reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

moja lubi czapke, nawet jak jej pokazuje ze zakladamy to przychodzi i stoi grzecznie az zawiarze, a potem usmiecha sie i pokazuje jak ladnie wyglada:-)

taka strojnisia od poczatku,,, jak jej zalozylam lancuszek to sie chwalila wszystkim ze ma,,,, ja nie nosze nic na szyji ze wzgledu na ona ciagnie i niszczy wiec nie wiem skad sie tego nauczyla..... i niech mi ktos udawadania ze dziecko dopiero po 2 roku zycia przynalezy do swojej plci. Mowia ze wczesniej to nie ma roznicy - ja sie z tym nie zgadzam

reklama
..ja tez sie raczej nie opalam bo taki goråc ze wytrzymac nie idzie!!
przyroda14.gif

ale uwazajcie Dziewczyny na siebie i dzieci z tym sloncem!! koniecznie stosujcie kremy ochronne.. a Ty Lila to juz szczegolnie bo moze i ta godzina dziennie to nie za bardzo jest!!
..ja w domu, haftuje.. Jorgeira mama kima sobie na sofie..czekamy az Piekny przyjedzie - mial byc juz godziny temu.. ale juz zdåzylam sie przyzwyczaic ze prawie zawsze sie spøzni bo prawie zawsze Mu cos wypadnie albo sie pokomplikuje a ja musze za wodzireja robic!!
humor12.gif

wiecie co ale mi kluski slaskie po glowie chodza:baffled: i nawet mam ugotowane ziemniaki,, maz mi mowi zebym poszla sobie zrobi,,, ale kurcze taka bomba kaloryczna na noc:szok: i to jeszcze z cebulka na gorze:crazy:

no zobaczymy moze uda mi sie wygraz z zachcianka--

Dzięki dziewczny za odpowiedź na moje pytanie. Wolałam się Was tu zapytać, bo wiecie lepiej niż inni, co i jak tu wygląda. Tę informację podała mi moja znajoma, ale mąż też mówił, że o takim zasiłku nic nie słyszał.
Pozdrawaim Was serdecznie

oj dziewczyny ta ciaza mnie zgubi:no: dochodzila 22:30 gdy robilam to zdjecie:no:

jednak zachcianka wygrala:crazy:

maz sie tylko smieje, ze tym razem nie da sie, bo w poprzedniej ciazy jak mialam smaka na polskie jedzenie to mu tak smakowalo ze kilka dobrych kilo przytyl:laugh2:

ja tylko w ciazy mam takie jazdy, ogolnie to jem wszystko jak podleci, ale ciaza to tylko polskie jedzenie,,,teraz chodzi mi po glowie gulasz z ziemniakami...dobrze ze nie mam skladnikow, to nie zrobie:laugh2: bo nigdy nie wiadomo kiedy sie co zachce:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D
no to rzeczywiscie masz jazdeczki Agata!! :-D ja tam tak bardzo nie.. ani do ogørkow czy kapusty.. czasami tylko na owoce i nabial.. no i slodkosci oczywiscie!! choc ostatnio tyle tego bylo ze az juz cialo sie nie cieszy i tak zachlannie nie przyjmuje cukru.. ale jedno zauwazylam.. zaczelo mnie krecic gotowanie!! :tak:bo wczesniej to nie tak bardzo!! :no: a teraz to moge stac przy garkach i nawet mysle co by tu upichcic!! :-D

Mniam tez bym zjadla Agatha, ja nie moge sie doczekac ruskich polskich, kupowane z Frosta, po prostu uwielbiam.
Mojej znajomej corka ma 15 miesiecy i tez typowa dziewczynka, lalki, sukienki chce nosic i nawet z torebka paraduje, albo zabiera mamie:-D
Kasia, moj tez zawsze spozniony bo cos mu wypada:zawstydzona/y:

No to smacznego Agathe:-p.

Tampeza też mam nadzieję, ze sie spotkamy , ale ty pisałaś , że się wybierasz jeszcze do Poznania, dobrze pamiętam:confused:

Ewelina zaglądaj do nas częściej , nie tylko z zapytaniem , ale na małe i większe ploteczki:-D.

^Marta^ jak tam oczko, gdzie sie podziewasz....

a co do opalania Kasia , to masakra ,trzeba uwżac , Czarka nigdy nie zapomne nasmarowac filtrem , bo siedzi cały dzień na dworzu w przedszkolu:rofl2:, wczoraj o sobie zapomiałam ...ale spoko doszłam do siebie:tak:, tylko dłonie mam zjarane bo zawsze wystawione na słońce jak trzymam za rączki od wózka:laugh2:, wygladają jak u murzyna , z lekka podstarzałe....:szok:bo skóra sucha:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hejo :-),
Jestem w końcu :-D. przywiozłam oijanych chłopaków z imprezy i juz wszyscy śpią lącznie z Natalką, ale mam spokój:-D
Oczko lepiej chyba ale znowu mi puchnie :-(, ale wytrzymam do poniedziałku, bo mam wizytę u mojego Doc.
A jeżeli chodzi o tą kaskę to rzeczywiście nie ma zasiłku na niepracującą żonę, sama się o tym przekonałam bo też to słyszałam i poszłam do Nav a tam ptrzyli na mnie jak na idiotkę:baffled:.

Do góry