ale śliczny
KASIA ZAPOMNIAŁAM CI COS POKAZAC , ALE TY JUZ UCIEKŁAŚ A JA TEZ ZMYKAM DO PRZEDSZKOLA, potem tu zajrze....
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale śliczny
czesc Marta!!
..hmm..do poniedzialku to moze byc ciezka sprawa. ja najszybciej jak wysylalm do Irlandii to dotarlo w srode (nadane wlasnie w piåtek) i to przed Wielkanocå wiec w bardzo ciezkie dla poczty dni..i to nie byl priorytet.. wiec prøbuj - idz na poczte jak najszybciej bo oni tez majå swojå godzine do ktorej danego dnia zbierajå poczte i wysylajå (tutaj np. jest to 12:00)! przykro mi z powodu twojego oka? czy wiesz dokladnie dlaczego tak sie dzieje?? zatarlas, uczulenie/alergia czy cos Ci wpadlo?
ania!! a mi sie podoba twøj Elmo!! post #3068 ze str.307 (prøbowalam go skopiowac ale lipa!!!)
nie możliwe , a kopiujesz dobry adres suweaczka , bo tam jest ich pare...ania!! no!! elmo jest w deche!!
mi sie ten stworek wogøle bardzo podoba!!! czy to te strone chcialas mi pokazac wczesniej?![]()
a jesli chodzi o møj suwaczek.. ja juz chyba prøbowalam wszystkiego.. tak jak mi podpowiadalas i inaczej tez.. na naszym forum dyskusyjnym na samym dole jest napisane ze kody HTML mam wylåczone.. sprawdzalam i wszystko wydaje sie byc aktywne a po wklejeniu jedno i to samo!! "invalid file" !!!
![]()