witam wszystkie mamusie, pogoda super, samopoczucie nie za bardzo:-(
wcoraj miałam koszmarny wieczór, żołądek brzuch , wszystko na raz , ale wiem , że to moja wina , bo jadłam tylko placki ok.12 i potem nic konkretnego i to mi zaszkodzilo.... nie miałam czym wymiotowac , masakra , strasznie sie męczyła, na szczęście juz jest oki, ale jakos taka osłabiona jestem.
powinnam koniecznie sie wziąźc za siebie , bo jem co popadnie , czasem nic i mam jakies rewolucje żołdkowe.
no a co do imprezy firmowej , to niestety nie idziemy, jak większośc polaków , nie rozumiem , że im sie nie chceale ja chcę
i z tego wszystkiego jedziemy sobie na wycieczke i ciasteczkowe rybki na księżycową wyspę , jak to określiła Marta ,czyli na SOTRĘ, to wyspa obok Askoy.moze pojedziemy wieksza grupa , to bedzie wesoło.a tymczasem wzięłam sie za robienie obiadku , zeby miec to z głowy, i w całym domku pachnie białą kiełbaską, dzisiaj pichce żurek, .
Lilka rewelacyjnie , że masz plana z tym kursem , może pomoze ci się otworzyc i wykorzystasz twoja znajomośc języka i przełamiesz się z mówieniem, zycze powodzonkapewnie twój stopien znajomosci norweskiego ułatwiłby ci znalezienie pracy , ja niestety musze jeszcze poczekac, i wziąsc sie ostro do nauki , zeby miec jakąs fajna pracę.
Marta czy ty składałas cv przez neta czy osobiscie do adecco?i czy tam w Bergen zajmuja sie jakąs określona branżą czy wszystko jedno , bo na Sotrze to służbe zdrowia mam tylko....