reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

A tak wszyscy moi znajomi zachwalali tą tutejszą opiekę i jednak i tak będę musiała jeździć do Polski na USG

reklama
Witam nowa kolezanke, Kaka:-)
My dzis caly dzien prakltycznie poza domem, spacer, zakupy itd. Mezulka oczywiscie nie ma, caly ten tydzien pracowal po 12h, jutro tez, mam nadzieje, ze pn bedzie miala wolny.
Rano troche ogarnelam dom, ale za bardzo mi sie nie chcialo. I nareszcie umylam lodowke:-D
Zaraz ide jesc, bo cos mi strasznie burczy

Ale ze mnie gapa nawet się nie przedstawiła- Kaśka.
Rozumiem, że częste USG nie jest potrzebne ale chciałabym wiedziec czy u mnie jest wszystko ok, bo ciągle mam lekkie bóle brzucha takie nie ciągle tylko co jakiś czas i troszkę się denerwuje a do tego te plecy eh...

Tampeza mi też burczy, a tak wogóle to juz nie mam pomysłów na obiadki....
kiedyś pisałaś , ze robisz pizze , skrobnij przepis:tak:

nie martw sie KASIA , na początku pobola brzuszek, wiazadła się rozszerzaja , więc bez paniki:tak:, ale kręgosłup juz cie boli?:confused:, na wizycie po prostu powiedz , ,że cie boli, a jak będzie coraz bardziej idż do lekarza i truj im aż cie przyjma , bo tu tak trzeba :crazy:. a kiedy do polski sie wybierasz?:confused:
ja na chwile uciekam , bo jedziemy na przejażdżke , do później

Ostatnia edycja:
Do Polski razem z mężem to na święta ale pewnie wcześniej wybiorę się sama samolotem na badania, nie ma to jak pogadać ze swoim lekarzem:tak:

Kaka normalnie w ciazy jest jedno usg, chyba ze cos sie dzieje no i jak juz wiesz nie spotykasz sie z ginekologiem tylko z polozna, albo lekarzem ogolnym. Ja poszlam na 1 wizyte jak bylam chyba tez w 6 tygodniu, ale mnie opierdzielila, ze mam przyjsc dopiero po 12:wściekła/y:. Ogolnie nie jest zle tylko trzeba sie przyzwyczaic
Jak masz szanse to kozystaj i odwiedzaj w PL lekarza.

hej

a ja dzisiaj caly dzien poza domem, ale przynajmniej zlecial..... niestety w bolach plecow i brzucha ale coz takie to uroki.

Dostalam dzisiaj wezwanie na badania do szpitala na czwartek, wiec fajnie ze tak szybko. No i pewnie sie okaze czy bedzie cesarka, czy nie....

ok, ja lece narazie bo maz jakis film zapuscil, zajrze pozniej

milego wieczoru

ps. Ania super tekst wstawilas o dzieciach:-) duzo w nim prawdy:laugh2: ciekawe jak to ze mna bedzie przy dwojce:dry:

reklama
wrocilismy z Ikei i,....mam materac dla Gabriela!!!
wreszcie:-)
kosztowal nas ok.500kr i jestem zadowolona jesli chodzi o twardosc:tak: wiec zaoszczedzone jakies 300kr w porownaniu ze sklepem dzieciowym

Kaka opieka podczas ciazy jest dobra:tak: bardzo dokladna,jak dla mnei za-dokladna:dry: bo w spzitalu teraz na kontrolach spedzam po dobre 2 godziny!
jesli jednak wczesna ciaza jest zagrozona to faktycznie masakra i lepiej do polski smigac,bo tu nei spotkalam sie by jakas wczesna ciaze podtrzymywali

Do góry