reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

wiesz Lilka jak to często bywa , druga polowa często buntuje:baffled:
mysle , ze jak wyjaśnicie sobie face to face to zrozumie , bo ja bym sie cieszyła,
jak slysze nie raz jakieś gadki , zeby za tysiąc zlowych nie wstal z łóżka to sie dziwie, bo kasa na ulicy nie leży , nie raz ludziskom to sie juz w dupie przewraca:-D.nie stresuj sie juz tą sytuacja i czekaj spokojnie na Gabrielka:tak:.
a Tampeza jakos tak nam ucichla ...moze juz po wszystkim?:confused:

reklama
Lilka czuje sie ogolnie dobrze, tylko jakby ktos mnie nadmuchal i zapomnial powietrza spuscic:eek:...
Nie wiem jak jest u Was Lilka ale u mnie jezeli kumpela do mnie przylatuje sponsorowanym biletem i wogole to nie oczekuje juz dodatkowych pieniedzy:no:...chyba ze wczesniej juz mieliscie ugadane ze jaks mala rekompensate za trud wlozony w opieke nad dwojka dzieci...szkoda troche ze zamiast sie cieszyc z tego ze dzieci bede pod dobra opieka musisz myslec ile jej zaplacic i za co:szok:...
Aga jakos znikla moze juz po:-D?????...nie wiem tylko zgaduje;-)...

Ostatnia edycja:
Ana,dokladnie...druga polowa ją meczy
jej maz pracowal w N. rok,od czerwca 2007-do czerwca 2008
jednak chlopina realiow nie poznal,bo mieszkanie mial oplacone,wyzywienie rowniez i zarabial 5 tys.zl co meisiac,wiec nie tak zle,prawda??
i tak sobie mysle,ze jak nei msuial jedzenia kupowac to on chyba nei poznal jak tu zycie jest drogie :baffled:

masz racje,wyluzowac/olac musze sytuacje
neich dziewczyna sie cieszy, bo pierwszy raz w zyciu miala okazje samolotem leciec,zobaczyc Norwegie, w ktorej nie byla,odpocząc i jeszcze zakasowac za 2 tygodnie nic nie robienia 700zl :dry:

taaa wlaczam olewke :-p szkoda ze sobie cos % nie moge wypic :rofl2:

Lilka jak tam Twoj Gabrielek? Dokazuje czy juz sie uciszyl z braku miejsca:-D.
Jaki wozek kupilas??? Bo ja nie mam zielonego pojecia...jest ich tyle i ceny tez rozne..

Marta to fajna masz kumpelke
moja przyjaciolka a chrzestna Mili jak tu byla 2 tygodnie w lipcu to mi strasznie duzo pomagala i kompletnie nic kasy nie wziela :no: zaluje okropnie ze nie mogla przyjechac....:-(

co do Gabriela to jak sie zacznie rozpychac to mam dosc :rofl2: normalnie az mnie boli,kluje, nie jest to zbyt przyjemne,wiec powoli licze i mam nadzieje ze w ciagu tygodnia sie sprawa ciazowa zakonczy...choc z drugiej strony boje sie ze moj poukladany schemat dnia znowu na jakis czas wywroci sie do gory nogami :sorry2::nerd:

a co do wozka to mielismy kupic w PL,ale nie bylo nigdzie tego jaki chcialam
wiec zostaje kupic nam wozek tutaj
zdecydowalismy sie na wozek blizniaczy TFK,dzieci siedza obok siebie
koszt jaki widzialam w sklepie to ok.6,5 tys.kr :sorry2:
szukalam i nadal patrze na finn.no za wozkami,ale cholernie mi sie nie podobaja...wiecznie szare lub czarne...kurka no nie podchodzą mi te kolory :sorry2:

no nic lece spac,bo dzis naprawde duzo sie napracowalam

dobranoc mamuski:happy:

Agata super wozek:tak:
ale kurka na moim terenie,gdzie ja mieszkam potrzebuje kola pompowane i przez to mam ograniczony wybor

czerwony bo taki tu jest i zgadzam sie ze tu przesadzaja z tymi czarnymi i granatowymi:crazy:

peteritum to jest czas przeszly dokonany, czyli ta trzecia komumna, bo pierwsza to bezkolicznik, druga terazniejszy a trzecia to walsnie preteritum - przeszly dokonany, jest jeszcze czwarta i to jest przeszly niedokonany tak jakby

reklama
Do góry