reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

pierwsze 4 punkty powiedziala Lila.. i chyba 4 ostatnie!!! doslownie!!!

a rzeczy dla Dzidzi!!? ja mam juz chyba absolutnie WSZYSTKO!! troszke tylko ciuszkow malo ale z tym J. mowi ze przyjda ludzie..

reklama
kurcze zeby tyko Grecja nie wygrala:no: nastepna Britney,,,, i kurcze denerwuje mnie jej zachowanie,,, takie plastikowe panienki:wściekła/y:

chyba jednak hormony mi szeleja:-(

oj tak szczegolnie Norwedzy jesli macie duzo znajomych, to nie kupuj zadnych ubran z 62 i dostaniesz mnostwo poscieli i kocykow,,, najlepiej sobie kupic taka mala wyprawde ze szpitala i kilka body na przebranie i spioszkow, a reszte dokupic sobie jak czegos zabraknie,,,, sama radosc isc z maluchem na ciuszki:-)

ja mnostwo nawet nie rozpakowalam,,, dalam w prezencie dalej, bo tez sie duzo rodzilo. Moze to glupio zabrzmialo, ale i tak nie dalabym rady tego wykrzystac. Moglam ja przebierac co chwila i pralam pelne pralki, nadal nie oproznilam szafy:laugh2:

..wiem agathe, rozumiem.. ja tez nie rozpakuje jak nie bedzie potrzeby i tez w razie czego przekaze dalej albo zatrzymam na NASTEPNE!! :-D

.. jesli chodzi o reprezentacje Polski na tegorocznej Eurowizji to mysle ze mogl miec tu wplyw wlasnie fakt ze panna nawet nie jest Polkå, nie møwi po Polsku i chyba nawet nie byla w Polsce.. wiec co to za reprezentacja i kraj ktory nawet nie potrafi wystawic wlasnego artysty.. tak tez myslalam ja od samego poczåtku.. i skonczy sie na tym ze nie wyslemy nikogo w przyszlym roku bo nie bedziemy mogli.. reszta mnie nie interesuje. moze nawet wygrac Grecja choc ona rzeczywiscie taka druga Britney - zresztå kazdy glosno to mowi...

no Prosze 8 punktów od nas dla Norwegii
270.gif

Ale masz fajnie Kaśka ze rodzisz latem, a Agata i ja dopiero na jesień.
Więc cieplejsze ciuszki. Ale racja z ciuszkami. Natalka wogóle się nie mieściła w 58, od razu jej zakładałam 62. I dzidzia tak szybko rośnie...
A mam pytanko do "Oczekujacych Dzidzi" będziecie karmic piersią?
bo ja tak, Natalkę karmiłam do 11m-ca, nie wiem czy teraz też będę tak długo:sorry2:. Zobaczymy...

...hmm..marta..ja nawet cos tam kupilam na 56cm..:zawstydzona/y: i od Mamy taki skodziutenki komplecik dostalam (tez chyba 56) ze chyba wlasnie na wyjscie bedzie albo jakies pierwsze zdjecia!! - jesli sie Dzidzia zmiesci..

..piersiå oczywiscie karmic chce i wielkå pokladam nadzieje ze pokarm bede miec.. mysle ze miedzy 8do12m-cy..

reklama
Marta - ja tez karmilam do 11 miesiaca. Odstawilam bo juz mnie to meczylo, a poza tym moja nie byla juz bardzo zainteresowana wiec poszlo lekko. W Norwegii radza karmic do roku, ale kazdy robi jak uwaza. Dla mnie to bylo super rozwiazanie, bo jedzenie zawsze gotowe, na miejscu i cieple:tak: poza tym nie ograniczala mnie mala jesli chodzi o diete i jadlam wszystko prawie od poczatku. Czasem sie zapomnialam i czekalam az bedzie placz z bolu, a tu nic, wiec cebula, pizza czy napoje gazowane jej nie przeszkadzaly:tak: chociaz nie pije duzo gazowanych.

Do góry