reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
no moj ostatnio narzeka ze spac nie moze,ale jak sie go pytam czy slyszal jak w nocy latałam do kibelka to powiedzial,ze nie :-D:-D:-D
no ale ma problemy ze spaniem...taaaaa:-D:-D:-D

czesc mamuski :-)

a ja wczoraj bylam w spzitalu na kontroli
robili mi ktg-usg-ktg ,i tym sposobem spedzilam w spiztalu 2,5 godziny :sorry2:

lekarz powiedzial,ze ciaza donoszona i zyczyl powodzenia :-p
o mamusko,chyba do mnie nie trafia ze ja juz na finiszu :sorry2:

syncio na usg pokazal swoje wdzieki i na bank chlopak,do tego lekarz nastawil mnie na 3500-4000g...az sie boje,aby nie wiecej

witam nową kolezanke Kake78 :-)

Ana no jeszcze 2 tygodnie,ale ze ja mam inaczej,bo termin porodu obliczony jest z dnia zaplodnienia a nie ostatniej @,to u mnie Gabrielek juz ma 38tygodni :-) ...i wszystko mozliwe
brzusio nisko,czesc czopu odeszla....ale ja nie wierze,ze urodzi sie szybciej,bo obie panny to 41tc.:sorry2:

a przygotowania? ciuszki w komodzie juz poukladane :-),czesciowo posciel wyprana,jeszcze pokrowce od fotelika samochodowego mi zostal do wyprania

dzisiaj planuje runde do Ikei,o ile moj skonczy szybciej prace,bo w soboty zazwyczaj dlugo siedzi :baffled: a ja nie mam jeszcze tego materaca do lozeczka
a chce by sie wywietrzyl ..

pojechalam wczoraj uzupelnic sobie moje pazurki zelowe do dziewczyny meiszkajacej blisko mnie,ale kurka nie jestem zadowolona a 400kr mnie ta przyjemnosc kosztowala:dry: kurka zla jestem

Ana jak tam sie czujesz na ziemi wikingow po tak dlugiej nieobecnosci?? :-)
a Czarek jak sie czuje? poradzili cos w PL??

moj kurs norweskiego nie wypalil...zla jestem,ale maz obiecal,ze zapisze mnei do kobiety,do ktorej i on chodzil,ponoc babka zaczyna w listopadzie...
postanowilam wziasc sie za ten moj kurs ESKK i jak narazie lece do przodu :happy:

ok nikogo nie ma to ide sprzatac dalej dopoki Hania spi

do pozniej:-)

Ana jak tam sie czujesz na ziemi wikingow po tak dlugiej nieobecnosci?? :-)
a Czarek jak sie czuje? poradzili cos w PL??

moj kurs norweskiego nie wypalil...zla jestem,ale maz obiecal,ze zapisze mnei do kobiety,do ktorej i on chodzil,ponoc babka zaczyna w listopadzie...
postanowilam wziasc sie za ten moj kurs ESKK i jak narazie lece do przodu :happy:

ok nikogo nie ma to ide sprzatac dalej dopoki Hania spi

do pozniej:-)
no pozytywnie jestem nastawiona, tylko jak zwkle wkurzaja mnie ci lekarze:crazy:, po tym upadku juz przegieli , a co do pl , to oczywiście polepszyło mu się tam bo dostał odpowiednie leki.mój M szuka dla mnie pracy, no ale muszę podszkolic język , bo na razie to moge tylko na szmacie pojeździć, ale mi to akurat nie przeszkadza.
bardzo brakowało mi tutejszych krajobrazów, no i szaleństw z aparatem:-D
ja jutro mam pierwsze zajęcia , ale nic nie pamietam z tego co sie juz nauczyłam , może troche dzisiaj posiedzę:baffled:.
Lilka trudno , ze tamten kurs nie wypalil , najważniejsz , że masz chęci i weźmiesz się za eskk.
miłego sprzatania, pa

Ana nie martw sie napewno jak otworzysz zeszyt to sobie pamiec odswierzysz :tak::-)
zazdroszcze ci ze juz lecisz na nastepny kurs:sorry2:

a co do pracy to ja tez na dzien dzisijszy moglabym myslec ewentualnie o pracy na produkcji przez posrednika polskiego :dry:
takze musze sie wziasc za ten jezyk bo az wstyd ze rok tu siedze i nie umiem za wiele mowic :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry