reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Kasia ta pannica z eurowizji , kurcze jakby wszystko miała takie sztuczne. najlepsze to jest to , ze nie jest Polka , amerykanka , wypromowała sie w TAŃCU Z GWIAZDAMI I CHCIELI JA DO EUROWIZJI !!!!!!ALE JAZDA

MArta to nie mieszkasz w BERGEN?
ALE FAJNIE , TCZEW JEST NIE DALEKO NASZEJ GDYNI:-D

AGATHE CO TO SĄ TE fretxy?

reklama
niektorzy mowia ze to bergen no bo w sumie jest, sama sie gubie powoli. Fretexy to takie sklepy ze jezeli robisz sobie remont mieszkania to niepotrzebne rzeczy które sa jeszce ładne oddajesz do takiego fretexu a nie na smietnik
sa tam rzeczy, szklanki , talerze, sofy
rozne rozniste rzeczy i o wiele tansze
mozna np wychaczyc sofe z ikei o polowe tansza niz w ikei i w super stanie

niektorzy mowia ze to bergen no bo w sumie jest, sama sie gubie powoli. Fretexy to takie sklepy ze jezeli robisz sobie remont mieszkania to niepotrzebne rzeczy które sa jeszce ładne oddajesz do takiego fretexu a nie na smietnik
sa tam rzeczy, szklanki , talerze, sofy
rozne rozniste rzeczy i o wiele tansze
mozna np wychaczyc sofe z ikei o polowe tansza niz w ikei i w super stanie

a mozna tam wychaczyc też jakieś antyczne alboe stare rzeczy?

ana - fretex jest takim sklepem z uzywanymi rzeczami od mebli poprzez ubrania, wozki itp... Ja jestem z nich bardzo zadowolona, bo mamy taki pojemnik po drugiej stronie uliczy i moge sie pozbywac np. ubran ktore sa za male,,, nawet nie mam gdzie tego trzymac,,,,

ale podoba mi sie z innego punktu widzenia, bo z zysku pomagaja wielu ludziom. Niby to takie PCK jakby, ale moja znajome oddwala ubranka do PCK i potem widziala jak ktos je na targu na miescie sprzedaje:wściekła/y: wkurzyla sie na maxa i powiedziala ze wiecej nie odda:no:

niestety to chyba cos z moim laptopem jest nie tak, bo nadal ciagle nie chce mi zaladowac. Wyswietla mi sie ze strona nie moze byc wyswietlona po nacisnieciu host it:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poprostu uwielbiam ta viste:no::no::no: krzaczy mi sie z gg, a jak usune gg to strace kontakt z wieloma ludzmi. Probowalam juz komunikator tlen bo on dziala z gg, ale tez mi sie rozlaczal ciagle:crazy::crazy::crazy:

W PL tak samo jest z PCK, WSZYSTKO TRAFIA DO CIUCHOLANDÓW.
ALE wydaje mi sie , ze fajna sprawa, pewnie sa w Bergen , Marta jak wiesz gdzie daj namiar.

suwysl.jpg

sa wszedzie i przyjada i zabiora kazdy mebel za darmo z domu jesli chcesz sie pozbyc, wiec super sprawa. Moi znajomi sie sprowadzili w zeszle lato z dzieckiem tutaj i na gwalt musieli kupic mnostwo rzeczy i nie dali rady wszystkiego nowego, wiec kupili we fretexie spacerowke tymczasowo, bo nie brali swojej z Polski. Calkiem ok, nawet latwiej bylo go pchac niz moj nowy:-)

z czasem kupili sobie nowe rzeczy. Teraz maja drugie dziecko i wszystko swoje nowe. Poczatki zawsze bywaja trudne, wiec te fretexy nie sa zle. My na szczescie bylismy juz urzadzeni i mielismy co trzeba zanim dzidzia sie urodzila:-)

ale jaja dziewczyny, wlasnie ogladamy wiadomosci, z tym strajkiem to sie robi naprawde nieciekawie,,,,, wiele osob nie moglo sie poddac powaznym operacjom dlatego ze lekarze ze Szwecji i z Danii nie mogli sie dostac do pacjentow:no: specjalisci mowia ze ci ludzie moga umrzec zanim strajk sie skonczy,,, poza tym jakies organy do przeczepu nie dotarly i zaczyna brakowac szczepionek roznego rodzaju w kraju.:no:

Wydaje mi sie ze rzad nie moze dlugo tego tolerowac, wiec powinni wkrotce cos zrobic:crazy:

reklama
jeden jest kolo nygard skole ten jest wiekszy
drugi jest mniejszy w samym centrum ale nie wiem jak Ci to wytlumaczyc
chyba na bryggen czy jakos tak
jak sie kiedys spotkamy to pokaze Tobie gdzie co i jak
Meza bedzie mi samochod zostawial wiec luzik, bede mogla sobie czas organizowac
teraz jeszcze fuche zalapal wiec jest dopiero w domu kolo21 masakra:-(

Do góry