reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

zaczyna sie sezonik meczowy:tak:, u mnie też Marta od wczoraj szaleństwo oglądania:-D
nam sie tez szykuję jakaś wizyta u lekarza , czy pielęgniarki , jeszcze nie wiemy dokładnie o co chodzi, dostalismy jakies pisemko na wizyte pod koniec czerwca , ale nie rozumiem czemu nie z naszej przychodni w Strusshamn....:confused:, tylko z innego miasteczka?????jutro trzeba się dowiedziec o co chodzi , bo w srodę juz lecimy do PL A MOGA NAM JESZCZE WYSTAWIC RACHUNEK ZA NIE PRZYJŚCIE:-D,bo tak sobie tu liczą:rofl2:.
Ryba trzymam kciuki za twoja wizyte , żeby dali wam recepte na to mleczko:tak:

reklama
Czesc dziewczyny, poczytalam troche co u was, ja od wczoraj jestem tak zmeczona, ze nawet nie mialam sily wchodzic na forum.
Bylismy wczoraj na plazy z mala i oczywiscie dala popis, awantura jak zwykle, nie chciala wyjsc z wody, a z zimna az sie trzesla. Dzis juz nieco lepiej sie zachowywala, ,moze dlatego, ze pogoda znosniejsza. Zbiera sie na deszcz i mam nadzieje ze w nocy troche popada.
Samochod mamy juz odebrany, ale dopiero wieczorem maz przyjedzie nim z pracy. Jutro moze uda mi sie wkleic jakies zdjecia.
Wlasnie goruje sobie ziemniaczki i bede szamac z maselkiem:happy:

jak wracałam ze szkoły, w Bergen juz padało :-(, może nawet dobrze , troche sie ochłodzi na pare dni.
a co do ziemniaczków, tez bym sobie podjadła, ale takie podsmażane z jakiem smażonym i do tego maślanka....:-p

Podsmazane tez uwielbiam, ale nie chcialo mi sie tak dlugo czekac. Ostatni raz ziemniaki jadlam ze 2 miesiace temu i tak mnie naszlo

hej

w pogodzie dlugoterminowej mowia ze moze byc nawet caly tydzien deszczowy, ale to moze i dobrze bo troche te pola podleje, jak nie to warzywa pojda duzo w gore, no i te trawniki troche podleje na miescie..

Ja sobie troche odespalam bo mala mnie obudzila o 6;45:crazy: ale po chwili maz sie zlitowal wzial ja i spalam do 9;30 pojechalismy do tesciow, a jak wrocilismy to mala spala 2 godzinki i ja tez, wiec chyba odespalam:-(

ja to sie ciesze ze troche popada to sie moze imprezki skoncza:crazy:

ide polozyc mala spac, odezwe sie pozniej

tak długo bez ziemniaczków:-D:confused:?ja jestem ziemniaczara i mięsiara?mój M sie smieję, bo on bardziej przetwory mleczne ....mówi , że jestem przesiąknięta kiełbasą:-D a jak byłam w ciaży to non stoper kiełbasa z komina z ulubionego sklepu:tak:

Ostatnia edycja:
Ale cisza na forum ...
Chyba wszystkim ciśnienie spadło i śpią:-D. mi dzisiaj kawa nie pomogła, musiałam się zdrzemnąć.
A Kubica jest pierwszy!!! HURAAA!!!

śmiac mi się chce jak widze teraz mojęgo mężusia , przeżywa:rofl2:, mecz się zaczyna i gra PL-NIEMCY:-), WZIAL MAŁEGO NA KANAPĘ I MYSLI , ZE ROCZNY DZIECIAK BĘDZIE Z NIM PRZEŻYWŁ:-D:-D:-D

reklama
Bo ana ja raczej nie gotuje w domu tylko jem u meza w restauracji, to zazwyczaj wloskie zarcie. Ale nawet w domu moj nie jada ziemniakow, wiec prawie nigdy nie robie.
Fajnie Agatha ze udalo ci sie odespac, u nas standartowo pobudka byla o 5 rano i jak zwykle moj wstal do malej
Zdawaj relacje marta, bo u mnie polskich programow niet

Do góry