reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

dziewczyny ja ogladam eurowizje na Poloni wiec watpie czy podadza nr do glosowania jakoby ze z Norwegi
jesli ogladacie na norweskim kanale to plisss podajcie nr tutaj by z komorki eske wyslac :-)
no chyba ze nie wytrwacie:-)

no mojemu mezowi podobala sie Szwecja i teraz Ukraina (jak ogladacie to wiecie dlaczego :-D:-D:-D:-D )

reklama
..fakt! podobny i do taty, no ale dziwne to nie jest bo przeciez jego syn!! ale z Ciebie Aniu tez czarek ma i widac to na fotkach - po takich momentach, i minkach.. :tak: naprawde ja to widze!!

tu masz racje KASIU, JA Czarka nauczyłam mówic '' TATUŚ" I jak maż wraca z pracy maly biegnie i krzyczy tatus tatus , jaki wtedy jest dumny:-D

quinny mi sie podobal na poczatku i juz prawie go kupilam, ale nie zmiescil mi sie do bagaznika wiec odpadl:-(

jesli chodzi o wozki 3 kolowe to trzeba osobiscie przetestowac, bo niektore raczej te lekkie potrafia sie przewrocic:szok: a ja np. mieszkam w miesjcu gdzie wieje duzo i slyszlam ze niektore wozki przy duzym wietrze laduja na boku:no:

zaleta jest lekki wozek, ale trzeba testowac. Moja znajoma mialam stare Brio i jak ogladalysmy ubrania to roczna mala przewrocila caly wozek na siebie:szok: poza strachem obeszlo sie bez szkod,,, ale bylo ryku co miara:zawstydzona/y:

..ale co jak co ja musze przyznac ze w tym roku te piosenki wydajå sie byc lepsze niz w zeszlym.. jakies takie bardziej do ucha.. i choc czasami banda pajacow wykonuje (tak jak teraz ten Azerbejdzan) to piosenka sama w sobie jest ok. takie sa moje odczucia...

reklama
Do góry