reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
hej Dziewczynki!! no, a ja sie wlasnie naoglådalam Eurowizji.. J.drzemal tu przy moim boku i jak uslyszal ze przelåczylam i spiewa teraz ten z Izraela to sie przebudzil, skomentowal ze ten to chyba polknål kota :-D bo charczy i przelåczyl.. wiec pewnie obejrze tylko wyniki...

..pozatym kupilam komode,dywan i szafki na buty w komplecie z siedziskiem do przedpokoju wiec juz jakis postep..:-)
..jesli chodzi o prace to jutro znowu ide..nie chce mi sie i choc nikt nie prosi i nie zmusza za duzo tego zeby tak poprostu olac, pozatym niechce zostawiac tego chlopaka od poczåtku tak samego - za swiezy jeszcze..
..wozki - musicie Dziewczyny pomyslec o roznych kwestiach przy doborze.. nie kierowac sie tylko tym jak wyglåda ale rowniez praktycznosciå.. czy ma jakis bagazniczek albo torbe, czy jest lekki, zwrotny, bezpieczny.. te co mieszkajå w miescie moze bardziej mogå pozwolic sobie na jakis fajne modele - sama chcialam Quinny Buzz ale przy moich warunkach pogodowych i uksztaltowaniu terenu to musze miec konkret.. wiec tatus Dzidzi wyszukal opinii w internecie spelniajåcych wszystkie powyzsze wymagania i zakupil Quinny Freestyle.. coz moze i nie najpiekniejszy i mala gama kolorow ale wierze ze byl to dobry wybor..
..witaminki.. duzo tu nie pomoge.. ale jesli macie z Dziecmi problemy z ich podawaniem ja widzialam w sklepie takie witaminki misie zelowe co wyglådajå i smakujå jak te zellki slodycze..nie wiem tylko czy do tego nie przydajå sie zåbki!! :-D a z tym wysylaniem pocztå.. Mama sle czasami paczki i raczej niemam problemow ale raz slala mocne biale Strepsilsy na gardlo (czesto zapadalam na angine) i wlasnie w takiej kopercie båbelkowej i otworzyli (chyba dlatego ze tabletki) oczywiscie przy uprzednim zapytaniu o zgode (hehe, pytajå ale odmowic nie mozesz :-D) i oplacie jesli pamietam 100-150NOK.. sredni to byl biznes...:baffled:

..Jorgeir znowu komara dusi wiec go zapytalam czy ja musze oglådac w samotnosci tego starego Bonda :-D?! no i oglådam Eurowizje.. ale tak paatrze i z tymi piratami z Lotwy to sama juz niewim co lepsze!!!!:szok::baffled::-D

wiesz co ja juz sama nie wiem , cała rodzina twierdzi , ze to ich geny:crazy::rofl2:
az mi sie tego nie chce słuchac , moze cos znajde z mężem....

reklama
..eeeetam.. nie przejmuj sie.. a mi ostatnio dentystka przy zebie radzila ze nawet jesli Dzidzia bedzie wypisz wymaluj jak skøra zdjeta z mamy to zeby mowic tacie ze wlkasnie do niego bo faceci tez prozni så.. :-D my i tak wiecej przezywamy (ciåza) a potem wiecej przebywamy zDzieckiem wiec tato taz musi poczuc ze to i jego.. :tak::-D no tak mi møwila!! :-D

Do góry