reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Agata ja mam juz dosc normalnie:zawstydzona/y:
czy moglabys mi to wypelnic??
przyslalabym ci na pw dane:sorry::sorry::sorry:

bylabym wdzieczna bo ja mam dosc i juz wole isc do ratusza :baffled:

jesli nie masz ochoty to ok :tak:;-)

Agata bardzo dziekuje :-):-):-)

juz wyslalam dane na pw :happy:

wkurzona jestem ze sobie nie poradzilam :crazy: echh...no gdzies musialam zrobic blad...:baffled:

czekajcie z tym !!!
login i hasło przsla Ci poczta normalna , nie mailem.!!!
ja mialam tak samo
a na pieniązki powinny dojsc na konto od 1 tyg do 10 dni

Ostatnia edycja:
kurcze Marta ale oni nie wymagaja podania adresu...
ja wpisalam tak by bylo
wiec napewno pzresla poczta??

bo ja login i haslo wpisywalam swoj
a jednorazowy kod przeslali na maila

ach nie wiem juz nic :zawstydzona/y:

bo tutaj tak jest ze jak dasz im personnumer to wiezda o Tobie wszystko!!
jedyna dobra rzecz :tak:
ja czekalam okolo tygodnia na login i haslo
dlatego nie ma tutaj zbednych papierow i numerow, jak policja Ciebie zatrzyma to identycznie sprawdzają przez person numer :-D i wsio wiedza, nawet czy podatki placisz i jakie...

Ostatnia edycja:
a tak wogole to ta strona ktora mi przyslalas Lilka to otwiera sie juz z wyborem tylko mojego rejonu, wiec sa tylko komunne w mojej okolicy,, chyba jest przyporzadkowane ze od razu sie tak wlacza poprzez ip adres,,,

nawet nie mam jak sprobowac, ale rzeczywiscie w ostatniej informacji po norwesku ktora przeslalas to bylo napisane ze musisz sie normalnie zalogowac, wiec potrzeba ci login i haslo

reklama
Agata probowalam sie zarejestrowac wczoraj pierwszy raz
wymyslilam swoj login,haslo...
potem na maila przyslali mi ten jednorazowy kod,ktory jest potrzebny do wypelnienia/wyslania tego formularza

ale mi ani razu nie przyjeli tego wniosku bo ciagle cos tam...to myslicie ze mimo to zarejestrowali nasz nr personalny i przysla login i haslo??:confused:

hmmm...w sumie to nabiera sensu

Do góry