reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ja dzisiaj mialam troche wolnego od Sandry, bo bylam u lekarza, a potem jak wrocilam to polozyla sie spac na dwie godzinki, a potem poszla nad wode z tata:-) zyc nie umierac,,, z tym ze mi sie od jakis dwoch dni nic nie chce, tylko spac, ale przynajmniej sobie pospie

reklama
to podziwiam ja nie moge wytrzymac 15 minut, naprawdę mocno grzeje:tak:, troche mam kolorku , ale nie to co kiedyś ....:-(.
na szczęscie te blizny nie są takie groźne , niby cała ręka była oparzona a śladów pare, to chyba przed weselichem pójdę sie posmażyc na solarium

Ana ja tez jakos nie moge wytrzymac na sloncu, mimo ze blada jestem jak trup. Kiedys to zawsze ladny kolorek, a teraz to wstyd bo taka pogoda juz tak dlugo, a ja tylko mam kolorek tam gdzie sie opala mimo wszystko bedac na dworzu, czyli ramioa i rece, nogi blade:-D

A dupsko jakie blade:-D:-D:-D

a co do tego wolnego od dzidzi, zauważyłam , że jak Czarek jest w przedszkolu od razu ja jestem inna, mały wytęskniony:tak:, czasem to potrzebne....

o kurcze tescie nas zaprosili na sniadanie w niedziele.... tesciowa idzie do pracy pozniej wiec obiad nie wchodzi w gre (pracuje w szpitalu)

nie jest zle, bo mam smaka na cos dobrego a oni w niedziele rano to jedza krolewskie sniadanie:-)

a bedziemy jesc na tarasie wiec mala sie wybiega tez, to sie nazywa przyjemne z pozytecznym;-)

Dziewczyny, jak tak mozna zadnej litosci, znowu tyle stron do nadrobienia.
Moja tez juz spi, bylismy dzis u znajomej i dzieci kapaly sie w basenie na tarasie, super wyszalaly sie wiec moze przespi nocke.
Jutro za to udajemy sie na plaze ze znajomymi i pewnie caly dzien nad woda, super. Mala dalej marudna, nie jestem pewna czy to upal, czy pokazuje rozki, bo coraz czesciej sie obraza i probuje histerie w sklepach odstawiac. Siada na ziemi, albo ucieka w kat i krzyczy:crazy:.
My jedziemy do PL w przyszla sobote, chyba czas cos zaczac przygotowywac do podrozy:confused:. Moze uda nam sie spotkac Ana?

moja tez ostatnio pokazuje rozki, ale dzisiaj bylo troche lepiej,, moze dlatego ze, wiekszosc dnia spedzila z tata, bo ze mna bardziej marudzi:crazy:

i znowu sie kapala we fjordzie to moze sie wyszalala, a wogole to teraz wpadla na to ze musi miec okulary przeciwsloneczne w domu tez:-D

reklama
Do góry