eee, i tak dostatecznie glupi Ci bylo ze facet nie potrafi sam tego zalatwic a t ababk ato rozumie.Ja na miejscu tego kolesia bym sie bez czekoladek u Ciebie i tej Babki nie pokazywala,,,ale ludziska sa rozni i nic na to nie poradziszzrobilas swoje i masz czyste sumienie
reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
no moj to dopiero lubi sobie poplotkowac i posluchac nowinek........ale norwedzy to chyba dlatego ze maja za malo do roboty to wszyscy lubia
jak ktos przyjdzie do nas to od razu wiadomo kto z kim i dlaczego
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
dziewczyny fajnie sie gada, ale ja dzisiaj drzemki nie mialam w dzien i powoli sie zawijam do lozka, cos mnie plecy bola w dole, ale to chyba zapalenie drog moczowych bo mi leukocyty wyskoczyly i wyslali mocz na posiew. Musze sie w poniedzialek zapytac o wyniki i zeby mi cos dali bo kurcze czasem mi to dokucza
ide sie wygrzac w cieplym lozeczku,,,
spokojnej nocy;-)
ide sie wygrzac w cieplym lozeczku,,,
spokojnej nocy;-)
no nie wiedzialam ze norki to takcy plotkarze
niby kazdy patrzy na swoje a za plecami jak w PL...cala okolica wie co i jak
a u nie ipra u gory, mlody mial 18-tke w srode i dzisiaj chyba ja robi;-)
a ja ostatnio jestem taka wygodna zepotzrebuje idealnych warunkow do spania, takze noc nieprzespana
niby kazdy patrzy na swoje a za plecami jak w PL...cala okolica wie co i jak
a u nie ipra u gory, mlody mial 18-tke w srode i dzisiaj chyba ja robi;-)
a ja ostatnio jestem taka wygodna zepotzrebuje idealnych warunkow do spania, takze noc nieprzespana
no co ty , nie wiedziałam , myślałam , ze nie lubią a to ci dopierono moj to dopiero lubi sobie poplotkowac i posluchac nowinek........ale norwedzy to chyba dlatego ze maja za malo do roboty to wszyscy lubia
Marta właśnie , że dziwnie mi przed ta babeczka mogłam odpuscic sobie, nie lubie takich zobowiązan w stosunku do siebie i odwrotnie..mniejsz o to juz o tym nie chce myslec
reklama