reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

wiecie co Cezary z tatusiem śpią od godziny a ja na BB buszuje , jakos mam wyrzuty sumienia:baffled:, idę sie wtulić w moje dwa dzieciaczki i spać. jutro nowy dzień i znowu wracam do zajęć kury domowej:-D.
dobranoc
jeszcze życze wam dziewczyny spokojnych snów:)

reklama
Co by sie stało gdyby męzczyzni naprawde rzadzili swiatem?
1. Święto Kobiet 8 marca zostałoby przeniesione na 29.02 (raz na
cztery lata idzie to znieść)
2. Krawata można nie wiązać, rozporka nie zapinać
3. Operacja powiększenia piersi byłaby refundowana przez NFZ
4. Wszystkie kobiety miałyby to samo imię - dla uproszczenia
5. Wszystkie kobiety miałyby alergię na złoto, futra i drogie kamienie
6. W pracy chłopak który najlepiej gra w Quake automatycznie byłby wybierany na kierownika
7. Każdy telefon przerywałby połączenie po 30 sekundach rozmowy
8. Uważne wpatrywanie się w kobiecy biust na pierwszej randce byłby odbierany jako miłosne wyznanie
9. Za jazdę lewym pasem 60km/h rozstrzeliwano by na miejscu
10. Przewracanie kopniakiem stolika z szachami, warcabami lub grą monopol automatycznie oznaczałoby zwycięstwo
11. Na początku każdego wydania wiadomości prowadzący opowiadałby najnowsze sprośne kawały
12. Wynaleziono by skarpetki, które by istniały tylko w parach.
Pozostawione w różnych miejscach podpełzałyby energicznie do siebie
13. Bikini byłoby najlepszym ubraniem bizneswomen. I nie bizneswomen też
14. Kobiety miałyby okres raz do roku - podczas otwarcia sezonu na
ryby...:-D

sb3r0n.jpg

cześc dziewczyny , jak sie spało , mam nadzieję , że macie sie dobrze :tak:
i zebrałyście nowa energie .
a jak plany na dzisiaj?ja bez rewelacji , przejde Strusshamn wzdłuz i wszerz i koniec zwiedzania:-D:-D:-D.
JAK Kasia, juz odebrałaś rodzinkę?

dobre:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

w kazdym zarcie jest troche prawdy:-D

a u mnie tak szaro za oknem ze nic mi sie nie chce:-( az sie zastanawiam co by tu wymyslec zeby przezyc ten dzien:baffled:
dokładnie , mnie taka pogoda tylko zacheca do wylegiwania się w łóżku, no ale nie da rady jak jakis mały brzdąc lata kolo ciebie:-D
u mnie z jednej strony szaro a z drugiej wychodzi słońce, ale czuje , ze to jesień :-(

to masz farta bo u nas o przebiciu sie slonca przez te chmury to moge zapomniec.

Moja w takie dni to troche ma raj na ziemi, bo nikomu nie chce sie biegac za nia i robi prawie co chce, tylko jak za dlugo jest cicho to od razu sie zastanawiamy co robi. Tak jak teraz w kuchni, zaraz musze isc i zobaczyc.

Ja to czekam do jej drzemki i przespie sie troche z nia, a potem bede kombinowac jak ja aktywizowac zeby energia z niej uszla. O jak narazie znalazla misia i tanczy z nim w salonie:-)

Agathe u nas brzydko ale i humor okropny , przeżyłam horror z czarkiem , spadł mi z podestu na asfalt, nie zdażyłam podbiec do niego i wiedziałam jak leciał , nie mogę sobie wybaczyc , ze bardziej go nie pilnowałam , przecież on taki żywy, maz mnie opierdzielił:zawstydzona/y:....ale to nie koniec koszmaru , bo szybko lecielismy na pogotowie , jedni nas wysłali gdzieś indziej, oki rozumiem nie było czynne , a w tej drugiej placówce , nie mieli lekarzy, masakra myślałam , ze sie popłacze ze złości, ale mnie wkurw.... ekstremalnie, dziecko mogło miec wstrząśnienie mózgu albo jakiegos krwiaka , bo z wysokosci upadl o oni na lajcie , ze mamy jechac do swojego lekarza, nawet mu tego nie przemyli:crazy:, brak mi słów ....
pojechalismy do tego lekarza na wioche a on zbadal mu oczka i powiedział, że jest oki i niech idzie spac, nie wiem co powiedzie:szok:
teraz siedzę i sie użalam nad sobą , ale mniejsza o mnie , boje sie , że czarek może miec cos przez ten upadek , a tu nic nie da rady zrobic , miałam nadzieje , ze chociaz jakies prześwietlenie:-(.boze jak on wygląda , biedulek, cała prawa strona buźki pocharatana i na czole wielki siniak , ktory rośnie....
próbuje mu przykładac lodem , ale drze się w niebogłosy
masz jakis sposób na ochlodzenie guzów?

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej:-( biedny Cezary....
Nie n=bierz tez za duzo na siebie bo dzieci naprawde biegaja wszedzie i nie sposob czasem upilnowac:-(...
Wstrzasnienie mozgu moze dopiero wyjsc na drugi dzien, jak bedzie mial wymioty w nocy albo goraczke to na pogotowie!!!
u nas pogotowie jest kolo busstation, nie wiem czy tam bylas?
Na guzy to jedynie znam oklady z lodu albo z zimnego noza...

Ostatnia edycja:
Do góry