reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

u mnie Freestyle wypatrzyl J. bo sprawdzal wszelkie opinie o praktycznosci, wadze, lekkim prowadzeniu sie i bezpieczenstwie.. i wlasnie Freestyle prowadzil wiec ktoregos dnia bedåc w miescie poprostu go zakupil.. mi bardziej marzyl sie BUZZ (cudowne, landrynkowe kolory!!) ale niestety to nie na moje warunki - zarowno uksztaltowanie terenu jak i pogode..

reklama
dzięki dziewczyny za rady z tymi wózkami, jak zejde z BB to poszperam poszperam po necie.
Kasia ja szybki lopez nie doczytałam :NA TARASIE- A NIE NA TRASIE:-D
sport19.gif

czesc wieczorem :-)

ale piekna pogoda :-) caly dzien na ogrodzie przesiedzialysmy,z lekka mnie zmulilo to swieze powietrze :-D

przegladam sobie te stronke Quinny ;-)

no Lilka , troche cie nie było:tak:
ja juz przejżałam , mi chyba pasi ten zapp , no ale nic na zakupki nie ma. tak w ogóle mnie oświeciło jak dziewczyny na BB debatuja na temat wózków, że ja też muszę coś kupic, a nie ciągnąc do PL tego kloca:-D

a u nas rano to taka dziwna pogoda byla, troche duszno i ciezka jak dla mnie, ale ja wogole po ciezkiej nocy jestem wiec moze dlatego tak to czulam. Za to pozniej zrobilo sie super i goraco. Maz wlasnie pojechal z kolega nad jeziorko sie wykapac:-)

a my dzisiaj mialysmy mniej aktywny dzionek ze wzlgedu nat o ze obie bylysmy zmeczone, ale placyk zabaw by a rano spacerek z tata wiec mala sie dotlenila jak potrzeba.

Troche jestem przewrazliowiona na punkcie tego ile mala byla na dworzu, bo jak bylam miedzy 3 a 4 miesiacem ciazy to mialam maly kryzys i ciagle bylam zmeczona, wiec nie za wiele wychodzilysmy wiec staram sie teraz jej to wynagrodzic, tym bardziej ze pogoda dopisuje.

Polozylam ja spac, mam nadzieje ze ta noc bedzie lepsza...

Pewnie Ana tym bardziej ze Cezary jest juz na tyle duzy ze mozesz spokojnie kupic cos fajnego malego i wcale nie musi byc rozkladane na full plasko. Duzo jest na rynku i drozszych i tanszych, jest w czym wybierac

Czesc dziewczyny, my po plotkach, bylo bardzo milo, tylko objadlam sie nieprzyzwoicie, ale co zrobic jak kolezanka takie pysznosci przygotowala. Moja mala znowu dzis probowala ugryzc dziecko ze zlosci, a juz myslalam ze jej te ataki przzeszly.
Kasia, ja cale zycie mieszkalam w Gdyni wiec wszystkie sporty wodne, nurkowanie, zeglowanie itd. Jestem ratownikiem, robilam kurs na sternika morskiego i udzielalam sie w Yachtclubie, no i iczywiscie plywanie juz od zerowki:-p
ana tez szukam wozka jak najlzejszegi i zeby skaldal sie do jak najmniejszych rozmiarow, tylko musi byc dla dziecka do 20kg, zeby sie nie zalamal pod moim klocem:-D. Daj znac jak cos wyszukasz

Ana fakt troche mnei nie bylo,ale staralam sie czytac na biezaco :-)
jak tam reka i brzuszek?? goi sie ladnie??

ja sie zastanawiam jaka jest w sumie roznica miedzy Quinny Freestyle a Spedi??
wielkowsc? bo keidys czytalam ze Freestyle jest wiekszy od Spedi...hmmm mi Spedi bardzo sie podoba :-)

Witaj Lilka co u ciebie, jak sie czujesz?
Agathe my tez mielismy ostatnie 2 noce do kitu, nie dosc ze w nocy sie budzila i ciezko bylo ja uspic ponownie to jeszcze robi pobodki o 5 rano. Chyba z tych upalow

reklama
wiesz Tampeza, nie wiem czemu tak bylo, bo noc wczesniej cala przespala. Wogole takie noce jak dzisiaj to jej sie nie przydazaly juz bardzo dawno:szok:

no nic zobaczymy jak bedzie dzisiaj

Do góry