reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hejka:-),
Jak Wam mija niedziela bo u mnie w miare ok. Robie obiadek a po obiadku jade na kawke do znajomego.
Nie uwierzycie co sie wczoraj u mnie stalo. Impra u gory , pelno ludu, itp....Tesciu wlazi do naszej lazienki kolo polnocy i prawie nie dostal zawalu:szok:. Lazienka plywa w szambie, ok 5 cm:szok:. Mamy od okolo tygodnia zapchane rury kanalizacyjne, bulgocze w rurach strasznie. No i wczoraj gejzerem z kibla na nasza lazienke:szok:. Fuuu!!! Hata wyziebiona, smrod okropny:wściekła/y:...zadzwonilam do Wlascicielki a ona przyslala dzieciaki z gory zeby zobaczyly co i jak. No i kazala im odwolac impreze bo maja zakaz korzystania z lazienki. Bynajmniej ten ogrom ludu co sie zwalil do nich:baffled:.
No i cisza bloga sie zrobila kolo 2 nad ranem i wtedy dopiero poszlismy spac. Troche zajelo sprzatanie lazienki....
Ciekawe co zrobia.. podobna bylo swoch specjalistow i nie wiedza czemu bulgocze:crazy:...jak co qrwa...zapchana rura jest!!! to nawet ja wiem a nie jestem specjalista:angry:!!!!
Ahhh czekam az przyjdzie i pogada z nami co dalej z rurami...
A jak Wam minela nocka:-)? Mam nadzieje ze spokojniej;-).
Milej Niedzielki

reklama
Marta ale jaja:szok: u nas tez bulgocze w rurach czasem:crazy: pocieszam sie tylko ze najpierw wybija u sasiadow na dole, bo juz raz sie tak stalo, wiec niech najpierw ich zalewa:-D ale pamietam ze jak ich na dole zalalo bo szambo sie przepelnilo (w tej dzielnicy w ktorej mieszkam nie ma kanalizacji miejskiej, ale oni maja jakies takie ze wybieraja raz na 2 lata. Nie wiem czy takie duze bo jednak 3 mieszkania czy maja to jakos innaczej rozwiazane, co tam nie moj problem) ale ostatnim razem to wlasiciel zakasal rekawy i sprzatal na dole w mieszkaniu bo to jego odpowiedzialnosc jest wiec glupio ze wy musieliscie to sprzatac:crazy:

a mnie dzisiaj jakis instynkt sie wlaczyl i wyciagnelam ubranka po malej takie co pasuja tez na chlopaka i dostalam tez od koleznaki i zaczelam przegladac, wiecie co jeszcze jedna sie zaoferowala ze ma kupe ciuchow ale ja juz mam full. Chyba ze 3 kombinezowy:szok: od przybytku glowa nie boli. Dopiero zaczne 34 tydzien jutro ale chyba cos mi sie powoli wlacza instynkt klucia gniazdka:laugh2:

przynajmniej wiem ze nie musze nic kupowac...

u nas pogoda super, mala spi jak wstanie to pewnie gdzies wyrwiemy.... milego dzionka, pa

witam , chciałam sie zameldowac, że żyje:tak:
u mnie nudy , bez żadnych szambowych rewelacji:-D
wróciłam ze szkoly i siedzę w domku , bo czarek smarcze i kicha:baffled:, więc dmucham na zimne i siedzimy w domku:-(.
miłej niedzieli:-)

ale cisza dzisiaj....

wszyscy chyba rodzinnie dzien spedzaja. My bylismy dzisiaj na plazy i chyba sobie dogodzilam na moja infrekcje ukladu moczowego, bo cale podwozie mnie tam bolalo wiec nie myslac poprostu usiadlam na piasku, teraz czuje ze mnie przewialo i plecy mnie w dole nawalaja:-( to sie nazywa byc malo przewidujacym:baffled:

ide polozyc moja bo ona dalej bryka po sofie, zobacze do was za jakies 30 minut.

