reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

TAK kupił, ale taka małą, wiercił dziure w brzuchu i dałam się namówic, mam nadzieje , że będziemy rodzinnie spędzac czas na niej .

reklama
dziendb!! :-)
ja tez wstalam rowniusienko o 10-tej.. noc byla taka sobie ale musze sie przyzwyczaic i przetrzymac - mam na mysli te nogi,bøle plecøw i wstawanie co 2h..
..ale Wam fajnie aniu z tå lødkå.. :rolleyes: boze jak za mnå ostatnio woda chodzi!! chce nad wode!!!! a tymczasem czeka mnie kolejny dzien w samotnosci bo w hotelu dzisiaj slub wiec Piekny bedzie pewnie do poznego wieczora.. :( agathe znoowu na piknik... oooo!!! piknik nad wodå - 2w1 by bylo!! :-D a co ja ze sobå zrobie?? - niewiem... :(

milego dnia Dziewczyny!!

Witaj Kasiu, zafunduj sobie jakis relaksik:tak:
4mugs55.jpg

Witaj Kasiu, zafunduj sobie jakis relaksik:tak:
4mugs55.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
chcialabym byc tym rudym kotem,ale by masazysta byl ludzikiem :-D

czesc baby :-)
ale mi sie spac chce
ogladalam o tych psychopatach do 00.30,laski sie obudzily o 8 i spac mi sie chce:nerd:
chyba kawa sie poratuje,ale te lurki nie dzialaja na mnie...chyba:rofl2:

ja tez bym poszla do masazysty ale chyba nie maja takiego otworu na brzuch :-D:-D:-D:-D

ale fryzjer i kosmetyczka na bank
u kosmetyczki to full wypas sobie zazycze
pazurki u rak i stop,z tymi manicure i pedicure :rofl2:,henna,oczyszczanie twarzy,jakis zabieg nawilzajacy twarzy i na koniec perfekt makijaz :rofl2: heheheheeeeee
ja chce juz jechac :-D:-D:-D

aaa i chyba sobie zrobie pierwszy raz w zyciu depilacje woekiem w salonie
w koncu po dwoch porodach na zywca ma sie pewna wytrzymalosc na bol:-D

tak, tak, upiekszanie sie w Pl to juz podstawa,,, ja tez bylam u fryzjera,,,, moj ulubiony, kurcze serwis na najwyzszym poziomie i zawsze wiedza co zrobic z wlosami zeby bylo dobrze:tak:

tutaj to bym musiala tysiace wywalic zeby zrobili to samo i w dodatku nie widzialam jeszcze tutaj salonu na takim poziomie,,,, ale moze nie trafilam poprostu...

a tak do pikniku to zapraszam to jest nad woda:-) tyle w Stavanger:zawstydzona/y: to chyba troche daleko od Was..... tylko Tampeza moglaby sie zalapac:tak:

no to masz grugy plan:-D
ja juz mam fryzjera na 14 cz, kosmetyczkę też , musze iśc na regulacje brwi, wyglądam jak dzik, ale celowo sobie zapuściłam , bo chce inny kształt
teraz wyglądam jak Frida:szok:, dobrze , że mam długa grzywe:-D

reklama
hihiiii Ana to musisz ciekawie wygladac :-p
ja od podstawowki trzymam sie danego ksztaltu jaki nadalam brwia i nawet kosmetyczki mi mowily ze bardzo ladny
ale ja mam bardzo dlugie te brwi i kiedys w jednym programie mowili ze one rosna wraz z wiekiem i trzeba je przycinac :szok: hmm...

Agata ja tez zapisana jestem do najlepszego fryzjera-artysty u mnie w miescie :-)
do niego to jak do lekarza specjalisty,normalnie 3 miechy do przodu ma zawalone wszystkie terminy

Do góry