reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
czerwony bo taki tu jest i zgadzam sie ze tu przesadzaja z tymi czarnymi i granatowymi:crazy:

peteritum to jest czas przeszly dokonany, czyli ta trzecia komumna, bo pierwsza to bezkolicznik, druga terazniejszy a trzecia to walsnie preteritum - przeszly dokonany, jest jeszcze czwarta i to jest przeszly niedokonany tak jakby
:tak::tak::tak:

2i78u10.jpg
4g3osag.jpg

Ostatnia edycja:
Witam porannie laseczki!
Jak mineły nocki?
U nas gorzej, coś się Karolci popsuło i budzi się co 3h.A wcześniej 1 faza snu była min. 5 h nawet do 8h!:wściekła/y:
Dziś rano szłyśmy do pediatry po skierowanie na usg bioderek...myślicie że dała?:baffled:
Oczywiście że NIE i że ALT er FINT! ( po badaniu gołym okiem - nóżki zrobiła w trójkat, z przodu, z tyłu, mocno docisnęła i po badaniu).
Czy u WAS też takie problemy z usg bioder?
Czy to można zrobić prywatnie?

A tranu już nie podaję, dostałam z PL wit.d w plynie i tylko to daję do wieczornej butli z mleczkiem.

Wczoraj mierzyliśmy Karoline po 3 tyg przerwy i łądnie przybrała 600g ma 5.235g I JEST NA 50TYM CENTYLU :-) ALE za to wzrost mizerny, tylko więcej o 0,5 cm! i wciąż ma 56,5cm! i tu spadła na 10ty centyl.
Wczesniej była na 25tym centylu (wzrost i waga). A teraz takie rozbieżnosci..Co sądzicie o tym?
kasia jak po chrzścinach?
Lilka spokojnie tyle kasy pow.wystarczyć...zresztą zapytaj koleżanki co ona na to?

Wczoraj byłam też na przeglądzie podwozia ( w końcu się doprosiłam wizyty u pani gin,co podczas porodu ciągneła próżnociagiem) i u mnie wsio OK. uffff
Zapisała antyki Cerazette,ale ja nigdy się nie zabezpieczałam i nie wiem czy wogole je wykupię. Czytałam że mogą być po nich krwawienia..No nie mówiąc o mizernym libido, które i tak jest w "dolnych stanach nieważkości"...No i śpimy wciąż osobno, i zupełnie mi to pasuje:wściekła/y:

reklama
witajcie, ja juz odprowadzilam czarka do przedszkola i robieszybką akcje z e zrobieniem obiadku , bo o 13 ide na randke :-D
Istra jesli nie bralas nigdy tabl.anty moga wystapic plamienia ale potem bedzie wszystko oki i okres jak w zegarku , zadnych boli, no ale z tym libido to moze prawda bo wszyscy sie skarżą:rofl2:
buziaki dla twojej Karolinki , ale co do usg bioderek to jestem w szoku, nie wiem czy można prywatnie, w PL nie do pomyślenia:baffled:.
Kasiu fajnie , ze zajrzałaś, a jak ogolne wrażenia z chrzcin?

Do góry