reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
hej

u nas pogoda juz lepsza. Bezchmurne niebo, ale nadal ponizej 10 stopni. Powoli sie rozkreca. Dzisiaj sie dowiedzialam ze moi przyjaciele wyjezdzaja i zostawiaja nam mieszkanie na ponad tydzien. Tez maja dzieci wiec lozeczko i wszystko co trzeba jest na miejscu:-) Super bo w poprzedniej opcji mialam sie zatrzymac u przyjaciolki i musialabym spac z mala, a tego ani ja ani ona nie umiemy;-) Bardzo sie ciesze, bo to tez zupelnie co innego niz mieszkanie katem u znajomych, ktorzy tez za bardzo miejsca nie maja.

Poczatek dnia idealny:-):-):-)

Milego dzionka dziewczyny:-D

no dziewczyny śpicie ...?
7578900040.JPG

Ja wczoraj ogladalam Desperat houswife, potem CSI i potem spanie.
Dzis znowu super pogoda wiec pojdziemy na spacerek. Wczoraj kumpela mowila mi ze w szkole brytyjskiej tez maja jakies zajecia dla dzieci wiec wlasnie zastanawiam sie czy mi sie chce jechac:sorry2:

czesc mamuski :-)

przylanczam sie do znudzonych spacerowaniem po okolicy :-D
w Polsce jak wyszlam na miasto to wracalam po paru godzinkach
a to do parku sie weszlo,a to na miescie kolezanki spotkalo...zawsze cos :-)
czas lecial jak z bicza
tu mi sie czas nie milosiernie wlecze :baffled:
patrze zawsze na zegarek ile czasu juz jestesmy na spacerku bo trzymam sie minimum 1 godziny by dzieciaki pobyly na swiezym powietrzu
wczoraj wytrzymalam az 2 h :-p:-p

u mnie cala gore juz iles razy pozwiedzalam,wszystkie uliczki itd.
na szczescie nasi Norwedzy rozlozyli trampoline na podworku,poszlismy sie spytac czy Milenka moze skakac i teraz caly czas chodzimy ''hopać'':-D
do tego kupilismy malej piaskownice i jaaaaaaakos wreszcie nudno nie jest

mysle by dokupic jeszcze taki namiot z tunelem,by miala wiecej atrakcji na tym podworku bo spacerowac po wsi normalnie mi sie juz nie chce :baffled:

w piatek jedziemy do Helsestasjon,bo jest Barnehage:-)
wiem ze w kosciele sa jakies zajecia dla rodzicow z dziecmi,i to wszystko
mam nadzieje ze jednego dnia uda nam sie wstapic do Legeland,mloda sie wyszaleje

nie wiem czy cos jeszcze tu jest?

ale mi sie spac chce łłaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl2::sorry2::szok: Tmpeza dolanczam sie;-)

Agata super z mieszkaniem wyszlo :-) bedzie wam wygodniej
super znajomi ;-)

hej A gnieszka , nie zastanawiaj sie tylko lec:tak::tak::tak:
u mnie jeszcze piękna pogoda sie utrzymuję , wiec zaraz po lunchu lecimy na spacerek i do centrum handlowego. jestem ciekawa kiedy deszcze spadnie bo to az dziwne , trzeci tydzień słońca, dla mnie bomba, bo tyle stopni , ze kurtki i czpki leżą w szafie:szok::szok::szok:.
ale zła nowina , wiesz co dwójka mi pękła, nie wyleciała na szczęście i mam zęba ale jeszcze chwila....ty pisałaś , że byłaś kiedys tu u dentysty...dużo płaciłaś?

witaj Lilka
fajnie z ta trampolina , mała się wyhasa , cezaremu by sie przydało:-D a my wczoraj właśnie przeglądalismy ulotkę reklamówkAMI TAKICH GAŻETÓW DLA DZIECIAKOW I TEŻ NAKRĘCAM MĘŻA NA TAKA PIASKOWNICE żółwia, zamykana, kosztuje 429 koron i sa zajefajne ślizgawki dla dzieciaków za 800 lub 430 , w zależności od wielkości.

reklama
Do góry