reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

u mnie dzien ciagnal sie bardzo dlugo i byl bardzo senny ze wzlgedu na pogode. Mala sie nudzila, ale wzielam ja raz na dwor, oczywiscie zaczelo padac:baffled: ale mam to ubranko dla niej przeciwdeszczowe a jej sie deszczyk podobal. Poza tym to siedzialam w domu, troche ciuchow posegregowalam na oddanie, a wieczorem wpadli jedni norwedzy (nudni strasznie, wiec poszlam kapac dziecko;-)) a potem polacy (to juz bylo ciekawej, bo bylo sie z czego posmiac razem:-D)

a teraz to juz chyba zmykam, jutro moze odbierzemy samochod jezeli ten z komisu zalatwi rejestracje (zwalilismy to na niego:tak:) to pojedziemy i kupimy sobie sofe do spanie w salonie, bo nasza jest beznadziejna co mamy i plecy bardzo bola.

To w takim razie dobrej nocki wam zycze:-)

reklama
czesc dziewczynki,na wstepie Gratuluję Ewelinie córci:tak:

przyznaje bez bicia ,że jeszcze od ostatniego swojego posta nie dadrobiłam zaległlści,postaram sie poprawic:tak:, szkoda ,że nie mam neta i tak z doskoku......

teraz biorę sie za czytanie ....:-D

Hejka:-),
Anka co tam u Ciebie :-)?????
Ja dzisiaj miałam chyba ołów w d.... jak mi się nie chciało wstac a co przymknełam oczy to mijała godzina....masakra....
Ja przybijam do Gdyni w niedzielę....
Udało mi się kupic fajną zabawkę...domek a raczej "konefkę Fifi" z figurkami i wogóle...udana bo Natalka fajnie się bawi :tak:
Pogoda bez zmian i chyba tak zostanie na razie...bynajmniej przez najbliższy tydzień..

o rany co za dzien:szok:

odebralismy samochod...... wyciagnelam jeszcze od tego sprzedawcy nowy akumulator, bo byl slaby ten co siedzial. Zlapalam go za slowo bo mowil ze w razie czego to wymieni, a on na to ze nie za taka cene jaka sprzedal auto. Kazalam mu brac odpowiedzialnosc za to co mowi i brac konsekwencje. Wstawili nam na warsztacie nowke, duzo wieksza niz byla, a sprzedawca mial bardzo skwaszona mine:baffled:. Podobno wart jest 1000 koron wiec chcial choc 500 dopalty na co ja mu powiedzialam ze papiery sa juz podpisane i nic z tego:no: oj nie byl zadowolony z tej tranzakcji:-D

a potem bieganina caly dzien ciagle za czyms, a gdyby tego bylo malo, to moj maz zdecydowal sie robic przemeblowanie w salonie o 22:szok: choc nawet niezle mu to wyszlo, ale dopiero teraz jest chwila spokoju,,,,,

jutro tez niezly dzien sie szykuje, rano ide kolezanke tlumaczyc do lekarza, a potem do znajomej jestem zaproszona i musze od niej uciekac szybko zeby z mezem do banku zdarzyc przed 16 zawiesc jakies dokumenty...

pod wieczor kolega ma mi zajrzec do zamka w samochodzie bo zapadka jedna sie zaciela, ale ja oczywiscie sprzedawcy powiedzialam ze caly zamek centralny nie dziala:rofl2: i wogole pare takich malych rzeczy udalo sie wytknac ktore mozna sobie na podworku przed domem zrobic:blink:

ok, lec bo rano trzeba bedzie wstac,,,,

dobrej nocki wam zycze.

hej Dziewczyny..

..a ja z tej bezczynnoci i zmeczenia oczekiwaniem na dzidzie i przeprowadzke pojechalam do sklepu o 21:00 i kupilam sobie farbe do wlosow.. wyboru duzego oczywiscie nie bylo, kiedys gustowalam w czerwieniach, teraz padlo na czarnå porzeczke.. teraz wlosy schnå, niestety za ciemno i przy zarowce nie sposob zobaczyc co to wyszlo.. cos takiego fioletowego..jakkolwiek jak sie okaze ze wyglådam jak czarownica to w czwartek jedziemy odebrac mojå kuzynke z lotniska, po drodze jest miasteczko i centrum handlowe i moze tam cos znajde - tym razem moze z niebieskawym - jakås jagode!! :)))

