reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

w Brio
koszt cos kolo 350kr

wczoraj wlalam malej wode cieplą,to miala super zabawe :-)
bo tam mozna wlewac wode na te mlynki i fajnie sie krecą rozne pierdolki
oprocz tego oblala mi swiezo umyte okna :-p,sama byla mokra troche,ale zadowolona :-D

reklama
u nas moze i właściciel zgodziłby się na żółwika bo dużo miejsca i taras i trawnik , ale ta twoja jest fajna , on lubi grzebac w w odzie i chyba bardziej mu sie spodoba, no i chyba kupie twoją:tak:
papuga ze mnie....

a tam papuga,przestan :-)
ciesze sie ze pomoglam :tak:;-)

ja wogole uwielbiam ich sklepy z zabawkami
jak wejde to od razu cos chce kupic jednej i drugiej hihiiii
ostatnio kupujac prezent na roczek kupilismy Milence kotka co chodzi i miauczy
nie drogo bo 119kr,a jaka zadowolona
i nawet Hani kotek bardzo sie podoba hihiiii :-D
a wlascicielka nazwala kotka Miał :-D:-D

ogladam katalog:happy:

No ja juz po spacerku , szaleństwach na boisku z piłką i obiadku...
dzisiaj Czarek integrował sie z dzieciakami na placu zabaw, szkoda , że mi mowę zabrało ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no wlasnie
co z Ryba? Bozenka? Norge tez zniknela...

Ana super foteczki a Czarek to Czarus na maxa :-)
ja tez na spacerze mam ten problem,ludzie sie witaja,zaczepiaja a ja .........:baffled:
od wczoraj siedze nad norweskim...

no wlasnie
co z Ryba? Bozenka? Norge tez zniknela...

Ana super foteczki a Czarek to Czarus na maxa :-)
ja tez na spacerze mam ten problem,ludzie sie witaja,zaczepiaja a ja .........:baffled:
od wczoraj siedze nad norweskim...

no cholercia laski nam sie wykruszyły , przepadły na amen:-:)-:)-(

a co do języka to teraz jak ślęcze nad tym norwekim to miesza mi sie wszystko , śmiac mi sie chciało , bo laska mnie sie pytał po norwesku ja do niej po angielsku przplatany z norwekim, najważniejsze , ze mnie zrozumiała , troche jestem zła na siebie , bo w głowie pełno myśli a zatkało mnie ,,,,,

reklama
Czesc dziewczyny wieczorem
Nie chcialo mi sie jechac dzis do przedszkola, ale w koncu sie zebralam, nawet przed wyjsciem dom sprzatnelam. Nie zaluje, bardzo fajnie bylo, to dla dzieci od 1 roku, wiec jakos juz probowaly sie razem bawic. Poza tym jutro mam usg wiec malej przepadnie zabawa w przedszkolu wiec jakos sie zmusilam.
Fajne te piaskownice, ja kupilam niedawno mini basenik pompowany, na razie jest w domu bez wody i mala tam wchodzi i sie bawi. Mysle ze piaskownice kupie dopiero w przyszlym roku i rowerek chyba tez.
Ana ja tez tylko czekam kiedy zacznie padac, u nas juz z tydzin jak swieci slonce i jest to absolutnie nienormalne. Tu pada codziennie, jak nie rano to wieczorem:baffled:
Az mi wstyd przy was ale jakos nie mam czasu ani ochoty zeby zabrac sie za ten norweski, a przydaloby sie:sorry2:
rzeczywiscie laski cos ostatnio nie zagladaja

Do góry