reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Ana ja mam czterokolowego x landera xt-jesli sie nei myle
ogolnie nie mam mu nic do zarzucenia
oprocz tego ze w wersji spacerowej mi sie nie podoba,jakis taki wizualnie nei zbyt :nerd: i jak jezdzimy po gorach to jednak trojkolowy bylby lepszy,choc tez sobie daje rade bdb

reklama
tak, tak, faceci glosuja tak na takie typy:szok:

moj maz powiedzial ze reprezenantka PL jest ladna, wiec zapytalam co takiego ladnego (bo ja uwazam ze ma brzydki nos, ale chcialam go sprawdzic:-)) ale powiedzial ze wlosy,, po czym mu powiedzilam ze nie sa prawdziwe:-D

ach ci faceci, latwo ich zrobic;-)

podobno sa wzrokowcami, ale kobiety tak naprawde widza wiecej,,,

ok teraz Norge

kurcze, ona duzo fajniejsza piosenke,,,, maz mowi ze nic sie nie dzieje na scenie wiec marne szanse,,,, jednak cos tam sie powinno dziac, zeby nudno nie bylo, tym bardziej ze spiewa wielokrotnie te same wersy:-(

mój x- lander ledwo wchodzi do bagażnika:-D.

jak dla mnie NORGE spoko:tak:
Agathe to mu otworzyłaś oczy!!!!

ok podawajcie nr tel (z komorki)

Norweska piosenka mnei zdziwila i Karola bo ją znamy z radia :-)
bardzo ladna :tak:

Ana moj x lander w naszej polskiej astrze to ledwo wchodzil,a jak wszedl to nic pozatym nie weszlo :-D
a jak Hania w gondoli jeszcze byla to Gondola miedzy dziewczynkami na sioedzeniu z tylu musiala byc

na szczescie ten problem sie dla ans juz skonczyl

nie da sie za bardzo im otowrzyc oczu bo faceci to tak troche powierzchownie patrza - tak chcialam wrzucic dzisiaj facetom . Maz mowi ze jestem troche agresywna od kilku dni;-)

ja jezdze czesto fordem ka wiec xlander nie dal rady, tez probowalam bo mi sie podobal.... ale niestety. Jestem pelna podziwu mutsy ze sie zmiescil, ale kupowalam pod koniec 2006 roku bo byla wyprzedaz. Teraz juz widzialam takie wozki, ktore tez by sie zmiescily, ale wtedy znalazlam tylko mutsy. Choc na niego nie narzekam - bardzo stabilny choc na pierwszy rzut oka moze tak nie wyglada

Kasiu ŚLICZNIE DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

POLECIAŁO NA POLSKE PARE RAZY:-) na Norwegie nie moge niestety bo nie mam polskiej karty

reklama
Do góry