reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no obraza by byla napewno

moja matka rowniez kazala mi wozek kupic,tzn.mezowi,w czasie kiedy ja urodze i bede w spzitalu :baffled:
bardzo wyraznie powiedzialam ze w zyciu nigdy,ze to dla mnie wazne a te zabobony neich sobie wsadza w d..bo ja w nie nei wierze
no i temat sie skonczyl

w czerwcu przywiezlismy z emzem wozek,to moja mama nic nie powiedizala,tylko podziwiala wozio :happy:
a Mila urodzila sie pod koniec lipca

takze teraz poszalej i wybierz wozek marzen :-)

reklama
mi sie tez rusek widział , tylo miał włosy farbowane , ale tak to cud- malina:)zazdrośniki:-D

Marta na 12 mam zajecia a potem gnam do domu cos zjęśc i do cyrku :rofl2: z małym bo jest w Kleppe

ja tez kupilam wozek wczesniej. Niektorzy czekaja ze wszystkich i potem jak kobieta jest w szpitalu to kupuja na szybko,,, beznadzieja, biora to co akurat jest w sklepie. Przeciez to nie zdarza sie za czesto ze cos idzie nie tak, to czemu od razu nastawiac sie tak,,, przeciez na taka historie i tak nie da sie przygotowac

oooo wyniki

znikam bo wyniki podaja i mamy pierwsze 4 punkty!!!

ja to je zawsze przezywam jak stonka okres:rofl2:

Nooo, i aż 3 lata z "Nią" wytrzymałam jakoś...
Ale dzidzia daje w brzuszku, w końcu siedzę na tyłku i ma więcej miejsca:-D

ooo wyniki...

Nie Zdziwie Sie Jak Wygra Rosja , Lilka Slyszysz Komentarz Na Poloni?wszystkie Byle Republki Zsrr Glosuja Na Rosje

reklama
Do góry