reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
nie da sie za bardzo im otowrzyc oczu bo faceci to tak troche powierzchownie patrza - tak chcialam wrzucic dzisiaj facetom . Maz mowi ze jestem troche agresywna od kilku dni;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moj to juz sie wkurza,bo co slysze ze fajna to oczywiscie jakas dupka spiewa a ja tylko pytam ''piosenka fajna??czy laska??'' :-D:-D:-D

niczym ci faceci sie nie roznia, czy to Polak czy Norweg:-):-D:-D

za to ja powiedzilam mojemu ze ten z Rosji byl cakiem sobie, to powiedzial ze nic specjalnego i ze wogole wysoki nie byl,,, taki przecietny:-D:-D:-D

Hejka :-),
Ale piszecie...musiałam trochę nadrobić:-D. Ja eurowizji nie oglądam , bo ma Męża ogląda cosik innego a ja mam lapciaka. I tak się zamieniamy: pilot za lapciaka :blink:.
Anka o której masz te zajęcia językowe?? Może się spotkamy:-), my idziemy jutro na 18 do kościółka na angielska mszę.

Kaśka a te witaminki są dla dzieci od 4-tego roku, ale ja zaczęłam mojej dawać bo to jedyne witaminki które toleruje :sorry2:.
To miałaś udane zakupki :-). Ale fajnie:-D.

A co do wózków to ja sama nie wiem. W Polsce miałam firmy "polak" od teściowej dostałam w prezencie (nawet nie miałam szansy na wybór), koła pompowane i w dodatku felerne, było dziurawe. Mogłam oddać do serwisu ale zostałabym bez wózka,a samochodu jeszcze nie mieliśmy:sorry2: i ma Męża sam naprawiał. I w dodatku był taki ciężki ze SZOOK!!! a pozatym wyblakł strasznie i wygląda okropnie. bleee a na wózek chyba jeszcze mnie stac i wybiore taki jaki Ja chcę!!!

A niedługo mistrzostwa europy w nogę się zaczynają za jakieś 2 tyg. no to mogę zapomniec o filmach :sorry2:!

Marta ja bym sie tak wpienila na tesciowa ze wozek kazalabym jej oddac
co jak co ale wozek to jak dla mnei barzdo wazny wybor i to ja decyduje jaki chce
i jakby mi sie ktos w rodzinie porzadzil to musialby wozek oddac
chyba ze by zakup mi sie spodobal

chciałam byc przy kupnie ale tak z tym zwlekała ze kupil ago jak byłam w szpitalu,a bylam tam tydzien
to bylaby obraza stany gdybym kazała go oddac, bo mieszkałam z nia później

ja z wozkami zanim wyszlam za maz to mialam takie historie ze szok,,, na studiach opiekowalam sie dziecmi w miedzy czasie i zawsze trafil mi sie taki wozek ze nie dalo sie z nimi chodzic:wściekła/y:

wtedy postanowilam ze wozek w przyszlosci bede wybierac ja i to bylo wazne dla mnie. W koncu nie oszukujmy sie to ja go uzywam najwiecej:tak:

A widze Lilka ze mamy podobnych mezow:laugh2: zblizona reakcja mojego meza:laugh2:

reklama
Do góry