reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

chciałabym sie kamuflowac ....ale mi to nie wychodzi , od razu mi krew podchodzi do mózgu i nie da tego sie ukryc:szok::szok:, mój M ma juz obcykane kiedy we mnie sie buzuje....bardzo zła cecha:rofl2:
cięzka sprawa z tymi humorami bo faceci nie lubia fochów:sorry2:

reklama
noo dzisiaj w bergen festiwal zywnosci byl:tak:
To bylas na moim koncu:-D, szkoda ze Nas nie bylo, bym na kawke zaprosila:tak:.
Ale dobrze ze juz lepiej sie czujesz:-).
No i Kaska nam zdrowieje:tak:. fakt pogoda ladna, ciekawe jak dlugo sie utrzyma:-p. Jutro jade na 11 do kosciolka, nie ma polskiej mszy i jedziemy na norweska, chociaz wolalabym na angielska bo wiecej zrozumiem i spiewaja normalnie a nie na wysokich tonach wszystko. zreszta ja i tak juz nie moge spiewac bo mi powietrza brakuje, wiec sobie tylko slucham:tak:.
Tesciu sobie wymyslil ze moze tesciowa jak przyjedzie ze moze zostanie u mnie na kilka dni:szok:, a ja od razu nieeeeee:no:, Powiedzialam mu ze te trzy dni itak mi nic nie dadza wiec po co ma sie meczyc na podlodze. Sama sobie bede musiala poradzic i jak wejde juz w rytm to bedzie juz luzik. a te trzy dni niech sobie daruja:laugh2:. Szwagierka bedzie u nas spac bo nie dziwie jej sie ale tez nie chcialabym sluchac nocnych igraszek starych...:zawstydzona/y:...

moze i nie lubia, ale malo ktory sobie zdaje sprawe ze tez je maja:tak: mam wrazenie ze poprostu juz tak sie utarlo ze to kobiety maja fochy i koniec, a to jest wierutne klamstwo:no:

nie no Marta ty to masz przeboje z tymi tesciami, az ja tez powoli nie moge sie doczekac az wyjada:-p

ale odzyjecie, na poczatku to chyba nie bedziesz wiedziala co z ta wolnoscia zrobic:-D

Marta to sie jutro miniemy, bo ja na 12 mam jutro zajęcia, głupio mi troche tam iśc bo ta kobitka przyjęła tego chłopaka na kurs....mimo przeciwnosci losu i braku miejsc

Ania nie wkurzaj sie bo ci jeszcze cisnienie podskoczy i spac nie bedziesz mogla:tak: i tak to nic nie da........mojemu to juz pare razy udowodnilam kto tu ma fochy:laugh2: i wiecie co nawet zalapal, ale najlepiej zrozumial gdy zobaczyl jego kolege wracajacego z pracy z takim fochem ze bez kija nie podchodz:rofl2: i prawda wyszla na jaw......

strasznie nie lubie utartych i przypisanych powiedzonek, ktore moze i w czesci sie sprawdzaja ale tez nie wolno tak generalizowac i wrzucac wszystkich to jednej szufaldy:crazy:

to racja Agata. Bo jak oni maja focha to my to jakos rozumiemy i nie wyrzucamy im ze maja FOCHA:angry:, ale ze my mamy je zawsze, tylko czasem nam przechodzi i mozemy byc normalne:laugh2: beka:-D

nie, nie, nie..... to jak my mamy focha to robi sie z tego wielka rzecz i wypomina, ale jak oni maja focha to bardzo szybko zapominaja - widzisz jaka krotka pamiec maja:baffled:

zycie, zycie, zycie

reklama
Do góry