reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

slyszalam ze jutro ma sie skonczyc bo juz przesadzaja z tymi strajkami,
ale nasi powinni z nich brac przyklad, bo to sie nazywa strajk!!
ale przesadzaja, jak juz beda ofiary w ludziach to nie wyplaca sie z odszkodowan
masakra

ja dzisiaj tez nie moge foto zalaczyc a wczoraj moglam:dry:

reklama
dobrze ze ktos tez tak ma,,, bo mnie juz szlak trafia,,, a dziewczyny chca zdjecia zobaczyc, a ja nie moge:-:)-:)-(

chyba bede sie wybierac do spania, bo zanim sobie jeszcze cos poczytam to jak zwykle bedzie okolo 1!! a potem narzekam rano:tak:

No dobra sprawa z tymi fretexami, my tez tam kupowalismy sofe po przeprowadzce, na razie nam na nowa szkoda kasy, bo nie wiadomo czy sie pozniej przyda we wlasnym domu.
Lilka a jakie sa szanse na wygranie sprawy, bo wtedy chyba nie placicie kosztow, tylko ten oszust. Ja zakladalam tu sprawe, wygralam i nic nie placilam. W zasadzie nawet nie ja zalozylam, tylko jak poszlam na policje to juz nie mozna bylo cofnac i automatycznie poszlo.
Teraz tylko czekac az sie rzad podda, bo przeciez nie moga dopuszczac do takich rzeczy z tym strajkiem:baffled:
Marta fajnie, 3miasto gora:-)

Czesc Babeczki:-D,
Dzisiaj ide do lekarza na 13, ciekawe jak będzie. Czy tuaj też się robi test na cukrzycę ciężarnych, to to z pivciem glukozy naczczo, bleee:baffled:.
Jestem w 18 tyg. to dostane zlecenie na usg? I pisałyście wcześniej że tutaj sie nie chodzi do gina??? a gdzie robia usg, zrobi mi ten sam lekarz rodzinny czy muszę gdzieś specjalnie iśc??
Miłego Dzionka:-) i powodzenia Lilka:-)!!!!

już po strajku, można latac

hej

zrobia ci badanie moczu i krwi (takie tylko z palca) chyba ze nie mialas wczesniej na toskoplazmoze to pobiora. Poza tym cisnienie i waga. A no i beda sluchali serduszka i zmierza Ci brzuszek:-)

Jesli chodzi o usg to czasami lekarz pierwszego konktaktu ma usg w gabinecie, ale nie zdarza sie to czesto. Skieruja Cie do szpitala, albo w inne miejsce gdzie maja taka aparature:-) mam nadzieje ze u Ciebie nie ma takich kolejek, bo u nas to trzeba zapiswywac sie duzo wczesniej. Chcialam isc w to samo miejsce gdzie bylam w pierwszej ciazy, ale tam nie maja miejsc do konca lipca:szok: ide wiec do szpitala.
Usg wykona mi zapewne polozna.

Jakby Ci sie udalo zrobic usg przed 20 tygodniem to najlatwiej widac plec jesli bys chciala wiedziec oczywiscie:tak:

Ja ide 12 czerwca

reklama
witajcie:)
co porabiacie?kurcze ja jestem skazana na siedzenie w domku , bo CZAREK jeszcze mocno kaszle, ale myslę , że sie wybiorę do sklepu, bo muszę zakupy zrobic , więc dzień sie zapowiada nudnawo......

Do góry