reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Cześc Babeczki :-),
Jeszcze widzę :-D, dzisiaj było lepiej z okiem chyba przez tą sól fizjologiczną, ale spuchniete dalej...
Kasiu śliczny suwaczek:tak:. i tylko 4 tyg zostały!!! suuper!!! ja już sie nie mogę doczekać:happy:
Ja próbowałam się pobawić kolorami z profilu,ale chyba tylko profil jest kolorowy bo forum nie:-(.
a wiecie ile kartki leca do anglii może ?? bo ja zapomniałam wysłac mojej siostrze a ma w poniedziałek urodzinki. sa jakieś szybkie priorytety:confused:?

Anka a może będzie fajnie, wytańczysz się, najesz pysznych rzeczy. A mamy niestety maja to do siebie że myślimy cały czas o swoich "maleństwach"
Chociaż ostatnio słyszałam chistorię od kuzynki Mianowicie ona robiła grilla i przyszła m.in. parka, ona urodziła wcześniaka 1800, ma już miesiąc maleństwo ale dalej malutkie. I ja byłam w szoku i kuzynka bo ta dziewczyna normalnie piła jak inni. A kuzynka nie piłą bo ją głowa bolała. Reszta towarzystwa poszla na dyskotekę i kuzynka zaproponowała mysląc żę się nie zgodzą, że może zostac z maleństwem a oni mogą isc na dysk. Zgodzili się:szok:!!! byłam w szooku!!! jak można zostawic takie MALEŃSTWO Komuś!!!
Jakaś patologia normalnie :crazy:!!!
Dlatego ja dla swojego spokoju wolę sobie zadzwonic pare razy czy wszystko dobrze:-D, a wogóle to rzadko wychodziliśmy bez niej,a jak już to najpierw usypialiśmy i wtedy wychodziliśmy.
Lece do sklepu!!!
Miłego Upalnego Dnia :-D

Ostatnia edycja:
czesc Marta!! :)

..hmm..do poniedzialku to moze byc ciezka sprawa. ja najszybciej jak wysylalm do Irlandii i PL to dotarlo w srode (nadane wlasnie w piåtek) i to przed Wielkanocå wiec w bardzo ciezkie dla poczty dni..i to nie byl priorytet.. wiec prøbuj - idz na poczte jak najszybciej bo oni tez majå swojå godzine do ktorej danego dnia zbierajå poczte i wysylajå (tutaj np. jest to 12:00)!
..przykro mi z powodu twojego oka? czy wiesz dokladnie dlaczego tak sie dzieje?? zatarlas, uczulenie/alergia czy cos Ci wpadlo?

ania!! a mi sie podoba twøj Elmo!! post #3068 ze str.307 (prøbowalam go skopiowac ale lipa!!!)

Ostatnia edycja:
czesc Marta!! :)

..hmm..do poniedzialku to moze byc ciezka sprawa. ja najszybciej jak wysylalm do Irlandii to dotarlo w srode (nadane wlasnie w piåtek) i to przed Wielkanocå wiec w bardzo ciezkie dla poczty dni..i to nie byl priorytet.. wiec prøbuj - idz na poczte jak najszybciej bo oni tez majå swojå godzine do ktorej danego dnia zbierajå poczte i wysylajå (tutaj np. jest to 12:00)! przykro mi z powodu twojego oka? czy wiesz dokladnie dlaczego tak sie dzieje?? zatarlas, uczulenie/alergia czy cos Ci wpadlo?

ania!! a mi sie podoba twøj Elmo!! post #3068 ze str.307 (prøbowalam go skopiowac ale lipa!!!)

Marta moze oklady z rumianku....pomogą

Kasiu wejdź na strone :
gif - Images Search - TinyPic - Podziel się wrażeniami!

i wpisz elmo i ci wyskoczy pare stronek z tym głuptaskiem , potem mychą na wybrany obrazek i pojawia sie adresy url na forum , bo inaczej nie da rady

Dziendobry mamuski!Ja rodzinnego jeszcze zaleglego niedostalam ale co miesiac dostaje to co powinnam tzn.970kr.Tylko tez sobie na to poczekalismy bo maz skladal papiery jak juz tutaj przyjechal ale okazalo sie ze on wcale zadnych nieskladal:wściekła/y:!Na to zalegle rodzinne czekac mozna nawet rok.Co do kasy za urodzenie to skladalismy papiery przed urodzeniem i czekalismy na nie 2 tygodnie:-).Tylko ze ja bylam z mezem zalatwiac to w NAV-ie i babka widziala zejestem w ciazy i moze tak szybko dostalismy.Niewiem trudno mi powiedziec ale nam sie tak wydaje.:tak:Znow sloneczko i upal!Fajnie bo lubie lato ale jest duszno i niechce sie nigdzie wychodzic-szkoda bo swieze powietrze dobrze dzieciom robi!Milego dnia dla was dziewczyny oraz dla waszych pociech!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ania!! no!! elmo jest w deche!! :-D:-D
6gya07m.jpg
mi sie ten stworek wogøle bardzo podoba!!! czy to te strone chcialas mi pokazac wczesniej?

a jesli chodzi o møj suwaczek.. ja juz chyba prøbowalam wszystkiego.. tak jak mi podpowiadalas i inaczej tez.. na naszym forum dyskusyjnym na samym dole jest napisane ze kody HTML mam wylåczone.. sprawdzalam i wszystko wydaje sie byc aktywne a po wklejeniu jedno i to samo!! "invalid file" !!!
webmaster042.gif

ania!! no!! elmo jest w deche!! :-D:-D
6gya07m.jpg
mi sie ten stworek wogøle bardzo podoba!!! czy to te strone chcialas mi pokazac wczesniej?

a jesli chodzi o møj suwaczek.. ja juz chyba prøbowalam wszystkiego.. tak jak mi podpowiadalas i inaczej tez.. na naszym forum dyskusyjnym na samym dole jest napisane ze kody HTML mam wylåczone.. sprawdzalam i wszystko wydaje sie byc aktywne a po wklejeniu jedno i to samo!! "invalid file" !!!
webmaster042.gif
nie możliwe , a kopiujesz dobry adres suweaczka , bo tam jest ich pare...
a elmo zajebisty , co nie?

reklama
Do góry