reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Marta zgadzam sie z Ania w 100% zebys nie przesadzala z tym sprzataniem, ogarnij troche, a goscie i tak sie nie skapna ze mieszkanie nie bylo myte od gory do dolu, a nawet jesli to co z tego, jestes juz w tak zaawansowanej ciazy ze powinnas sobie odpuscic:tak:

ja dzisiaj odkurzylam cale mieszkanie bo zaraz przychodza ludzie z kasa odebrac samochod i wiecie co zasapalam sie tak ze szok:szok: czuje sie jak wieloryb, choc bardzo duza nie jestem. Fakt ze mi brzuszek urosl troche, ale nie dobilam jeszcze do tych moich 5 kg na plusie, co nie zmienia faktu ze coraz trudniej jest mi sie ruszac i chodzic:-( powoli juz mam dosc tej ciazy, nie moge sie doczekac zeby juz nie miec tego brzucha:baffled:

no i ostatnio czesto mnie plecy na samym dole bola i troche brzuch, tak jakby lekkie skurcze - macica sie chyba cwiczy, ale ciezko sie spi no i jakos ostatnio mi tez niedobrze, nie zebym wymiotowala ale ciagle mi sie odbija i jakos tak glupio:confused: ach kto to powiedzial ze bycie w ciazy jest takim wspanialym przezyciem, moze i jest to przezycie, ale czy napewno wspaniale:sorry2: znam przyjemniejsze rzeczy;-)

reklama
ale tu dzisiaj pusto:szok: Marta sprzata pewnie (albo juz padla od tej roboty), Kasia przygotowuje sie do chrzcin, a Ania i Tapmeza pewnie siedza z mezulkami, albo z dzieciakami jeszcze....

a my dostalismy kase za samochod i postanowilismy to jakos uczcic, wiec maz wyciagnal mnie do sklepu zeby cos kupic bo na wypad na miasto juz bylo za pozno. Wiecie co, od razu widac roznice miedzy kobietami a facetami. Moj maz kupil sobie kurczaka i salatki, czyli poprostu obiad, a ja chodzilam i nie moglam nic znalesc. Na koniec znalazlam - miod, bulki i kako. Wiadomo facet cos konkretnego, a kobieta cos slodkiego:-p mniam, mniam:laugh2:

witam , nas jakoś spokojnie , ładniutka pogoda , więc poszlismy rano na spacerek, teraz robie (no i buyszuje na BB) lancz:-D dla mężulka , bo wadnie na chwilę.mam furę prania , obiad do ugotowania na dziś i jutro , bo szkoła się zaczyna a nic mi się nie chce:no:.
Marta śniłaś mi się dzisiaj:-D

hej

ja dzisiaj tylko tez wstawilam pranie i zmywarke i len mnie zlapal:zawstydzona/y: poza tym Sandra chce ciagle zebym nagle sie z nia bawila albo przynajmniej patrzyla na nia gdy sie sama bawi:baffled: kurcze zaczelo to sie praktycznie niedawno wiec musze szybko reagowac bo potem sobie nie poradze z dwojka:szok:

my pewnie dzis gdzies sie wyrwiemy, moze spotkamy sie ze znajomymi gdzies na powietrzu bo nawet nie pada:confused:

Witajcie Dziewczyny:-)
Ja również mieszkam w Norwegii w okolicach Grimstad. Moja przygoda z ciążą dopiero sie zaczyna ponieważ to dopiero 6tc a będę mamusią poraz pierwszy:-)
Z chęcią popiszę z kążdą chętną przyszłą mamą:-)
Pozdrawiam

hej kaka;-) witaj w gronie!!!

zazwyczaj jest tu duzy ruch w towarzystwie, ale tym razem weekend pelen zajec dla niektorych mamus, bo sa chrzciny i inne imprezy.

Czuj sie jak u siebie i pytaj jezeli cokolwiek ci chodzi po glowie, tu jest tyle glow ze napewno ktoras cos zaradzi:-D

witaj kaka78 ja mieszkam na ASKOY i mam synka Czarusia
Jest nas tu trochę , pare juz po rozwiązaniu i pare oczekujących , ale juz doswiadczonych mamusiek:-D.
zapraszamy na rozmowy w tłoku:)))

Ostatnia edycja:
Hejka:-),
Dopiero ruszylam tylek k z lozka:-D. Natalka juz od 7 na nogach:szok:, wczoraj zasnela o 20 i teraz mam...ale ja sobie polezalam...
Wczoraj to padlam...poszlam do sypiani o 21 i nie moglam zasnac. Malenstwo w brzuszku dalo pokazowy koncert i dzisiaj od rana to samo...wbija mi sie pod zebra i kopie w nie:crazy: niezbyt przyjemne...ale jeszcze tylko 6 tyg:-D, najgorsze 6 tyg niestety :tak:
Rozumiem Ciebie Agata, ja mam powoli to samo...chce juz urodzic!!!!!:tak:
Gratulacje dokonczenia sprzedarzy:-)!
Anka ale jakos "normalnie" Ci sie snilam :-D, pewnie ze sprzatam...hi hi
Musze po zakupki jechac wiec powoli sie zwijam...
Wpadne po poludniu;-)
Milej Sobotki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry