reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Lilka - chodze do Hestu, jestem zadowolona, trafilam tam pierwszy raz w 2004 roku i jestem wierna:tak:

piknik sie udal wlasnie weszlam do domu, mala zmeczona, wiec bedzie marudzic do wieczora, ale wykapie ja po 20 to pojdzie spac i wtedy wkleje kilka zdjec;-)

reklama
a teraz kochane karmiåce Mamusie czekam na odzew z Waszej strony.. bardzo Was prosze nakreslcie troszke jakie produkty nalez absolutnie wykluczyc w swojej diecie w okresie laktacji, np. przyprawy etc.,etc.. :-)

na poczatku to bedziesz musiala uwazac na cebule i produkty wzdymajace oraz napoje gazowane. Ale potem to mozesz po trochu probowac bo moja np.nie reagowala na nic, a znowu syn mojej kolezanki praktycznie na wszystko.... jadla tylko lekkie i gotowane rzeczy,,, a ja pizze popijlam cola czasem i nic:tak:

a teraz kochane karmiåce Mamusie czekam na odzew z Waszej strony.. bardzo Was prosze nakreslcie troszke jakie produkty nalez absolutnie wykluczyc w swojej diecie w okresie laktacji, np. przyprawy etc.,etc.. :-)

ja w tym temacie mam zdanie iz trzeba jesc jak sie jadlo w czasie ciazy
ja to stosowalam w obu przypadkach i sie sprawdzilo
pamietam ze na drugi dzien po porodzie jadlam schabowego na obiad (zdjelam tylko panierke bo nie lubie,bo nasaczona olejem a panierka jest rakotworcza :-p ),na trzeci dzien nalesniki
oczywiscie po troszku i obserwowac maluszka

jedno dziecko nie ebdzie mialo kolek a drugie bedzie mialo jak mama zje sobie nic strasznego...wiec warto wg mnie sprobowac

ok lece do Hani bo widze ze zasnac nie mzoe cos sama

ja standardowo wyskocze z pewnym pytaniem:

co mamy dzis za swieto???:-D

wszyscy sasiedzi flagi maja wywieszone...:rofl2:

...hmm..
nie wiem Lila! :baffled: u nas dzisiaj w hotelu jest slub a wczesniej rozgrywal sie doroczny wyscig kolarski Kristiansand-Hovden to i flagi byly.. ale Ty mieszkasz w innym rejonie.. w kalendarzu tez nic, wiec moze cos lokalnego tam masz.. wywieszajå tez flagi jak ktos w wiosce umarl (na pøl masztu), albo w dzien urodzin jakiegos czlonka rodziny krolewskiej - pøki co znam tylko date krolowej Soni - tak samo jak ja 4lipca. TV tez nie wlåczam wiec nie wiem...:baffled:

..Ty rzeczywiscie masz juz to pytanie wpisane w repertuar!!!! :-D :o***

hmm chyba nikt nie umarl bo flagi normalnie wisza...moze faktycznie ktos z rodziny krolewskiej ma urodziny :rofl2: szukalam na forum Norwegi info ale nic nei znalazlam
hihiiiii no faktycznie..Lila=pytanie ''co to za swieto?'' :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry