reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Kasiu moj synek ma na imie Dominik i ma skonczone 5 miesiecy.Ma tez drugie imie tzn.Gunnar-norweskie.Stwierdzilismy z mezem ze urodzil sie w Norge i bedzie mial pamiatke.Ciesze sie ze niezapomnialyscie o mnie i nadal jestem z wami!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Za 2 dni dzien dziecka!Mam nadzieje ze niezapomnialyscie mamusie!:-D

ja dziewczyny sie powoli zbieram, bo zejdzie zanim jeszcze sie poloze a musze korzystac bo nie wiem jaka noc przede mna...

Pa, dobranoc wszystkim zycze:-)

wieczorową porą...
z tym gryzieniem już przerabiałam a z biciem czasem sie Natalce jeszcze zdarzy, ale to dlatego że jeszcze nie potrafi wszystkiego powiedzieć i tak pokazuje że ją coś wkurza,
a z gryzieniem było zabawnie bo trzeba było palce chować, hi hi bo inaczej podleciała i haps ząbkami:szok: i wtedy się śmiała...jak dobrze że już z tego "wyrosła".
A co do wózków:
Moja Natalka waży 15,5kg i ma skończone 3 latka, później dzieci tak nie przybierają na wadze:tak: a wózek sie od razu nie zarwie pod maluszkiem :-D to byłby bezsens wózków!!!
Padam na twarz, idę lulu póki Natalka i Maya śpią :-D.
Spokojnej nocki :-)!!!

wybaczcie ze tak was zostawilam ale K.wrocil z pracy i poszlam chwile z nim posiedziec i zjesc koalcje

ide poczytac co popisalyscie w tym czasie :-)

acha,Tampeza czuje sie bdb :-) wszelkie bole pachwin mi minely,oby tak dalej...bo nie bylo to przyjemne
aaa i maluszek tak rozkosznie kopie :-) jakie to cudne :-)

oo Ryba witaj

moze raz sie spotkamy na jakiejs plazy w Honefos??
ostatnio kolega byl gdzies tam i mowilz e super :-)

ja ogladam o psychopacie na Reality tv :-p
widze ze wszystkie poszlyscie spc to i ja znikam

dobranoc mamusie

hvc9z9.jpg
WITAJCIE
Pogoda dopisuje, słonko świeci:-D
ale ja mam dzisiaj jakiegoś lenia:rofl2:, gdyby nie Cezary utknełabym w domu:-D kapcie i pilot:-D, no ale muszę sie ogarnąc i zorganizowac cos dzisiaj:blink:
a wy macie jakieś plany na dzisiejszy dzionek?

LILKA widze nową fotkę z dziewczynkami:tak:, jak zwykle dziewczyny są powalające:tak:

hej z rana
ja tez dopiero wstalam, mala mi dala sie juz lepiej wyspac, bo budzila mnie chyba ze dwa razy w nocy na smoczka i juz sie pogodzilam ze o 7 musze wstac ale ona zadowlolila sie smokiem i spala do 9:-)

to nie to samo co cala noc przespana, a w porownaniu do wczorajszej to czuje sie orzezwiona:-D

a my o 13 jestesmy umowieni na piknik z polakami. Bedzie gdzies tak z 15 osob i moze dojedza tez znajomi z corka o miesiac starsza to Sandra bedzie miala sie z kim bawic, ale ta dziewczynka ma zapalenie uszu wiec to zalezy jak jej sie to goi;-)

O to fajnie:tak:, będzie się działo:-D
ja dopiero jak mój mąż wróci z pracy płyniemy do Bergen, Cezary znowu będzie mial frajdę:tak:

reklama
trace juz rachube, to wy lodke ostatnio kupiliscie? Bo czytalam kiedys ze ktorys maz napalil sie i mial kupowac od szefa czy cos w tym stylu.....kurcze tyle nas tutaj jest ze czasem sie troche miesza:-p

Do góry