reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ja nie wiem co to znaczy "puste piersi"
a jak wogole Natalka zaczeła płakac to od razu ciurkiem leciało...
Jutro jadę zawieźdź chłopaków na impreze przed wakacyjna z firmy.
A moi właściciele pojechali sobie na tydzień na Majorkę.
Więc będe sama w domku...trochę strasznie będzie, nie mogę zadnych horrorów oglądac;-)

reklama
a ja zawsze bylam dziwnym dzieckiem i tak juz mi zostalo do dzisiaj, ze uwielbiam byc sama w domu. Mialam przyjaciolke ktora jak miala byc choc troche sama to planowala to wczesniej i zapraszala innych, a jak ja mialam byc sama to mowilam jej zeby przypadkiem nie przychodzila bo ja bede miala mozliwosc bycia samemu w domu:-)

moze dlatego ze nie doswiadczylam co to znaczy byc osamotnionym,,,, zawsze ktos sie kreci....a smialam sie bo jak mialam 18 lat i rozeszlam sie z chlopakiem to nareszcie mialam byc sama i mialo byc tak fajnie i znowu sie trafil jakis facecik ktory mi w glowie zamieszal:baffled:
ogolnie ja to zawsze mialam jakies dlugodystansowe zwiazki,,,

Noo Agata to dziwic się że masz męża i dzieci, hi hi:-D,żartuje...
Ja o związkach to się nie wypowiadam...bo trochę zamotane to wszystko było ale się wyprostowało w czas :tak: Tak i teraz jest naprawdę najlepiej jak mogłoby byc:-D
Może kiedyś Wam napiszę moje historyjki, he he;-)
A tak na seroi serio to uciekam sie poprzytulac:tak:.
Kolorowych Snów:-D

hej Babeczki!! :))

zgaga agato powiadasz? i ze niektore przez calå ciåze.. to rzeczywiscie przykre byc musi.. szczegolnie po zjedzeniu np. pysznych truskawek - wczoraj kupilam takie piekne juz norweskie, czerwoniutkie i slodziutkie.. nadrabiam bo potem to nie za bardzo bede mogla..
.. z tym jednostronnym bølem plecøw to pamietasz (agata) tez tak mialam - juz od lutego.. podobnie z brzuchem..i najpierw z jednej,potem z drugiej albo czasami z dwøch..przez to przeciez poszlam na zwolnienie lekarskie..no i z czasem przeszlo..teraz tylko troszke brzuch czuje ale mysle ze to z powodu powiekszajåcej sie Dzidzi i roznych czlonkøw ktore wtyka mi tam i øwdzie..wspølczuje dziewczyny i mam nadzieje ze Wam przejdzie!!
..ja temat poprzednich zwiåzkøw zostawiam samemu sobie, jakos nie widze sensu w rozpamietywaniu tego co bylo..a bylo tego duzo i bardzo røznie wiec moze Wam tylko napomkne ze ja zdåzylam byc juz zareczona i zareczyny zerwac..reszte przemilcze chociazby z racji tego ze sama nie do konca i dokladnie pamietam i moglabym jakis bzdur tutaj powypisywac.. :-D

..za oknem pada..
..a ja zrobie chyba dzisiaj drugie podejscie z wybieraniem sie na basen.. potem do sklepu po te pyszne truskawki i poszukac pomyslu na obiad.. pozatym pewnie pohaftuje no i moze w miedzyczasie wydrzy sie cos innego zupelnie mi nieoczekiwanego..

pozostajåc w temacie truskawkowym..
strawberry_shortcake_sitting.gif

..milego dnia dla Was!!

