nic nie poradzisz....mi sie wydaje ze idzie jesien i to dlatego dzieciaczki choruja...zmiana pogody no i te niedopilnowania w przedszkolach:crazy:!
U mnie dziala juz hydraulik:-D...wody juz pelno w lazience...ciekawe kto to bedzie sprzatal:confused::crazy::szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cala noc nie spala, z mysla ze nas szambo zaleje....musialam sikac do wiaderka i na dwor bo z kibelka zakaz:no:...a w nocy i tak nas zalalo i 1:40:crazy: fuck!

reklama
Anka gratulacje !!!!!:-D dziewczyny w poprzednich postach pisaly ile opiekunka zarabia tutaj:tak:, Agata wie na 100%:tak:.
Tylko wlasnieone opiekunki tutaj maja po kilka dzieci, jednego chyba sie tak nie oplaca...nie wiem zreszta:-(.Niech sie dziewczyny wypowiedza:tak:.
Kaska czekamy:happy:

Do góry