reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Kasia leukocyty wyszly mi juz kilka dni temu w moczu ale nic mi nie dokuczalo, dopiero teraz bardziej. Wyslali mocz na posiew ale pewnie im sie tydzien zejdzie
juz raz mialam infekcje na samym poczatku to nawet nie czulam wiec nie mam problemu z oddawaniem moczu ale plecy z tylu mnie pobolewaja. Mylalam na poczatku ze to od ciazy mnie bola, ale w moczu wyszlo
juz raz mialam infekcje na samym poczatku to nawet nie czulam wiec nie mam problemu z oddawaniem moczu ale plecy z tylu mnie pobolewaja. Mylalam na poczatku ze to od ciazy mnie bola, ale w moczu wyszlo
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
dzieki Marta!
Agatko a moglabys napisac cos wiecej o tej infekcji? czemu to szkodzi? sorki ale ja sie nie orientuje..ja ciåze przeszlam ok. bez cukrzycy i innych infekcji i poprostu sie nieznam..
Agatko a moglabys napisac cos wiecej o tej infekcji? czemu to szkodzi? sorki ale ja sie nie orientuje..ja ciåze przeszlam ok. bez cukrzycy i innych infekcji i poprostu sie nieznam..
Ostatnia edycja:
oj czytam i nie wierze
Kasia zrób ten test dla pewności i wpadnij na BB z wieściami
pewnie , że tak od razu też bym nie chciała , ale z drugiej strony taka mała róznica to fajna sprawa dla rodzeństwa.
Agathe życze zdrówka , zawsze soś sie przyplącze w czasie ciąży
Kasia zrób ten test dla pewności i wpadnij na BB z wieściami
pewnie , że tak od razu też bym nie chciała , ale z drugiej strony taka mała róznica to fajna sprawa dla rodzeństwa.
Agathe życze zdrówka , zawsze soś sie przyplącze w czasie ciąży
agathe82
ja zadnej cukrzycy tez nie mam, a infekcja drog moczowych czesto sie zdarza w ciazy, choc mi w pierwszej sie nie zdazylo. To sa poprostu bakterie ktore trzeba zwalczyc. Nic groznego no chyba ze sie zaniedba, ale wszystko zaniedbane prowadzi do komplikacji.
agathe82
Lilka czyli jeszcze w dwupaku a my juz kciuki za ciebie trzymalysmy
Agathe mi też się zdarzyła infekcja, ale dopiero pod koniec ciąży, cały oddział w szpitalu miał ta samą bakterię i wszystkie panny w tym samym czasie, wiadomo dlaczego , syf totalny, kilka dni i po kłopocie, więc chyba nie ma czym sie martwic , tak jak piszesz.
dobra ja zmykam do łóżeczka, dobrej nocki, pa
dobra ja zmykam do łóżeczka, dobrej nocki, pa
Ostatnia edycja:
reklama
agathe82
nie, nie martwie sie, tylko czekam na te wyniki bo kurcze czas zaczac leczyc bo nery mnie bola
a tak z innej beczki to nie mam polskiej telewizji ale dzisiaj natknelam sie na necie na mam talent po polsku i zobaczcie jedna dziewczynke jesli jeszcze nie widzieliscie, pod wrazeniem naprawde mozna zaklac razem z Chylinska
Pierwszy odcinek "Mam Talent!" za nami - Wideo - Aktualności - TVN - Mam talent
a tak z innej beczki to nie mam polskiej telewizji ale dzisiaj natknelam sie na necie na mam talent po polsku i zobaczcie jedna dziewczynke jesli jeszcze nie widzieliscie, pod wrazeniem naprawde mozna zaklac razem z Chylinska
Pierwszy odcinek "Mam Talent!" za nami - Wideo - Aktualności - TVN - Mam talent