Dzień Dobry :-),
Miłego pływania Kasiu :-D.
u mnie jest strasznie od wczoraj wieczora :szok: nie dość że leje a do tego już zdążyłam się przyzwyczaić tow dodatku wieje ale to tak porządnie że drzewa się zginają w pół:no:. I jak ja mam wyjśc z domu...dobrze ze przytyłam to mnie nie zwieje, hi hi.
dobra uciekam bo juz 12 a ja jeszcze siedze;-)...
Miłego Dnia!!!

wróciłam i jestem wkurzona lekko :wściekła/y:. Okazało się że jeżeli chodzi o położną i spotkanie ze mną to nie mam co liczyc na razie...dopiero po wakacjach, COO!!!!!
normalnie mnie wkurzyła!!! to mogę wogóle nie chodzic do niej :angry: co mi daja dwie wizyty przed porodem!!! pojechałam sie od razu umówic do mojego lekarza na lipiec jak wróce:tak:. Tam mnie bynajmniej chca:happy2:.
A w PL i tak wszystkie badania sobie zrobię :tak:. Badania oiczu jeszcze tutaj nie miałam!!! co ono sobie myśla!!!! no wkurzyli mnie!!!
no nic tak tutaj jest/chyba.../
A jak u Was:-)...?

rzeczywiscie dziwne to i nie rozumiem..ale lekarza tutaj masz tak? norweski czy polski?prywatnie czy przysluguje Ci? a Kto Ci tå poloznå wyznaczyl? i jak umotywowali ze dopiero po wakacjach? oni tez wakacje majå? :szok::no: przedstaw sprawe lekarzowi i moze On bedzie møgl Ciebie czesciej przyjmowac na kontrole..

..a ja jak juz sie zdecydowalam na basen, zzebralam i pojechalam - trafilam na caalay autobus dzieci!! wiec wrocilam do domu, przez weekend tez moze byc to samo wiec bede sie znowu zbierac w przyszlym tygodniu.. :laugh2: teraz sobie pohaftuje do czasu az wroci møj Piekny a potem chyba starym zwyczajem - jedzonko i telewizornia..

no wiec powiedziała mi że położnych jest 2 (albo aż :szok:) i jesna jest na zwolnieniu i nie mają zastępstwa, ale mnie to nie obchodzi!!!
No a lekarza(norweg) mam normalnie :tak:, nie prywatnie...pójdę do niego ale dopiero w lipcu ale wcześniej pójdę jeszcze tam do helsestation czy jakos tak i spytam się czy cos się zmieniło. A jak nie to pogadam z lekarzem żeby może wybrać inny ośrodek z położnymi, bo to trochę przesada:confused:. A wogóle to sie zasanowię nad zmianą lekarza bo ten jest od specjalistą jak to sam ujął od "ludzi starych" czyli z problemami neurologicznymi albo ortopedycznymi...no wiecie...I chciałabym zn=mienic chociażby na pediatrę albo poszukac polskiego ... sama juz nie wiem
Ale trafiłaś z tym basenem ;-). Ale bynajmniej ruszyłaś się z domku. A śmigasz na nóżkach czy samochodem Kasiu? Ja sobie zakupiłam te pasy "be safe", Tomek się śmieje że mam pampersa:-D, troche to tak wygląda ale najważniejsze że bezpieczniej dla dzidzi, bo bez pasów to jakoś się boję jeździc:tak:.
Ja dzisiaj obie serniczek, bo mam jeszcze twaróg i jakoś niedługo skończy się termin ważności...
Tomek sie spytał czy po imprezie może jeszcze gdzieś wyskoczyc na pifko z chłpoakami :happy:, powiedziałam mu ze może . Cały czas w domu siedzimy, nigdzie nie wychodzimy...to chociaż niech On sobie wyjdzie jak ma okazję bo później to już nie będzie jak i kiedy...:tak:Później to jak dzieci dorosną na tyle żeby ich samych zostawic w domku;-) no trochę wiosenek upłynie, ha ha....

reklama
Witajcie
melduje sie ze wciaz 2 w 1 gdyby ktos sie pytal ;-)
Kasiu ja tez liczylam na ta pelnie 18.06....tej nocy mala tak kopala glowka w szyjke macicy ze myslalam ze to juz. Niestety....Dzis bylo tak samo. Po godzinie takich harcow poszla spac....
A na kiedy Ty masz dokl.termin?
Czuej sie super, wcale nie jak na 40 tc:-)
buziolki!

Do góry