reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

eee, i tak dostatecznie glupi Ci bylo ze facet nie potrafi sam tego zalatwic a t ababk ato rozumie.Ja na miejscu tego kolesia bym sie bez czekoladek u Ciebie i tej Babki nie pokazywala,,,ale ludziska sa rozni i nic na to nie poradzisz:tak:zrobilas swoje i masz czyste sumienie:tak:

reklama
no moj to dopiero lubi sobie poplotkowac i posluchac nowinek........ale norwedzy to chyba dlatego ze maja za malo do roboty to wszyscy lubia:-p

jak ktos przyjdzie do nas to od razu wiadomo kto z kim i dlaczego:confused:

dziewczyny fajnie sie gada, ale ja dzisiaj drzemki nie mialam w dzien i powoli sie zawijam do lozka, cos mnie plecy bola w dole, ale to chyba zapalenie drog moczowych bo mi leukocyty wyskoczyly i wyslali mocz na posiew. Musze sie w poniedzialek zapytac o wyniki i zeby mi cos dali bo kurcze czasem mi to dokucza:baffled:

ide sie wygrzac w cieplym lozeczku,,,

spokojnej nocy;-)

no nie wiedzialam ze norki to takcy plotkarze:-D
niby kazdy patrzy na swoje a za plecami jak w PL...cala okolica wie co i jak:-D

a u nie ipra u gory, mlody mial 18-tke w srode i dzisiaj chyba ja robi;-)
a ja ostatnio jestem taka wygodna zepotzrebuje idealnych warunkow do spania, takze noc nieprzespana:baffled:

no moj to dopiero lubi sobie poplotkowac i posluchac nowinek........ale norwedzy to chyba dlatego ze maja za malo do roboty to wszyscy lubia:-p

jak ktos przyjdzie do nas to od razu wiadomo kto z kim i dlaczego:confused:
no co ty , nie wiedziałam , myślałam , ze nie lubią :confused: a to ci dopiero

Marta właśnie , że dziwnie mi przed ta babeczka mogłam odpuscic sobie, nie lubie takich zobowiązan w stosunku do siebie i odwrotnie..mniejsz o to juz o tym nie chce myslec:baffled:

reklama
x5tbg6.jpg

Do góry