Hejo:-D,
Ale cisza....na canal+ leci szklana pulapka 4 i chlopy siedza i ogladaja...ja jakas godzinke temu wrocilam z odwiedzin po znajomych...wypilam dzisiaj 4 kawki i chyba bede dalej sikac niz widziec:tak:...a Maya tak mi kopie ze szook, caly brzuch mi lata:-D
Lilka pewnie sie rozdwaja bo jej nie ma:-p...zeby latwo jej poszlo...macie jakies wiesci :confused:??
Anka to chyba normalne ze dzieci maja katarek w przedszkolu na poczatku. Troche potrwa zanim organizm sie przyzwyczai do zarazkow:-D. Natalka niejest jeszcze zdrowa ale ja jutro puszczam...wyleczy sie wtrakcie albo bedzie gorzej. A dzisiaj skakala z radosci jak jej powiedzialam ze jutro juz idzie. I okropny syropek jej zasmakowal:tak:,wiec luzik.
Agata ja juz sama sie gubie co oni maja robic a co ja:baffled:...Ostatnio nawet nie uprzedszali ze imprezy jakies beda i wogole...wkurzaja mnie mlodzi a i starzy nie sa lepsi:wściekła/y:....uhhhh
Przed chwilka wrocilam z rozmowy z wlascicielami....
zalatwia hydraulika do przepchania rur:-)
Porozmawia z dziecmi zeby nie robili tak czesto imprez:tak:zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze nie przebija mi opon:szok:
I powiedzialam ze chcemy byc uprzedzani o kazdej imprezie i ze jak juz robi toniech konczy o polnocy albo max o 1 czy 2.
hi hi hi ciekawe:confused:

no to sie nazywa wiedziec czego sie chce i walic prosto z mostu - tak trzymaj Marta!!

no wlasnie a ja nawet nie pomyslalam ze Lilka moze rodzic, teraz trzymac kciuki tylko zeby szybko poszlo no i mam nadzieje ze nie rodzila w przedpokoju jak Tampeza:-D

a ja chyba pojde wygrzac porzadnie te moje plecy pod prysznicem bo cos mnie ostro bola jak wkladalam mala do lozeczka to dopiero poczulam:szok:

jutro zadzwonie i zapytam sie czy maja te wyniki posiewu moczu bo kurcze ile mam chodzic z ta infekcja bez zadnego lekarstwa:crazy: moglam sobie kupic zurawine w kapsulkach i witamine C przed weekendem ale zapomnialam:baffled:

hej Dziewczyny! napisze Wam tylko szybko i zaraz bede nadrabiac to co napisalyscie..
moze pomyslicie ze jestem szalona, ja sama chyba niewierze w to co za chwile napisze ale.. jakos w glowie roi mi sie ze moze znowu jestem w ciåzy.. wszystko dlatego ze znowu zaczelam czuc ten gorzki smak w gardle (ostatnio czulam go podczas ciåzy i nigdy wczesniej i Agata okreslila to jako zgaga ktorå odczøwajå przyszle matki)..moze pomyslicie ze zwariowalam tym bardziej ze ostatnio zjadam duzo Repsilsøw i moze dlatego ale ja tak sie tym nakrecilam ze nie potrafie inaczej..poczåtkowo sie usmiechalam na te mysl ale tak naprawde po chwili glebokiego namyslu to nie chcialabym.. i ze wzgledu na Emme bo chcialabym jeszcze poswiecic czasu Jej i tylko Jej, oraz mojego ciala - przeciez musze dojsc do formy zanim znowu.. poprostu gotowa nie jestem!! jutro odbieram ze sklepu tabletki abtykoncepcyjne ale mysle czyby przy okazji nie zakupic testu i sprawdzic.. møwie Wam wariactwo, chyba te siedzenie w domu i matkowanie majå jak widac rowniez troszeczke zly wplyw.. normalnie strach mnie oblecial.. :(((

Kasiu spokojnie:tak: moze byyc po tabletkach tych co je ssalas non stop...i tez hormony w koncu sie stabilizuja...a chyba uwazaliscie. nie?
takze niech opusza Ciebie te zle mysli;-),bedzie dobrze...

reklama
ja gumek nie lubie i nie uznaje ale raczej uwazalismy choc po ciåzy to kobiety plodne så ze hej i slyszalam ze o uchybienie bardzo latwo.. nie wiem ale wystrachana jestem. musze chyba jutro kupic ten test bo mi normalnie nieprzejdzie!! 3majcie kciuki za mnue dziewczyny!!
..a tak z innej beczki. przed chwilå oglådalam najnowszy film z Angelinå Jolie "WANTED".. calkiem,calkiem.. :tak: :)

Agata, a co to za infekcja? przeziebilas pecherz?

Do góry