reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

qrcze..tak Cie agathe czytam jak piszesz ze nie za wiele wychodzilas w trakcie ciåzy.. ja mam to samo - nie za wiele dotleniam swojå Dzidzie.. wyrodna ze mnie matka!! :wściekła/y: ja poprostu nie widze tutaj celu w szlifowaniu chodnikow i zdzieraniu zelowek bo zeby jeszcze bylo gdzie..:-( ale jak juz bede miala Dzidzie to chociaz 1raz dziennie z wozkiem na obchød pøjde..

..a Tobie agnieszko tak aktywnego zycia i wszystkich tych umiejetnosci to tylko pozazdroscic!!

reklama
ja tutaj mam nudna okolice, ale staram sie wychodzic, bo Sandra jest nieznosna jak za dlugo siedzi w domu - robi wszystko to czego jej nie wolno:no:

ale jak mi to zmeczenie poczatkowej ciazy przeszlo to jesli ja nie pojde to zawsze meza wysle, zeby dziecko na dworzu pobawilo sie. Mam nadzieje ze bedzie lepiej spala jak sie wychasa:-)

:-D
Czesc dziewczyny, my po plotkach, bylo bardzo milo, tylko objadlam sie nieprzyzwoicie, ale co zrobic jak kolezanka takie pysznosci przygotowala. Moja mala znowu dzis probowala ugryzc dziecko ze zlosci, a juz myslalam ze jej te ataki przzeszly.
Kasia, ja cale zycie mieszkalam w Gdyni wiec wszystkie sporty wodne, nurkowanie, zeglowanie itd. Jestem ratownikiem, robilam kurs na sternika morskiego i udzielalam sie w Yachtclubie, no i iczywiscie plywanie juz od zerowki:-p
ana tez szukam wozka jak najlzejszegi i zeby skaldal sie do jak najmniejszych rozmiarow, tylko musi byc dla dziecka do 20kg, zeby sie nie zalamal pod moim klocem:-D. Daj znac jak cos wyszukasz
spoko dam znac , ale ja idę waszym tropem, wy takie wynalazki znajdujecie :-D
a co do zachowan naszych dzieci , to ja juz sie przestałam nerwowac:-D, dałam na luz, tłumacze...tłumacze ....mnie wczoraj ugryzł , ale tak w żartach:-).

My tez wychodzimy codziennie, raz ze do przedszkoli, a potem zawsze jakis spacer i zakupy przy okazji

mój sie tego nauczył w przedszkolu , bo wcześniej to tylko łapki mu latały i miał rzucawki na ziemię:rofl2::crazy:....co będzie później....

reklama
Do góry