reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

dobranoc mamuski.
Lilka nie martw sie na zapas, wszystko sie wyjaśni , pewnie maja bałagan , zadzwońcie i opr....
Marta a ty sie weź za te oko, bo jeszcze jutro do nas nie zajrzysz:-(.

reklama
zajrzalam w przerwie reklamowej :-p

Marta o becikowe mozna sie starac od 26tc. do pol roku po porodzie
my meilismy akurat w tym czasie koniec pozwolen na pobyt,potem oczekiwanie na wsyzstkie papierki :baffled: ze dokumenty an becikowe zlozylismy doslownie 3 dni pzred uplywem terminu
ale przyjeli!! moglismy sie ejszcze odwolywac i prosic o przedluzenie terminu ze wzgledu na to ze nie nasza wina ze tutaj urzedowe sprawy strasnzie dlugo trwaja :baffled:

ale wszystko jzu zlozone i czekamy

co do rodzinnego to od nas nie wymagali tylu dokumentow,bo mamy jzu wszyscy stale nr personalne i to tez inna sprawa
nasz koelga co rodzine ma w PL to jednak nagimnastykowac sie musial z papierkami...

Ana ty jeszcze tutaj?? :-) mi sie spac chce strasznie ale film tak fajny ze musze dotrwac do konca i wiedziec jak ta historia sie skonczyla

hej Dziewczyny!!

u mnie z tym samopoczuciem rzeczywiscie wczoraj kiepskawo..zostaly 4,5tyg i ja juz chyba zaczynam sie troche meczyc..jestem ciezka,obolala, do tego chyba (choc kocham lato) ten upal nie pomaga, sama w domu w nudnawym dla mnie otoczeniu i na domiar wszystkiego nieprzesypiam nocy - bøle plecøw,nøg, czeste sikanie.. dzisiaj np. nie spalam do 02:00, potem znowu te nogi (normalnie bym sobie je odciela!!:wściekła/y:) i wstalam 07:10.. a tak wogøle kontaktowalam sie wczoraj przez pw z Izå.. sprawdzilam Jej profil bo przeciez Ona ma juz tylko 17dni do terminu (a wg polskiego jeszcze inaczej!! - duza roznica tam byla!!) no wiec zapytalam jak sie ma i poprosilam zeby jak ma czas,sily dala znac cos od siebie..choc wcale sie nie dziwie jesli nie ma ochoty teraz na jakkikolwiek wysilek fizyczny czy umyslowy - tym bardziej ze miala przeprowadzke!!

..witam ewelina27. oczywiscie zapraszamy do Naszego grona na pogaduchy!! jak tylko masz jakies rozterki,wåtpliwosci - poprostu pytaj.. tu jest juz tak rodzinnie (a Nasze rodziny wciåz sie powiekszajå!:-D) ze napewno Dziewczyny Ci pomogå..

milego dnia Mamusie dla Was i Waszych malych Skarbøw - czytalam ze One tez ostatnimi dniami marudne..to nic innego jak tylko ta pogoda..

ps.do mnie dzisiaj tescie przyjezdzajå na weekend, moze wiec bede musiala Was troszeczke zaniedbac.. :( a wam sie gadane wlåczylo!!! wczoraj nastukalyscie jak szalone!! bede miala czytania a czytania!! :))) papatki!!
ps2. agnieszka - nasze liczniki z www.suwaczek.pl poznikaly.. ??? domyslasz sie dlaczego?

Ostatnia edycja:
troche male przemeblowanie mielismy na BB, suwaczki zawsze były w podpisie teraz to sie nazywa sygnatura:rofl2:, rozszerzyli nam profile , mozna robic albumy , liste znajom ych i w końcu wiem o co chodzi z tymki kolorami , dobierasz sobie barwy jakie chcesz w swoim profilu.
A co do IZY , juz nie długo ma termin , tak jak piszesz Kasiu, chyba na 18,fajnie jakby sie jeszcze odezwała.ja w PL napewno nie bedę miała neta bo mi wyłączyli, Kasia jak ty urodzisz daj mi koniecznie znac:-), żebym mogła pogratulowac , ciekawe...chlopak czy dziewczynka....:confused:

..hmm.. no tak! przeciez Ty do PL jedziesz!! :-) 10-go tak? :tak: zycze Ci udanego pobytu i naladuj swoje baterie na pozytywny powrøt do Nas!! :-) i nie martw sie!! na pewno dam Ci znac!! :tak::-D

juz w środę, w następna sobote mam wesele:rofl2:, powiem szczerze nie kręcą mnie takie imprezy:-(, mój M napewno polegnie , będą wszyscy nasi znajomi z dzieciństwa i podwórka,,,,,,:laugh2:i wiem jak to sie skończy , no a ja jak zwykle sztywniara bo w głowie siedzi cezary:-D

ania! prøbuje w tym nowym profilu wkleic swoj nowy suwaczek.. gdzie mam to zrobic konkretnie??

nic mi z tego nie wychodzi!! oczywiscie!! ja nie rozumiem dlaczego wciåz mam z tym problemy.. bede musiala to robic chyba swojå starå metodå - od czasu do czasu - recznie.. poprøbuje jeszcze pøzej ale teraz ide jeszcze na godzinke do løzka bo w oczach mam piasek..

buziaczki!

Ostatnia edycja:
reklama
ania! prøbuje w tym nowym profilu wkleic swoj nowy suwaczek.. gdzie mam to zrobic konkretnie??
na samej górze strony BB pierwszy z lewej napis USTAWIENIA, potem wyskocza różne funkcje i znowu tabela z napisem(chyba trzecia od góry) USTAWIENIA I jest edytuj sygnaturę, wklejasz poprawny adres suwaczka , Kasia musi ci sie udac , moze nie ten url wklejasz

Do góry