reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

to pewnie,przy okazji mała ma frajdę:-D
ja na razie w domku , troche mi alergia dokucza, a nie chce sie faszerowac tabl. na uczulenia , bo jestem po nich senna i nie do życia, miałam sie wybrac z koleżanka z kursu do bawialni z dzieciakami za Bergen, na Asane, no ale się jeszcze nie odezwała , więc zaplanuje inaczej dzień Czarkowi....
na razie to musze iśc zjeśc śniadanie:laugh2:

reklama
wiesz a moj maz bierze takie tabletki ze dzialaja 24 godziny wiec bierze je przed spaniem to sie dobrze spi, a rano nadal dzialaja, bierze z rana albo w ciagu dnia tylko jesli sasiad trawe np. akurat kosi;-)

wiesz a moj maz bierze takie tabletki ze dzialaja 24 godziny wiec bierze je przed spaniem to sie dobrze spi, a rano nadal dzialaja, bierze z rana albo w ciagu dnia tylko jesli sasiad trawe np. akurat kosi;-)
jak ja biorę na noc , nie moge sie rano dobudzic o przyzwoitej porze, w nocy jak kamień , a przy dzicku nie za bardzo takie akcje, bo maż nigdy nie słyszy jak mały sie przebudzi:crazy:, a Czarek przebudza sie na piciu i trzeba czuwac , żeby sie nie zachłysnął , bo ma refluks:-(.
a ta trawa tez mnie dobija:crazy:

hej Dziewczyny!! a Nasza 3-ka wstala dzis o10:30!! :szok: teraz siedzimy (ja i brzuszek) juz sami w domku, J. musial do pracy pewnie tak do 16-tej, pogada z tesciami w hotelu jaki jest plan dzialania na dzisiaj bo ja nawet nie wiem czy mam sie nastawiac na robienie obiadu czy nie..mysle o tych krokietach choc to zajebiscie duzo roboty jest jak dla mnie teraz i w tå pogode.. agata doskonale wiem o jakim bølu bioder mowisz!!:zawstydzona/y:miedzy innymi przez to nie moge spac.. a przez te upaly troche wodå podeszlam.. rece i palce jak kielbaski i pobolewajå przy rozciåganiu..hmm..a tesciowka oczywiscie bedzie dzisiaj z apaatem biegac!! (juz wczoraj zapowiadala!!)..ciekawe czy sie zmieszczae w kadr!! :-D

aniu dzieki za przypomnienie o domowych sposobach zwalczania celulitisu (møwie Ci powinnas to skopiowac do "naszych kulinarnych wyczynøw!!")..ja troszke poczytalam o co chodzi z tymi kosmetykami na cellulitis w okresie laktacj.. raczej nikt nie dowiødl szkodliwosci dzialania ale to tez dlatego ze nikt za bardzo takich badan nie przeprowadzal.. jakkolwiek. szczgolnå uwage lekarze zwracajå wlasnie na preparaty zawierajåce kawe i algi morski z powodu latwego przenikania do skory etc.,etc. pozatym slyszalam ze nie powinno sie za bardzo zwalczac pomaranczowej skorki jesli chce sie karmic piersia gdyz mleko powstaje wlasnie w procesie spalania nagromadzonego przez matke tluszczu.. jakkolwiek.. ja przez calå ciåze stosuje kosmetyki Mustella - na rozstepy,jedrne piersi i zmeczone nogi i ostatnio przy wizycie w moim sklepie internetwym sprawdzilam co ta (jakby nie patrzyl przyjazna matce i dziecku) firma proponuje na wyzej opisywany problem.. otoz majå jeden produkt - jest to poporodowy,regeneracyjny zel do ciala.. dla zainterasowanych link Mustela 9 Miesięcy - Poporodowy regeneracyjny żel do ciała - 200 ml [3504105003630] - Mustela Lab. Exp. - Kosmetyki, perfumy, drogeria, bielenda, loreal, garnier, ATW -KosmetykiOnLine.pl. jest napisane ze moze byc stosowany w okresie laktacji..wiec zamøwilam choc pozostajåc z pewnå dozå niepewnosci mam zamiar stosowac go z rozwagå..

a propos karmienia piersia!! dzisiaj o tym snilam!! karmilam Dzidzie prawie calå noc!! :-D na szczescie nic mnie nie boli i BEPANTHENU stosowac nie trzeba!! :-D :-D

milego dnia Dziewczyny!!

hej Dziewczyny!!
.....a propos karmienia piersia!! dzisiaj o tym snilam!! karmilam Dzidzie prawie calå noc!! :-D na szczescie nic mnie nie boli i BEPANTHENU stosowac nie trzeba!! :-D :-D

milego dnia Dziewczyny!!

humor34.gif

witam ponwnie:tak:
widzę, że świeci pustkami, pewnie zatem cieszycie sie pogodą i spedzacie milo sobotę, ja siedzę w domku z Czarkiem, w południe byliśmy godzinkę na spacerze, w Strusshamn postawili ogromniasty dmuchany zamek, więc dzieciaki szalały na całego:-D.potem krotka drzemka, obiadek i teraz pójdziemy jeszcze raz na przechadzkę:tak:.

w końcu powietrze jest fajne, od razu lepiej mi sie oddycha:tak:, przeszłam sie troche z Czarkiem po okolicy i wróciłam bo maż grilla szykuje:-p....zaraz sobie podjem jakieś mięsiwo:rofl2:...
339.gif

a my dopiero wrocilismy, bylo fajnie i mam zdjecia jak Sandra probuje w babinktona grac:-) ale to wkleje pozniej, bo wlasiciele zaprosili meza na piwko i nie wiem ile to sie zejdzie - nic do nich nie mam, ale jak sobie juz wypija troche to nagle tacy towarzyscy sa;-)

U mnie juz po grillowaniu, teraz chłopaki sączą browar i oglądają meczyk
24qlu0l.jpg

a ja muszę się zabrac za naukę, a tak mi sie nie chce....jutro mam egzamin:crazy:

reklama
no polozylam mala, ciekawe czy zasnie ladnie, bo po drodze do domu spala nam 40 minut, a taka drzemka do 20 to nie jest dobra sprawa, ale tak zmeczona byla ze nie dalo sie nic zrobic.

Teraz bede tylko nasluchiwac moze bedzie spala po takim aktywnym dniu;-)

jutro na 10:30 sniadanko u tesciow - mam nadzieje na cos dobrego:tak:

Do góry