reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata ja też bym tak chciała :-(. A nie meczarnai 10 godz z bólami co 5 min
i jak mialam parte to nie mogłam przec bo nie mialam rozwarcia!!!nie mialam nawet sily myslec a przy parciu odjechalam im na chwilke z braku sil...
jak wstzrymac bóle parte :sorry2:????? i dodtakowo pechez plodowy nie chcial peknanc wic go musieli przebic, dodatkowo zielone wody plodowe wiec strach ze dzidzia moze byc niedotleniona lub gorzej i okazało sie po porodzie ze natalka ma wylewy do dna oka i ze moze niewidziec. jak na pierwszy porod i te wszystkie wiadomosci o malo nie dostalam zawalu!!! i nie moglam oddychac jak wstalam bo polozna mi skoczyla na brzuch i pociagnela miz lokcia, fuck co za ból!!!!!!!!!!!!!!!!
ale juz jest dobrze, teraz boje sie drugiego porodu:baffled:

ale Pierworódki nie bójcie się u Was może byc tylko lepiej :-D

reklama
..iza. bardzo ladne zdjecie! a Twoj måz to Polak? :)
..marta a kiedy Ty nam sie ujawnisz..? moge zapytac ile masz lat? i z skåd jestes z PL? :)
..agata a Ty tez sie ciågle migasz!! nawet psow dwoch nie pokazalas tylko jednego!! :) ..a obiecalas! i dodam jeszcze ze chyba zazdroszcze Ci takiego szybkiego porodu!! i ze nie popekalas i szybkiego powrotu do formy.. tez bym tak chciala..:rolleyes:

Marta mi znowu na porodowce powiedziedzi ze im bylo mnie szkoda, bo skurcze rozwierajace byly tak intensywne ze jak przyszly parte to nie chcialam przec, bo mi tak dobrze bylo ze boli tak malo:-) ale nie bylo lekko bo dali mi oksytocyne i szybko poszlo..... ale powiedzieli mi ze lzejszy porod jest gdy jest troche dluzszy, bo jak sie tak rozwiera szybko to masakra:wściekła/y:

podobno drugi jest latwiejszy, ale tu tez nie ma reguly,,, ja podchodze do tego troche zadaniowo teraz, ze poprostu trzeba to zrobic i ze to nie bedzie trwalo wiecznie:tak:

a co do zdjecia, bo chcialam sie wytlumaczyc, ze probowalam kilkakrotnie, ale ciagle cos ostatnio nie dzialalo:wściekła/y:

jak skoncza sie gotowe na wszystko to znowu sprobuje

marta! jak Ci polozna po brzuchu skakala!!? jak z lokcia!!? tak na umyslnie!!? :szok::szok::szok:

agata! sprobuj wklejac przez ten adres co Ania ostatnio podawala..zaraz go wynajde.. dziala!

Czesc,
mam 25lat
mężatka
mamusia 3 letniej(już)Natalki
z woj.pomorskiego
34km od gdańska w stronę Elbląga
dobra napiszę Tczew
zdjecie wyśle jak poszukam jakies ładne
co jeszcze...hmmmmmm
a.... zdałam prawko za drugim razem

zawód: technik technologii odzieży tak to znaczy ze umiem szyc ale nie mam jeszcze maszyny, hi hi
18-ty tydzien ciazy-termin 24 pazdziernik
obecnie mieszkamy w komunie Bergen, 17km od centrum

specjalnie bo ja już bym im odjechala dawno, bo po 10 godz juz sie nie ma sil nawet oddychac, bynajmniej ja
a jak mnie zszywali to nawet znieczulenia nie chcialam bi i tak mi juz zwisalo czy mnie boli czy nie , obchodzilo mnie tylko zeby powiedzieli ze mam zdrowa dzidzie(dostala10pkt)

lilka!! Na Nic Sie Od Tego Goscia Nie Zgadzajcie!! Zadna Naprawa, Zadna Sprzedarz!! Z Autem Na Policje Bo Tyo Jest Ewidentne Oszustwo I Gosciu Sie Z Tego Nie Wymiga!! Narobicie Sobie Tylko Jeszcze Wiekszych Problemow Jak Dalej Bedziecie Wchodzic Z Nim W Konszachty!! Jezeli Zglosicie To Od Razu Mysle Ze Nie Bedzie Sie O Co Martwic.. A Gosciowi Tylko Oswiadczcie Co Maqcie Zami9ar Zrobic I Powiedzcie Zeby Was Pocalowal W Dupe. Dajcie Szanse Innym (policji) Zajåc Sie Tå Sprawå A Oszczedzi Wam To Przynajmniej Nerwøw.. Powodzenia!

Kasia jestesmy psychicznie wypompowani ..
stanelo na tym ze chyba sie poddajemy...a auto za 2 lata sprzedamy...2 lata nam beda naprawiac cokolwiek sie stanie...ach nei wiemy co robic :zawstydzona/y:
gosciu jest pewny siebie

taki szczegol : przy sprzedazy mowil nam ze silnik jest nowy i ma przejechane 188tys.km
ale nie wspomnial ze auto w sumie ma przejechane 270tys.km.....moze powinnismy zajarzyc ale nie zjaarzylismy i nasza wina :zawstydzona/y:

dla nas to jest oszustwo,bo Karol mowi widzial w necie ogloszenia gdzie ludzie pisali ze samochod ma przejechane 300tys.km,ale jest nowy silnik i ma przejechane tyle i tyle

ach oboje dzis siedzielismy i rozmawialismy co robic,ogladalismy auto i ogolnie jest ok........jestesmy tu tak krotko ze boimy sie zaczynac w to bawic

kolega K. powiedzial ze tutaj jak sie pojdzie na Policje to oni skieruja to jakiemus oddzialowi Policji,a jak sie okaze ze mamy racje to zostaje nam droga sadowa i ozywiscie koszty z tym zwiazane sa nasze....a my teraz akurat nie mozemy sobie pozwolic na dodatkowe obciazenia fnansowe wiec cyba odpuszczamy.....

jestem zla,ale za glupote trzeba placic:-(

reklama
Do góry