reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

u mnie Hania juz padla
o 18 ją wykapalam,troche pomeczylam i przy piciu mleczka juz oczka zmaknela :-)
Milenka konczy ogladac bajke i zaraz tez ja wkladam do wanny,bo dzis Eurowizja i mam zamiar glosowac na Polske :-Dpierwszy raz bede miala taka okazje hihiiii
jak juz dostalismy sie do czolowki,czyli do 10tki to glosuje :-p

Ana maz dzis z pracy przynosi pocieta kapuste to dzis bedzie akcja kiszenia u nas :tak: bo co tu kupuje kiszona kapuste to ona mi nie podchodzi :no:

reklama
moja moze i tez by juz padla, ale nie chce jej polozyc za wczesnie, bo ja tez jutro chce sie wyspac. Mi to pasuje ze klade ja o 21 i najwczesniej mnie budzi o 8, a czesto o 9;-) przetrzymam ja jeszcze troche, mycie, kaszka i spanie.
Po takim dniu bedzie spala jak zabita. Smarowalam ja kremem przeciwslonecznym, ale widac ze byla caly dzien na sloneczku bo ma ladne brzoskwiniowe policzki:tak:

no to Sandra w lozeczku, wykapana i pachnaca. Zapewne za pare minut usnie po takim dniu pelnym atrakcji.

Tez pewnie bede zerkac na eurowizje, ale widzialam w programie ze to tak dlugo trwa ze nie wiem czy wytrwam:-)

No to macie z głowy dzieciaczki:tak:, niema jak je umęczyc a potem śpia jak anoiłki. mój raczej do aniołków nie należy, zaraz napuszczam wode , robie pianke i szaleństwo w łazience .....
dopiero wróciliśmy ze spaceru:-).......

Ana to dlugi mieliscie spacer :-)

a mi Milena powiedziala dobranoc pol godziny temu a teraz slysze jak sie w najlepsze bawi w pokoju :-p sciemniara :-D

ok ja na Eurowizje sie szykuje,wytrwam mimmo bolu glowy bo mam ogromna nadzieje ze wreszcie wygramy
ale czytalam ze Norwegia tez ma fajna piosenke :-)

a na jakim programie jest eurowizja?

troche spacerowalismy , bo grubo za miasto wybralismy sie na przejażdżke i spacer.

eurowizja na nrk1

Nawet fajna ma Norwegia piosenke. Polka to moj maz powiedzial ze ma fajne wlosy i ze piosenka jest ladna ale taka zwyczjna wiec nie daje wiele nadzieji. Ale mowi ze on to ma dobrze bo stoi za dwoma krajami to ma wieksze szanse na wygrana:-)

no to sie zaczelo...

ale prowadzacy ma beznadzieny garnitur, mi sie ogolnie nie podobaja bardzo jego spodnie, ale to moze kwestia gustu,,,, za to prowadzaca ma fajny makijaz:-)

eurowizja na nrk1

Nawet fajna ma Norwegia piosenke. Polka to moj maz powiedzial ze ma fajne wlosy i ze piosenka jest ladna ale taka zwyczjna wiec nie daje wiele nadzieji. Ale mowi ze on to ma dobrze bo stoi za dwoma krajami to ma wieksze szanse na wygrana:-)

:-D:-D:-D

ja nie mam norweskiej telewizji , a ta cała Isis to ledwo po polsku mówi:-D

reklama
Do góry