..hmm.. zachowalam sie tak jak kiedys to robilam.. z nudow jakas dzika zmiana albo inny spontan.. wlosow nie farbowalam juz ze 4lata.. chcialam dlugie, zdrowe, cieszylam sie ze naturalne a terza zaczelo sie od nowa - farbowanie, po ktoryms razie pewnie trzeba bedzie juz sciåc.. mam nadzieje ze nie bede tego zalowac jak obudze sie jutro rano...:-D

oj biedaku to sie wymeczylas w nocy, pewnie odsypiasz teraz.

a z tym farbowaniem wlosow to cos jest, ja zawsze bylam blondynka, a jak bylam w PL na przelomie kwietnia i maja tez mi odwalilo o zrobilam sobie braz;-)

wydaje mi sie ze odmiana jest potrzebna,,,,

odsypiaj,,,

a mi sie udalo przespac cala noc, bo ostatnio mala mnie ciagle budzila, druga dwojka jej wyszla:tak:

milego dnia dziewczynki:-)

Cześc Babeczki :-),
Agata gratulacje dobrego kupna!!!!No i najważniejsze że Wy jesteście zadowoleni:tak:...
Kasia ciekawe jak wyglądasz:tak:...i jak Ci się podobało rano? Ale Tobie chyba pasują ciemne kolorki:tak:
Ja miałam wszystkie kolory na głowie ...teraz mam cały czas balejaż z różnymi odcieniami blondu bo z natury ciemna blondynka...
A na śłubie miałam nie dośc ze krótkie to ciemny brąz i jak znajomi oglądali zdjęcia to mówili że ja jestem starsza od męża conajmniej 5 lat:baffled: a jestem młodsza o 2!!!
Także nigdy więcej ciemnych!!!!
Kasiu łączę się z Tobą w bólu bezsennych nocy :-(...
Pozdrawiam :-D

reklama
hej Dziewczyny!!

rzeczywiscie troche dzisiaj odsypialam bo ostatecznie zasnelam ok.05:30 a pobødka przed 09:00 bo do lekarza na cotygodniowå kontrole.. møwie Wam oszalec idzie!! :wściekła/y:
..moje wlosy.. hmm.. normalnie taki fiolecik czy purpura wyszlo!! zdaje sobie z tego sprawe ze musze wyglådac powazniej (na szczescie mam dlugie wiec mysle ze przy krotkich to dopiero byloby jak stara baba!!) ale chyba nawet fajnie sie czuje!! tak inaczej i znowu ekstrawagancko!! a obejzalam sie juz z kazdej strony bo nawet sloneczko dzisiaj sie pokazalo to najlepiej wtedy te lsnienie sie oglåda!! :-D i raczej mam zamiar kontynuowac w te strone az sie znudze i rzeczywiscie przezuce na cos z niebieskim!! hmm.. møj Piekny jak do Niego zaszlam zapytany jak mu sie podobam powiedzial ze jeszcze nie wie, dal calusa i nazwal "my purple mupet"!! :))).. møwi ze musi na mnie dluzej popatrzec!! a wiecie ze ja o blondzie myslalam!!:-) jeszcze nigdy nie mialam i choc mam dosc ciemnå oprawe oczu chcialam zobaczyc co to wyjdzie ale On powiedzial ze moze raczej nie bo bedzie placz..hmm..ale przynajmniej w razie draki latwiej by bylo pokryc.. a przy tej pozeczce nic i nawet z wysokiej pølki zdjåc pomøgl!! TO TERAZ MA!! :-D

..dziewczyny. pocieszcie mnie prosze.. po lekarzu zaszlam do tutejszego butiku z ciuszkami i wynalazlam spodnie.. takie zeby miec cos po porodzie jak bede wracac do swoich rozmiarow - cokolwiek to oznacza.. wzielam najwieksze bo XL, ale te rozmiary chyba jakies takie oszukane a moze poprostu moje dupsko gigantyczne i teraz så delikatnie przyciasnawe no i brzuch wystaje bo dosc niskie a ze dosyc drogie byly to teraz potrzebuje od Was pocieszenia.. ale tak na serio, bez oszukiwania.. jak to bedzie z tym tylkiem - spadnie troche? a bioderka? choc troszke zejdå sie z powrotem?? :zawstydzona/y:

agata! zapomnialam Ci napisac jak czytalam o tym Waszym samochodzie ze Ty to normalnie biznesswoman jestes!! :tak: i to juz nie pierwszy raz jak negocjujesz cene i wychodzisz na tym fajnie..:tak: mysle ze to fajna umiejetnosc jest.. ze Ty tak potrafisz stanowczo z ludzmi.. ja tez tak mam ale naprawde w takich finansowych kwestiach to bardzo rzadko i raczej place tyle ile zaplacic mam, a Jorgeir to mi jeszcze mowi ze czesto przeplacam!!..

Ostatnia edycja:
Do góry