reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agatha gratulacje sprzedazy auta, co mieliscie?
Istra poczatkowo dawalam tran strzykawka 2,5ml a teraz juz lyzeczka, bez zadnych smakow i mala bardzo chetnie pije, nawet sie nie krzywi, po prostu witaminki i juz:-D
Marta, dziwnie z ta kasa, ja przyjechalam z PLmiesiac temu, zlozylam papiery i kasa byla po 10 dniach moze, takze szybciutko, przy malej tez tak bylo.:dry:
Ana jak minela podroz, wpadnij na rozmowy w toku wieczorem (chyba ze bedziesz zajeta z mezulem):-)
Lilka odpoczywaj a nie szlajasz sie po sklepach tuz przed terminem. co do plci to chyba dziewczynka, tak powiedzieli w Norwegii na tym jednym usg, a w PL odwracala sie zadkiem i nie bylo widac. Nastawiam sie ze dziewczynka, tylko nadal imienia nie mam:baffled:
My dzis znowu w przedszkolu, mala zostala sama na prawie 3 h, jak wychodzilismy i machalismy to plakala, ale jak zniknelismy z jej widoku to poszla do dzieci sie bawic i ogolnie wcale nie plakala. Tylko byl problem ze spaniem, normalnie spi ok 10 i tak ja polozyla opiekunka, a ona bawila sie 40 min w lozeczku i gadala, az sie zlitowali i ja zabrali. Jak po nia wrocilam to ucieszyla sie bardzo, owszem ale wcale nie chciala wracac, musialam ja ganiac po przedszkolu zeby ubrac i isc do domu:laugh2:

reklama
Tampeza ale malusi brzusio:-)
zobaczcie moj heheeee
pict1243el3.jpg

ja glupio wychodze wiec luz z moimi glupimi minami

a szlajałam sie szlajałam,bo potem moge zapomniec o wypadach do centrum na jakis czas,a na jesien musialam pokupowac malym ubranka,bo z wszystkiego wyrosly takiego cieplejszego:nerd:

ok,moj w pracy od 6 rana wiec ide wykapac male
o dziwo ze Hnaia nie wariuje bo ona 19.00 i juz spi,a sie zasprzatalam w Milenki pokoju i prosze ktora godzina :szok:

bardzo fajne brzuszki , nie waznie mały czy duzy, mamuski jesteście sliczne, :tak:
Lilka a gdzie ta fotka?

Ostatnia edycja:
Ana zdjecie zostalo zrobione w Oceanarium w Miedzyzdrojach ;-)
troche inaczej je sobie wyobrazalam,ale i tak bylo fajnie
Milena co chwile krzyczala ''ooo Nemo i Dori!! mamo,tato patrz Nemo i Dori jest!'':-D:-D

Lilka sliczny brzuszek, u mnie ostatnio wyskoczyl, wczesniej byl malutki, nawet kumpele stwierdzily, ze mniejszy niz z dziadem:-D
A zdjec calosci nie moge zrobic bo robie kamera internetowa sama i nie da rady inaczej

Lilka bo myślałam ,ze w Gdyni:)podobnie jest , też myślałam , że cuda na wianku. najważniejsze , ze dzieciakom sie podobało:-D

Przypomnialo mi sie co mala zrobila 2 dni temu i musze sie pochwalic.
Normalne ze wyciaga caly czas chleb z szafki i probuje podjadac, ale ostatnio podkradla 2 kromki z koszyka i zamknela sie w lazience, zeby zjesc, a my glupi szukalismy jej po calym mieszkaniu:-D

Przypomnialo mi sie co mala zrobila 2 dni temu i musze sie pochwalic.
Normalne ze wyciaga caly czas chleb z szafki i probuje podjadac, ale ostatnio podkradla 2 kromki z koszyka i zamknela sie w lazience, zeby zjesc, a my glupi szukalismy jej po calym mieszkaniu:-D
to dobre Tampeza, a lubi jeszcze tyle jeść?
szkoda , że mój Cezary taki chudziutki:baffled:

reklama
Do góry